Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Oon mä taitava  4

Normaaliin aamutoimeen kuuluu kahvin keitto ennenkuin teen mitään muuta.
Purut, vedet ym..laitoin niin tuttuun tyyliin että ne teksin kait unissanikin.Herätin lapset ,ja hain heille yläkerrasta vaatteita samalla.Lapset hipsisivät alakertaan katsomaan piirrettyjä ja minä pistin kaikki tarvittavat systeemit odottamaan viereen ja kipaisin wc käymään.Ulos tultuani ajattelin että juon yhden kupin ennen kun pikkuset saavat aamupalan.Jo kahvinkuva mielessäni joku sisällä päässä sanoi ,et miksi kahvinkeitin pitää outoa suhinaa?Jokohan sekin on aikansa elänyt ja pitää vaihtaa uuteen.Nooh ,keittiössä havahduin että työpöytä oli täynnä kuumaa kahvia.Meikäläinen oli sit jättänyt pannun laittamatta paikalleen ja siksi moinen.Siinä se oli vieressä niin ihmekkö tuo.Ei muutakuin rätti kauniiseen käteen ja vaikka mieli teki muutama ärräpää sanoa niin ajattelin että sattuuhan näitä.
Tässä ajattelinkin että miten sitä rutinoituu tekemään tietyt asiat samalla tavalla , ja senkin vuoksi tulee mokailtua toisinaan.
Ehkä jo huomenna aloitan jutut ihan vain mielenkiinnosta toisella systeemillä ja se ajatuskin olisi mukana.
Tai sit johtui ko .moka vain siitä että hiukan kipunen olo vieläkin ja ei niin pää toimi kuin haluisi ,tiedä häntä.
Olemmeko me niin tapojemme orjia?olisikohan hyvä että joku toinen ihminen välillä sekoittaisi pakkaa monessakin asiassa.

Mut mikä eniten ihmetytti..miten hitossa se kahvi pääsi valuu kun tippalukon pitäisi toimia..ei muu auta kuin tutkia ajan kanssa asiaa paremmin ,tai sit on aika ostaa uusi..

Huomenta kaikille,mä lähden töihin kahvinkeittoon!


Kipee olotila  2

Kurkku kipeenä ja flunssanen olotila.Kaivaa lääkekaappia löytääkseen Finrexiä , ja harmikseen huomaa että se on loppu.Buranaa vain ja lepoa sit ,ei auta muu.Vielä huominen ja sit ei tarvi töihin mennä enää tällä viikolla.
Niskat jumissa ja hiukan jännittynyt fiilis.Nyt kaivattaisiin sitä hellää hoivaa ja joku siihen viereen suukottelee vaikka nenä onkin punainen ja pahasti näyttää siltä että rohtuu koko kärsä.
Nyt ei saa kyllä lapsia pussailla ettei tartuta kurkkukipua niihin.Höh ,ei hyvä.
Jokin pikku piristys olisi paikallaan.
Sois nyt puhelin ja jollain iskisi mua ihan himmu ikävä ja kerrankin piristäisi hyvään saumaan:O)

Nyt taitaa tulla se halipulakin tähän päälle ,ja nyt kyllä alahuuli menee todella alas kun ei ole ketään ketä halia..lapsetkin nukkuu..no jospa unissa sitten joku edes..


Millainen vanhus sinusta tulee? *testi*  6

http://plaza.fi/ellit/testit-ja-kyselyt/testit/millainen-vanhus-sinusta-tulee

Mansikkainen mummeli

Testi ennustaa sinulle nautittavaa vanhuutta, vain pienin ikävin lieveilmiöin varustettuna. Ehket aina muista pitää itsestäsi niin hyvää huolta kuin olisi tarpeen? Väärät elintavat voivat kostautua vanhuuteesi, vaikka tietenkin elämän pienet ilot maistuvat hyviltä nyt. Hienoista skarppausta liikunnan, juhlimisen, rentoutumisen tai ravinnon suhteen nyt, niin olet vanhus vailla vaivoja myöhemmin.
Kärsit stressistä silloin tällöin, muttet toivottavasti liikaa? Koeta vielä hieman enemmän relata, niin et kanna koko maailman suruja harteillasi. Maailma kyllä jatkaa radallaan ja bussit kulkee Hämeenkadulla, vaikket sinä olekaan huolehtimassa kaikesta.
Jos vastasit liikunta- ja kulttuuriharrastuskysymyksiin positiivisesti, mummovuotesi tulevat olemaan aika buenoja. Pidä hauskaa eläkkeelläkin! Mielesi pysynee terävänä vanhanakin, joten saatat hyvinkin olla se mummo, jonka ympärille suvun piltit kerääntyvät kuulemaan kummallisista entisajoista: antiikkisista digibokseista, friteeratusta pikaruuasta ja salarakkaista.


Kutsu  2

Joskus toiveet käy toteen.
Olen yrittänyt saada lippuja Linnateatteriin *Showhat* -teatteriesitykseen ja kun niitä tiedustelin jokin aika sitten ne olivat heti loppuunmyydyt.
Postiluukkuun oli viimeviikolla ilmestynyt kutsu ko.esitykseen 27.5 ja illan ohjelmaan kuuluu buffet-ruokailu myös.
No voiko paremmin osua toive kohdalleen,vielä kun saan saa sen lapsenlikan silloin niin ei huono.


Rakkaus  1

Rakkaus alkaa pienistä asioista..
Se saattaa alkaa sinä päivänä,
jolloin ensi kerran vaihdamme ajatuksia jonkun toisen kanssa...

Rakkaus löytyy arvaamattomista paikoista..
Se on hiljaisessa hetkessä ,kun näemme ensi kerran jotain kaunista..

Rakkaus on ihmeellinen tunne..
Se on hyvä olo,kun saamme puhua jollekkin joka kuuntelee eikä käske menemään pois.

Rakkaus on ihana tunne,joka säilyy sydämessä elämän loppuun asti.


Minä poliisina  3

Tänään olin liikennepoliisina ja jopas tuli sakkoja annettua noille ykkösluokkalaisille:O)
Niinpä niin ,tiettyjä asioita on hyvä kerrata moneen otteeseen että jää mieleen.
Hiukan vain vilu vielä päällä ja heikko olo aamutuimaan ja meni oma aikansa ennenkuin sai koneen käymään ,mut aika härdelli päivä kokonaisuutena.
Vielä 2 työpäivää ja sit jälleen vapaata ,ei huono.

Jotenkin ajatus oli muualla tänään muutenkin.Eräs ihminen on oudosti ollut mielessäni moneen kertaan ,hm..pitää nipistää itseään että herää tähän päivään taas..


Krapula ja vapina  4

Eilen tuli lähdettyä cityläisiä moikkaamaan Lonttisiin.Mukavia ihmisiä olivat kaikki ketä paikalla nyt sattui olemaan. Tuli vain pikalähtö mulla kun kaverit sit sättivät suunnitelmat ja piti poistua paikalta turhankin nopeesti ,mut toiste sit uudestaan kun aika/paikka oikea.
No mä kävin pelaamassa muutaman biliksen ja jees ,vaikka aikaa viime pelaamisesta on niin tuli pöllytettyä kamu 5-3.
Menimme Olkkuun ja mitäs siellä muutakuin ankaraa bailaamista ja muutamia kasvotuttuja tuli moikattua.
Pankin kautta Galax ja siellä sitten tulikin hiihdettyä joka suuntaan.Tanssittu himmusti ja nyt sen sit tuntee varpaissaan.
Olisihan siinä voinut jotain treffijuttujakin ajatella mut mä nyt pidättäydyin taas siinä omassa periaatteessani etten lähde kenenkään mukaan harrastamaan yhden yön hurmiota.Joku mies tunnisti cityläiseksi ja aika huvittavaa oli kun muisti nimimerkin ja sillä kutsui mua..nooh Turku pikku paikka ja mitä siitä ,saa aina moikata jos osuu kohdalle.
Jostain kumman syystä menin taxin kanssa Lonttisiin ,ihan pihalla siellä perillä että mitä mä täällä.Eikun kuskille uudet ajo- ohjeet ja kamulle yöksi kun tiesin että pitää auto hakee kuitenkin keskustasta pois.
Kotiin selvitty ja hippasen on räjähtävä olo ,mut särkylääkettä,lepoa ja ruokaa niin kyllä tämä tästä...


Iltajuttuja  1

Tänään olisi tarkoitus lähtee ihmisten ilmoille hiukan kattelee mikä meininki.Ajattelin että menen poligonon luo moikkaa cityläisiä ja viettämään mukavaa iltaa heidän kanssaan.Oikeesti ensivaikutelma monista ihmisistä täällä on ollut positiivinen, niin odotankin mielenkiinnolla livenäkemistä. Yleisesti omalle kohdalle näillä sivustoilla on osunut ihan tutustumisen arvoisia tyyppejä.


No ainakin tuli nukuttua  1

Kello taisi olla 18.00 kun nukahdin pojan sänkyyn.Ja tulipa nukuttua kuin tukki kun ees herännyt siihen että puhelin oli soinut ainakin 5 kertaa.Syy kyllä siihen oli että se oli alhaalla ja mä nukuin ylhäällä:O)
Havahduin jossain välissä kun ovi kävi ja poika tuli riennoiltaan kotiin ja aattelin mielessäni että jees,mihis mä nyt enää tässä aattelen meneväni kun tukat pystyssä ja jokainen lähtenyt omiin menoihin.
Soittelin tutuille ja hiukan huvitti miten he olivat heti ihmeissään että missä sä oot ollut kun et vastaa?me jo aateltiin että olet lähtenyt treffeille tai sinne mökille.No kiitos vain huolehtimisesta mut mun ainoa treffi tänään oli tyyny ja peitto.
En mä muutenkaan lähde reissuille niin ettei joku tiedä mihin meen ,ainakaan mihinkään pidemmälle.
Vähän harmitti kyllä kun eräs oli tullut kaupungille ihan vain siksi että oli varma että olen liikenteessä nyt kun vapaata.Oma vika ,ei pidä olettaa mitään ,mä nautin olosta ihan ilman baarejakin ja en joka toinen viikonloppu tule olemaan kaupungin sykkeessä kuitenkaan.
Saas nähdä mitä päivä tuo kun rytmi hiukan sekasin.Valvoin kuitenkin 3 asti yöllä kun en heti uudestaan unta saanut.
Ehkä nyt kuppi kahvia ja liikenteeseen että herää kunnolla ja toivon parasta ettei yhtä sekava päivä tule tästä!


Viikonloppua  1

Herätty jo 7 aikaan ja hiukan olin pihalla mikä maa mikä valuutta.Nukkusin hiukan huonosti kun polvi vaivaa joskus öisin.Mä kun tahdon nukkua sikiöasennossa niin herään siihen kun pitää suoristaa ja sattuu niin pirusti.Eli varaudun että pikku operaatio edessä.En vain ole tohtinut vielä mennä.
Mulla on toinen polvi operoitu tähystysleikkauksella joskus kun siinä oli ihan sama vaiva.Polvessa oli jotain rustottumaa joka piti poistaa.Ja sen jälkeen se onkin pelittänyt hyvin.

Pesin pari koneellista pyykkejä ja välillä cityilin täällä aikani kuluksi.
Lähdettiin kaupoille ja poika meni samalla parturiin ,hm..onkohan nyt sit jotain tyttömeininkiä kun haluttiin taas tukat siistiin kuntoon.
Ruokaostokset tehtiin ja poika nauroi mun pelleilyä kun sovittelin kesähattuja ja lippiksiä.Mulla kun sattuu olemaan sellainen pää mihin ei todellakaan sovi sit mikään hattu.Se kait on sen mallinen et oksat pois.
Eli taas tyydyn vain tähän omaan perukkiin ,ei siinä muu auta.
Kotona syötiin ja nyt sit poika läksi kavereiden kanssa ja mä vaan ihmin mitä tekisi.Vielä toi imuri odottaisi tossa keskellä lattiaa et aikooko toi emäntä mitään tehdä vai ei.
Taidan hetkeksi käpertyä sohvalle lököilee ,nyt kun oikeesti ei ole pakko mitään tehdä jos ei halua..
Tai sit nappaan puhelimen käteen ja kyselen kamuilta mikä meininki..

Ja iltaan on aikaa vaikka kuinka..