Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Hoitsuamista ja kipeilyä  1

Kävin iltapäivällä hakemassa äidin sairaalasta kotio. Äidiltä leikattiin polvi. Oli nivelkierukka ja rusto revennyt ja nestettä kerääntynyt. Oli kyllä helpottavaa että äiti viimein tähän leikkaukseen pääsi, niin kauan jo kipuillut...Äiti tosin ajoi mut kotiin, vaikka olin alunperin ajatellut että jäisin sinne yöksi. Ei vissiin jaksa mun hössötystä. :D

Nyt taas musta tuntuu vähän kipeältä...Taas vaihteeks...Kurkku kipeä ja flunssainen olo, nokkakin vuotaa...Toivottavasti nyt ei pahemmin iskis, olis mukava saada nautittua tosta mökkiviikonlopusta...Mutta tietysti mun tuurilla mä saan jonkun hirveän influenssan vielä viikonloppuun mennessä. :D


Ihmiset  3

Olen jo ennenkin maininnut, etten pidä ihmisistä. Ja tosi on. Eläinten kanssa viihdyn huomattavasti paremmin. Toki on olemassa mukavia ja ihaniakin ihmisiä. Olen siitä onnellinen, että omassa perheessäni ja lähimmissä ympyröissäni näitä ihania ihmisiä on useampikin. Mutta välillä jälleen huomaa sen, kuinka helvetin itsekeskeisiä ihmiset ovat. Ei väliä, onko antanut toiselle lupauksen jostain, jos itselle tarjoutuukin tilaisuus johonkin "mukavampaan", lupaus rikotaan anteeksipyytelemättä, ja edes ilmoittamatta syytä moiselle. Kun pitää vaan saada sitä "säpinää". Ihmisiä käytetään, ja heitetään pois kun uusia "ihkumpia tyyppei" astuu lähipiiriin. No, toisaalta se on hyväkin, oppiipahan ajoissa, keihin ei kannata aikaansa tuhlata. Tosin tähän ihmiseen on nyt käytännön asioiden takia pakko hieman vielä pitää yhteyttä, niidenkin toivoisin olevan ohi mahdollisimman pian...

Ja hassua myös sinällään, että yleensä nämä kuvaamani ihmiset ovat niitä, jotka aina puhuvat "siis mä en ikinä kohtelis ihmisiä noin...". Hirveää moralisoimista muita ihmisiä kohtaan, mutta oma elämä ei kestä päivänvaloa...Tämän takia eläinten kanssa oleileminen on huomattavasti mukavampaa...Ovat rehellisiä, uskollisia, ja huomattavasti nätimpiä! :)

Mutta kiitos kuitenkin kaikille niille ihanille ihmisille, jotka ovat luotettavia, teitäkin onneksi löytyy. Täytyykin nyt samointein soittaa yhdelle semmoiselle... :)



Shoppaus osa miljoona.  1

Tänään tuli taas tilattua isolla rahalla tukkataikaa Jenkeistä. Lähti iso kasa cyberloxia ja muuta hauskaa. Todennäköisesti rahatilanteen kohentuessa voisi tilailla vielä tuolta shokkivärjättyä aitoa hiusta, saisi mukavan pidennyksen jossain vaiheessa. Vihreää olen harkinnut mustan kaveriksi, sitä mulla ei ole aikoihin ollut...Seuraavaksi kuitenkin punaista. :)


Mukavan päivän mukava  1

Tänään on tapahtunut taas paljon mukavia.

Sain tänään tietää että pääsen lähtemään mökille torstaina. Pääsee siis nauttimaan pitkästä aikaa ihan omasta mökistä. Pitkä viikonloppu mökin rauhassa. Iiihanaa! :)

Olin tänään myös erittäin mukavissa tupareissa. Omasin paljon ennakkoluuloja kyseisiä bileitä kohtaan, mutta kyiseisistä hipoista tuli kuitenkin mitä mukavimmat. :)

Vielä illan päätteeksi lähdin leffaan ihanaakin ihanamman ystäväni kanssa. Leffa tosin ei ollut ihanaakin ihanampi, olen pitkälti valmis sanomaan että "Paksuna" on tämän vuosituhannen tähänastisista komedioista huonoin ja pitkäveteisin. Okei, siinä näkyy pillu, mutta se ei ihan riitä yli kahden tunnin leffaan...

Mutta kaikenkaikkiaan mukava päivä...ja ilta...ja yö....Nyt tutimaan...



Huh!  1

Olipas taas päivä...Miltei koko päivä liikenteessä...Mutta sainkin kyllä kaikkea kivaa! :D Ensin aamulla käväisin postissa hakemassa uudet PVC-pöksyni. Ovat kuulkaattes makeet! Sitten hakemaan talvitakki korjauksesta, minkä jälkeen tullille sumplimaan T Shirt Hell:in lähetystä ennen kouluun menoa. Tullimaksuja ei mennyt läheskään niin paljon kuin odotin, ja paidat olivat uskomattoman makeita! Nyt on sitten kaikkea uutta kivaa taas! Huomenna pitäis vielä hakea postista uudet kengät...Kahdet sellaiset. :D Miten niin hieman addiktoitunut? :D Shoppailu on vaan niin mukavaa!!!

Onkos muut tehneet ihania hankintoja viimeaikoina? :)


Ihanaa!!!  1

Tänään on paljon ihania asioita liikenteessä...Ensinnäkin sain varattua ihanan matkan! Ihanaa saada taas vähän piristystä arkeen. :)

Toinen ihana asia on minun isi. Se on ihana. Soitti juuri, ja höpötteli kaikenmoisia kummia. Lupasi auttaa eräässä asiassa, joka on paljon painanut mieltä. Ihanaa että jaksaa auttaa, vaikka tiedän ettei isilläkään ole viime ajat olleet kaikein helpoimmat.

Isi aikoinaan opettikin mut rakastamaan matkustelua. Mua on pikkukääröstä asti viety ulkomaille, ja opetettu kunnioittamaan erilaisia kulttuureja ja elämäntapoja. Eikä pelkästään minnekään turistiparatiiseihin, vaan isille ja äidille on ollut tärkeää, että näen millaista elämää ihan tavalliset ihmiset eri maissa elää. Se on ollut mielestäni yksi tärkeimpiä asioita elämässäni, joka on kasvattanut mua paljon. Opettanut nöyräksi ja kiitolliseksi siitä mitä itsellä on.

Isi myös on jättänyt muhun ikuisen matkustuskipinän, sen mikä hänelläkin on. Isi kertoi juuri olevansa lähdössä kahden kuukauden sisällä sekä Madridiin että Kölniin. Se on minun isi se, rentoutuu parhaiten suurkaupunkien vilinässä. :)

Isi on ihana! Ja mulla on isille aivan huippu isänpäivälahja! :)


Ystävät ihanat!  1

Tänään oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa vanhaa ystävää. Pyörittiin ristiin rastiin pitkin Helsinkiä. Ilmeisesti jonkinsortin telepatia toimii, sillä olimme toisista tietämättämme pukeutuneet aika lailla samanlaisiin vaatteisiin (molemmilla samanlaiset takit ja miltei samanlaiset housut:). Vähänx ihquu niinq olla samixiii!!! :D Yllättäen taas päivä meni kauppoja kierrellessä...Näin myöskin erään toisen ihanan vanhan (ei tosin iällisesti ;) tuttavuuteni, jota en myöskään ole onnistunut aikoihin näkemään. PiruNaiseksi, sinua on aina mukava nähdä. :)