Ikinä ei

  • Jenny

Ikinä ei pitäisi sanoa ei ikinä. Ja taas vannon, ikinä ei enää. Mikähän siinä on, että kaikki ikävät asiat sattuvat aina kohdalle samaan aikaan. Viikkoni on ollut kutakuinkin suoraansanoen hyvin låähellä halvettiä. jos jokin voin mennä vikaan niin se varmasti menee, on pätenyt paremmin tällä viikolla kuin koskaanennen..

En tiedä olenko kauheassa karpulassa vaivielä humalassa, pitihän sitä sitten lähteä nollaamaan eilen kun viikko on ollut mitä on ollut. Minun ei pitäisi ottaa viinaa. Voisin koota kirjan hauskoista sattumuksistani, viimeksi kun olin liikenteessä odotimme taksia 3tuntia. Ja nyt tämä.. Se jääköön ikuiseksi salaisuudeksi mitä olen tehnyt tai jättänyt tekemättä.

Minusta on hauskaa ajatella mitä muut ajattelevat minusta.. Enole känniääliö, en suinkaan, harvoin edes olen kunnolla kännissä, paitsi eilen. Eilen olin. Sen laitan täysin tämän kaikki päin helvettiä-ei onnistu-nyt kävi näin- viikon piikkiin. Olihan meillä hauskaa..

Mutta silti, olisi se pitänyt tietää ettei se viikko lopu kun perjantai on ohi. Vielä on lauantai, ja niin, tämä sunnuntai. Helvetillistä viikkoani on siin jäljellä enää joitain tunteja, luojan kiitos. Sunnuntai on hauska päivä siitä, että saa nauraa kippurassa yksinään jäätelöä syöden kaikille viikon hassuille sattumuksille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus