Sitoutumiskammoinen ihastuu sitoutumiskammoiseen

  • Jenny

Niin. Mitä siitä tulee, pahempi sitoutumiskammo! Minun kammoni on ollut hyvin paha jo hetken aikaa. Ja nyt sitten menin ihastumaan ihmiseen, joka teki aloitteen ja tahtoi seurustella kanssani vakavasti. Minä silloin pistin jarrua .. noh.. Nyt en enää laittaisi, mutta paljastui hänellä olevan sitoutumiskammo.

Pakko myöntää. Tokihan tuo surettaa ja suututtaa, mutta ainahan ei voi saada mitä tahtoo? Olenkin saanut niiiin loistavaa lohtuseksiä. Pitkään aikaan ollut noin raukea ja poikki ja hikinen seksin jälkeen. Ja sain lohtuseksiä kahdesti!... Hyvä on. Lohtuseksiä mitä lohtuseksiä, ei se silti tee olostani yhtään parempaa.

Tai niin. Olenko loppuviimein edes surullinen? Vai johtuuko se vain siitä että minun kilpailuviettini herää? Että silloin kun saisin sen mitä haluan, en osaa sitä niin arvostaa mutta sitten kun en saa sitä mitä haluan niin suutun. Enkä ole edes hemmoteltu, jos olisin se selittäisi käytökseni. Voisinko selitellä olotilaani jotenkin muuten vielä? :DD

Hän on jopa huono sängyssä! Hyvä on, hän on silti uskomaton ja haluan hänet. Mutta menin sanomaan hänelle, ettei tarvitse soitella enää ikinä:DD Yeah, mokasin taas. Hmm.

Minulle on tällä htekellä ainakin 3 varteenotettavaa seurustelukumppania tarjolla, ja etsin heistä vain vikoja koko ajan. Toinen ei sytytä, mutta on muuten uskomaton. Toinen sytyttää, mutta puhuu liikaa ja yksi niistä on vain yksinkertaisesti ei kiitos.

Paha paikka... Ettekä tiedä kuinka joudun tekemään töitä itseni kanssa jotten soita tälle sitoutumiskammoiselle idiootille (tuo tuli silkasta katkeruudesta ja kiukusta *nauraa*) niih, joudun tekemään paljon töitä. Uskoisin siinä onnistuvani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus