Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Kummallinen on ihminen...  1

Kuulin tänään, että eräs ihminen, jonka tiedän, on saanut viimeinkin hajotettua aivonsa päihteillä...Vuosia ja vuosia jatkunut viinan ja lääkkeiden (siis aivan kaikenlaisten lääkkeiden) sekakäyttö on vihdoin tehnyt sen, mitä kaikki ovat jo kauan pelänneet/odottaneet. Mutta elämä yllätti taas ironiallaan...Se mikä kyseiseltä ihmiseltä lähti, ei ollut näkö...ei kuulo...ei makuaisti...ei hajuaisti...ei kävelykyky...Vaan TUNTEET. Kyseinen ihminen ei enää kykene tuntemaan. Hän ei tunne mitään omaa lastaan kohtaan. Ei iloitse mistään, ei tunne empatiaa, ei välitä mistään. On aivan turta. Ja kyse ei ole pelkästä lääkkeiden aiheuttamasta tilapäisestä reaktiosta, nyt on oikeasti ihan tosijuttu kyseessä, lääkärin vahvistamana. Aivot eivät enää jaksa jatkuvaa kidutusta. Saa nähdä mikä seuraavana prakaa... Taas loistava esimerkki elämän ironiasta. Ja tämä on oikeasti tosijuttu.

Hassua nähdä miten ihminen tuhoaa itsensä...Kuinka elämä on tällekin ihmiselle tarjonnut monia kymmeniä upeita mahdollisuuksia alkaa uusi elämä. On perhettä, on ystäviä, jotka tukevat. On ihmisiä, jotka tarjoavat apuaan päivittäin. Mutta hän ei vaan halua. Tärkeintä tällä hetkellä on lääkkeet ja viina. Mikään muu ei merkitse, vaikka keho hajoaa päivä päivältä enemmän. Joku voisi sanoa että moinen on elämän tuhlaamista...Enkä tiedä olisiko niin väärässäkään...


Myytävänä!!!  1

Sain inspiraation alkaa väkertää noita hiuslisäkkeitä jo tänään, ja sainkin jo yhden aikaiseksi...Pistin samoin tein myyntiin, kun aloin värkkäämään itselleni hieman toisenlaisia, joten jos jollain on kiinnostusta cyberlox-/rexlace-lisäkkeeseen niin käykäähän huutelemassa:

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=64451319

Tämä siis myynnissä:

Tällaisen lisäkkeen pakersin iltani ratoksi! Myytävänä!
Tällaisen lisäkkeen pakersin iltani ratoksi! Myytävänä!

Tänään se tuli!!!  5

Eli siis tänään sain päähän viimein uuden tukan. Ja tykkään kovasti! On ihana. Sain tänään myös haettua tullista uudet hiustarvikkeet, perjantaina pitäisi toimittaa osa kaverille...Nyt on makuuhuone täynnä cyberloxia, rexlacea, tubingia ja muuta jännää. Kohta hiuslisäketehdas käyntiin!!! :)

Ja vielä kuva uudesta tukasta...Kuva todella huono, otettu kamerakännykällä, autossa, hemmetin väsyneenä, ja vielä ilman meikkiä. Mutta tukka on sentään kiva. :)

Sehän olen minä! Ilman meikkiä, autossa ja väsyneenä...Mutta uusi tukka!
Sehän olen minä! Ilman meikkiä, autossa ja väsyneenä...Mutta uusi tukka!

Niin ja Jenkkilän paketista löytyi myös ylläri. :D

Mitä tulikaan Jenkkilästä... :D
Mitä tulikaan Jenkkilästä... :D

Uusi näyttö  1

Sain vihdoin tänään uuden näytön. Vanha oli äärimmäisen epäkäytännöllinen kaikin tavoin...Ja tämä uusi on ISO...Menee oikeasti varmaan ikuisuus ennen kuin totun tähän. :D Mutta ei sovi valittaa!

Sain tänään nautiskella myös mummon ihanista herkuista. Mun mummo on paras kokki maailmassa, vaikkei ookaan Saarioisilla. :D


Kotona!  1

Kotosalla ollaan taas. Oli kyllä ihanan rentouttava viikonloppu möksällä! En ole ollut kyseisellä mökillä vuosiin, oli ihana päästä taas käymään siellä. Kyseessä siis paikka, jossa olen lapsuudessani viettänyt todella paljon aikaa, joten muistoja tulvi joka kulmasta. :) En enää muistanutkaan kuinka kaunista siellä voi syksylläkin olla. Oli upeaa seisoa yöllä mökin pihalla, joka puolella täysin hiljaista, ja upea tähtitaivas...Ihanaa!

Perjantaina oli sitten ns. "aktiviteettipäivä". :) Lähdettiin mökiltä käymään Tampereella. Käytiin shoppaamassa Nitrobabessa (aivan ykköspaikka, rakastan!!) ja Heavenly Circuksessa...Joka ei tälläkään kertaan asiakaspalvelullaan tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta, joten jätinpä siis riepuni ostamatta. Käytiin myös Haraldissa syömässä, joka on aivan ehdottomasti Suomen paras ruokaravintola!

Oli tosiaan erittäin mukava viikonloppu. Toivottavasti tulisi pian tilaisuus ottaa uusiksi!


Möksä!  1

Tänään siis suuntana mökki! Kiva päästä pois kaikesta hälinästä rentoutumaan! Flunssakin alkaa jo osoittaa luovuttamisen merkkejä.

Olen muuten huomannut kolmenkympin kriisin olevan erittäin hupaisa ilmiö...Voi luoja, toivottavasti sellainen ei kolahda itselle...Jos kolahtaa, saa minut päästää kärsimyksistäni...