Bruce Springsteen

  • Jenny

Blogini kaipasikin himan piristystä. Joten minulla on tarina taas naisellisesta viehätysvoimastani.

Eli kuten kaikki varmasti tietää Bruce oli tampereella juuri. Nooh. Emme sitten raaskineet laittaa rahaa lippuihin (onneksi) ja olimme jo hylänneet ajatuksen sinne lähdöstä.

Sunnuntaina minulle sitten siunaantui yllättäen vapaailta ja niin hieno ilma kun oli niin iltasella sitten teki mieli ottaa "muutama" (/mia) ja eksyimme paikalliseen Henkkaan muutamille. Nooh. Heti kun ovesta pääsimme sisään niin joku mies iski silmänsä minuun (minulla oli siis miespuolinen seuralainen mukana) ja seuralaiseni sitten tuli vähän mustasukkaiseksi. Nooh. Minä taasen olin hieman utelias ja taas tämä englantia puhuva mies tuli juttelemaan kun seuralaiseni lähti käymään jossain. Siinä sitten kävi ilmi hänen olevan Brucen roudari :D Jeah.. Nooh. Höpöteltiin siinä niitä näitä ja seuralaiseni sitten päätti viedä pojat (roudareita oli kanssamme siis 2kipaletta) tallille katselemaan pyöriä ja ottaa muutaman paukun.

Tulin sitten enemmän tai vähemmän humalaan illan jatkuessa ja lopulta olimme seuralaiseni kanssa poikien hotellilla nukkumassa. Ja sain tämän Brianin numeronkin! :D Joten siinä aamutuimaan heräsin siihen että olen yksin huoneessa ja joku tulee hakkaamaan ovea ja kysyy englanniksi että missä on Kevin ?! :DD Änkytin jonkun vastauksen ja laitoin ove kiinni ja poistuin..

Nooh.. Siinä päivänmittaan sitten viestittelin tämän Brianin kanssa ja kyselin missä passini keikalle on :D Ja niinhän siinä kävi että kun vähän ANNOIN YMMÄRTÄÄ niin pääsin ilmaiseksi keikalle tämän Brianin kanssa :D

Oli oikein antoisa ilta ja neglantini sai taas vähän harjoitusta. ehheh.

Mutta moniko on pussaillut Brucen roudarin kanssa? Hän on tulossa syksyllä green dayn kanssa "kulmille" eli vissiin ruotsiin ja pyysi käymään koska ehdottomasti haluaa nähdä minut vielä:D (koska en vielä ymmärtänyt antaa:DD)

pahoittelen ettei kerronta ollut kovin yksityiskohtaista, mutta tärkeintä oli kai tarinan opetus. Nainen se saa mitä haluaa kun tokaisee "i like sucking" :DD

2 kommenttia

Jenny

4.6.2009 11:55

:D Bella mitä varte puolet kommenteistä on privoja? :D Taino ymmärrän, kaikki ei aina ole painokelpoista :DD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus