PARISUHDE PERUSTUU ENNENKAIKKEA LUOTTAMUKSEEN :DD

  • Jenny

Noniin. Tässä olemme aikaisemminkin miettineet tätä misten suunnatonta mielikuvitusta valehtelua koskien. Aihe tuli ajankohtaiseksi kun toinen puoliskoni jäi kiinni taas. Mutta toisaalta jos hän ei edes yrittäisi valehdella ei elämä olisi yhtään niin hauskaa.

Viimeksi käsittelimme tyhjää kortsupakettia/kortsujen kuoria ympärikämppää, jotka olivat siis miehen työkaverin joka oli käynyt pettämässä puolisoaan vain mieheni asunnossa :DD "Ei ne ole mun!". No olemme koonneet nyt ystäväni kanssa muutamia päiviä näitä selityksiä. Ja voi kun meillä on ollut hauskaa. Hyvä on. Pettämisessä ei ole mitään hauskaa, mutta minä kun olen kylmä ja tunnevammainen ihminen osaa löytää siitä erityisesti ne hyvät puolet, nimittäin mielikuvituksellisen valehtelun.

Jos hieman jakaisin näitä selityksiä teidän kanssanne? Anteeksi. Sen olisi pitänyt olla huutomerkki, sillä enhän minä kysy mielipidettänne. Eli:

Viimeisin tapaus sattui ollessamme kahvilla juurikin tällä pettäjä-työkaverilla. Hänellä oli lapset viikonloppua viettämässä eikä minua huvittanut olla sisällä niin pyysin päästä hänen tyttärensä kanssa pihaan keinumaan ja pääsimme sitten. Kunnes tyttö kysyy "Muistatko sä kun istuin sun sylissä silloin?" Olin hieman hämmentynyt kysymyksestä kun ensi kertaa tapasin tytön. Ja vastasin että hän taitaa sekoittaa minut johonkuhun toiseen. Siihen tyttö, että "En sekoita, silloin kun me oltiin teillä ja mä istuin siinä sun sylissä tietokoneella ja kuunneltiin musaa". En lähtenyt sitten lapsen kanssa vääntämään kättä ja hymähdin myöntymykseksi ja unohdin aiheen. Jälkikäteen ajateltuna se oli virhe, olisinhan voinut kysyä yhtä ja toista tästä naisesta joka oli meillä käynyt :D

No pääsimme kotiin enkä ottanut aihetta sen kummemmin esille, mutta kysäisin ohimennen mieheltä että "Koskas "työkaveri" on viimeksi lasten kanssa käynyt luonasi" Siihen mies että "Ei koskaan. Joo-o. Ei ne ole tainnut koskaan käydä".. Olin taas aika hämmentynyt enkä palannut aiheeseen ennenkuin mies kysyy "Jaa tuliko "tytön" suusta jotain synkkiä paljastuksia" Tähän vastasin että no jooo vähän niinkuin. No mies intti ja intti että mitä tyttö oli sanonut ja tokaisin vain että Tyttö kysyin että muistinko kun hän viimeksi istui sylissäni tietokoneella kuuntelemassa musaa. Ja silmänräpäyksessä tuli vastaus "JOO! Ainiin onhan ne kerran käynyt meillä. Joskus viime vuonna. Tyttö istu yhden Riikan sylissä ja ne kuunteli muumi-musaa"

Olin tukehtua nauruuni :D JOs valehtelee niin miksi valehdella liikaa? :D Tuo olisi ollut uskottava ilman yksityiskohtia. Ei kukaan muista että mitä musaa vuosi sitten koneella on kuunneltu. :DD

Kiinni jäit kultaseni ;) Mutta sitähän ei taas pidä missään tapauksessa ääneen sanoa. Räpytellään ripsiä vain ;)

6 kommenttia

Leccare

30.6.2009 11:42

Pitäisi varmaan hankkia tyttis, jotta pääsisi kokeilemaan tuota pettämistä, kun siitä on selkeästi niin paljon iloa muillekin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saltsi-

30.6.2009 11:46

Ihan vaan että eikös se vielä viime blogis ollu vaan panokaveri eikä parisuhdekaveri?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jenny

30.6.2009 11:55

Saltsi. Joo tässä kävi niin sitten että olemme nyt parisuhteessa. Muutamme yhteen 1.8.2009 :´D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saltsi-

30.6.2009 12:33

Oookei, no tuota onnea vaan sitte :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leccare

30.6.2009 14:47

Onneksi olkoon!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus