Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Ihania persoonia  5

Täytyy sanoa että täällä cityssä pyörii suurimmaksi osaksi ihan valtavan miellyttäviä persoonia.
Paljon tulee luettua noita kommentteja eri asioista ja nostan hattua ihmisille siitä että pitää omista ajatuksistaan kiinni eikä lähde virran vietäväksi.
Jotkut luo kuvaa toisesta vain kuvien perusteella vaikka totuus on se että eihän kukaan tiedä toisesta mikä on ihmisenä jollei ole ainuttakaan sanaa kunnolla vaihtanut.
Omalle kohdalleni on osunut ns. hyviä tyyppejä ja aina ilo vaihtaa muutama sana vaikka ohimennen. Jossain vain on sitä jotain mistä pitää ja itse olen sellainen helppo lähestyttävä ja koiraa en katso vain karvojen perusteella.
Toki on niitä kenen kanssa ei ole vaihtanut sanaa mut joku käsityskin on voinut tulla ihan siitä mitä on kirjoittanut tonne yleisesti. Se kuitenkin vain yksi osa kokonaisuutta.
Nostan hattua tälle porukalle siitä että tietty hauskuus pysyy ja läppääkin osataan heittää jos niin on.Mutta myös jutellaan asiaa ja osataan jopa vakavoitua jos niin on.
Mun henk.koht.kuvani näistä ihmisistä on positiivinen ja vaikka jonkun kanssa voisi ollakin eri mieltä jostain niin ei se toisesta paskempaa tee kuitenkaan. Makuasioista ei voi kiistellä ja sana on vapaa kaikille.
Tietty onhan niin että joku ei välttämättä miellytä toista jostain syystä ja sekin on normaalia. Eihän kaikista vaan voi pitää vaikka haluisikin niin olevan. Se voi olla joku piirre tai käyttäytyminen tai jopa se mitä suustaan päästää. Ollaan kuitenkin omia itsejämme niin hyvä on ja ei pidäkkään kaikkia miellyttää. Eiks se niin mee et antaa kaikkien kukkien kukkia ja osa jää poimimatta..
Mä nyt avauduin taas , mut nyt on vaan olo sellainen että haluun sanoa jotain yleisestikkin. Ja mua saa aina lähestyä oli kuka tahansa , et tiedoksi vain :D


Plip plop  1

Voi sade että taas tulit iloksemme tänne. Katottu filmii ja mässytetty karkkia niin että tulee korvista ulos.
Lapset on suht iisisti ollut vaikka tänään ei ulkoiltu muutakuin sen verran et käytiin kaupassa ja filmejä hakemassa.Hiukan on happi loppu ja uni meinaa painaa päälle.
Kahvi porisee pannussa ja vielä kun jaksaisi muutaman tunnin olla.
Luultavasti monella muullakin on hiukan vetämätön olo tänään ,ainakin jos on lomalla niinkuin mä.
Katsoin että tässä saa pojan kouluhakemuksia rupee laittaa eteenpäin tälläviikolla että ei käy niin et unohtuu ja sit paikka menee ohi.
No odotan nyt vain että kaikki saataisiin järjestyksiin ja itselläkin tuo liitto perkules lähettäisi jotain lippuja et saa Kelalle viedä tulomuutosia.
Ja sitä odotankin innolla.Muutenkin se paikka on sellainen missä asioi kovin mielellään , varmaan juuh.
Hippan heppa nyt mä meen taas ja koitan olla kiltisti tän illan kaikille...


Ymmällä oon  1

Mä tässä itsekseni mietin että olenko mä rasisti. Siis mikä sanelee sen että on rasisti?
Mulla ei ole ulkomaalaisia vastaan mitään , ei sit millään muotoa. En katso kenenkään taustaa sillä silmällä että määrittelisi voidaanko tutustua lähemmin.
Mutta tässä eräs herra on ollut halukas tekemään lähempää tuttavuutta mut jokin hakkaa vastaan sen asian suhteen. Ihan mukavaltahan tuo kuulostaa ja avoimin mielin kertoo elämästään ym..siis ihan ihminen toiselle vai miten sen sanoisi. Tais tuo olla Croatiasta kyseinen kaveri muuten.
Ajatus kuitenkin deittimielessä mahdolliseen tapailuun ei vaan iske. Jotenkin katson että ehkä se elämäntyyli ja tietyt asiat eivät kohtaa toisiaan omien juttujen kanssa. Tai tää on mun ennakkokäsitys ainakin. En muutenkaan ole koskaan voinut ajatella seurustelevani muun kuin suomalaisen kanssa. Kait mä vaan aattelen itse että se on mun juttu. En sano että kenessäkään vikaa on ,päinvastoin yhtä heissä on hienoja hyviä ihmisiä kuin meikäläisissäkin.
Tarkoittaako mun *kriteerit' ko.asiasta sitä että olen rasisti?
Vai onko niin että jos ei halua deitata esim.mustaa miestä niin se on vain se makuasia josta ei voi kiistellä? Vai onko niin että mä oon niin hemmetin pelkuri ja haluun pitää kii siitä tutusta ja turvallisesta??

Jotenkin tuntuu tyhmälle myös se että aattelee asiaa niin tiukkapiposesti sillä ihan vastaavasti hekin voisi aatella että ei suomalaisia.
Vaikka kaveruuteen ei merkkaa mitkään taustat , jos osuu hyviä ihmisiä kohdalle niin se on sama mitä on ja mistä. Nyt vain ajattelin sillai kun kiinnostuu muussa mielessä kuin kaveripohjalla.Mikä mua riivaa vai kertooko tää vaan sitä että minäkin oon ihminen joka epäilee itseään toisinaan tai paremminkin omia vakaumuksiaan.
Mä kyllä aatteln kokonaisuutta asioissa enkä vain yhtä osaa mikä on omasta mielestäni hyvä se..


Juhannusta  1

Harmi että paljon jää kuvia pois reissusta mutta kun en kysynyt lupaa saada niitä julkaista niin en myöskään sitä tee.

Perille löydettiin ja heti mökille päästyämme rupesimme rakentaa omatekoista katosta jos vaikka sattuisi sade tulemaan.
Saksalaiset kuvasivat meidän rakennuspuuhia ja olivat ihmeissään kun kaikki mahdolliset tarvikkeet oli mukana siis moottorisahasta puutarvikkeisiin.
Eihän he tienneet että veljeni on kirvesmies ja rakentaa vaikka hela mökin jos niin on. Oma paku mukana jossa hänen työkalunsa olivat :D
Meitä huvitti kyllä itseäänkin kun porukkaa rupesi tulee meidän mökin ympärille kun pipoa hetkessä. Popit soi ja otettiin siinä alkupaukkuja uusien tuttavuuksien kanssa.
Hetkessä pihamaa täyttyi juhlioista ja en nyt ees muista mistä paikoista kaikki tuli.Tais olla Kokkolasta, Tampereeltä, Kouvolasta, Saksasta ym.. mut ei sillä väliä ollut pääasia että kaikilla oli kivaa.
Veli lähti kattoo naapurimökin misuja ja eihän tuossa mennyt kun tovi kun nekin oli messissä. Parhaimmillaan meillä taisi olla 25 päätä ryminässä mukana.
Grillattiin sapuskaa ja ilta ei mennyt pilalle ees siinä vaikka vettä illalla satoi kun esterin perseestä ,oltiinhan me oltu kaukaa viisaita ja osattiin odottaa vettä tulevaksi.
Harmi tosiaan että kuvia on vaikka kuinka mut en tänne niit voi laittaa. Mut muistot tästä reissusta on mielessä onneksi.

Mä sain jossain välissä säärikarva sheivauksen kun oli hätäpäissä jäänyt ajamatta. Ystävällinen naapuri haki höylän ja partavaahtoa ja ei muutakuin hommiin. Sit oli silee kun lapsen peppu mut pikku vekki tuli siinä rapatessa , mut mitä pienistä..
Jossain kohtaa käytiin kattelemassa ympäristöä ja saatiin kutsu saunaankin poikien kanssa jotka rannalla nakuilivat mutta hööh nyt jätettiin väliin kun olivat sen verran nuoria nuo. Vaikka en mä nyt kuitenkaan muutenkaan nyt olisi lähtenyt ,parempi pojat antaa siellä olla keskenään ja nauttia äijä meiningistä. Kuvaa sain nännistä ja pepasta otettua ainakin..hiih..
Lähdettiin illalla laulamaan karaokea ja oikeesti nuo Saksalaiset olivat tosi cool porukkaa.Siellä ne lauloi linda linda ihan kympillä vaikka ei sillai Suomea puhunnutkaan mut ainakin hyvä että se ei heitä häirinnyt eikä kyllä muitakaan.

Jossain vaiheessa hokasin että mun porukka oli liuennut pois pelipaikalta ja joku örkkimörkki tuli siihen juttelee että lähdenkö syömään vielä iltapalaa. No mikäs siinä ,olivat asettuneet aika lähdelle meitä ja vähän oli nälkäkin kun en ollut juurikaan syönyt mitään.Nesteet oli kunnossa mut tärkein jäänyt eli syöminen.
Kaverilla oli sit oikeen bussi mukana ja kipasi sisältä hakee makkaraa ja jotain höysteitä. Siinä juteltiin aikamme kun yhtäkkiä tunsin että nyt tuli hippasen paha olo. Lähdin vessaan ja vähän pyöri päässä ja tuli todettua että nyt on aika rilaxoitua ja suuntasin petiin. Sinne se kaiffari jäi makkaroitten kanssa ja mä lähdin mökille. Sorry vaan mut saat syödä yksin kun mulla painuu luukut kii jo.
Joku on vallannut mun petin yllätys yllätys.
Sinne mä hivuttauduin siskon viereen ja pikku ärähdys tuli että sä oot kylmä äläkä vie sitä peittoo :D
Makoisat unet tuli nukuttua ja ainakaan ei mitään ylläriä ole tehty.Sillai fiksusti oltu ja fiilis hyvä joka tavalla. Se on uusi päivä ja sit piti kattoo mikä meininki.
Vettä satoi ja piha oli kun roskalaatikosta. Jossain nuoremmat juhlijat vielä jaksoivat painaa mut me vanhukset podemme hetken krapulaa ja katotaan mitä tehdään.
Hienoa porukkaa oli kaikki ja oli ilo tutustua ja tiedä vaikka joskus törmätään uudestaan taas....


Pakkailua  1

Tässä ollaan menossa vielä laittamaan kassiin lisää vaatetta kun lupasivat sitä vesisadetta viikonlopuksi.
No mä kävin jopa ostaa kumisaappaat itselle ja sadetakin :D
Taidan ottaa villasukatkin mukaan ja kunnon lämpimät yökkäripökät ettei peppu palellu.
Toivotaan ettei tulla ihan nuhanenänä takaisin kuitenkaan ja sillai muutenkin kondiksessa että jaksaa taas heti sunnuntaina viettää jo iltapäivällä sitä normi arkijuttua lasten kanssa.
Nyt pitää mennä polttaa levylle musiikkia mitä sit ottaa messiin ja kenties sitä iltapalaakin nyt jo voisi syödä.
Tänään en oo ehtinyt syödä mitään mut kahvia tullut ainakin juotua niin et kiintiö täynnä siltä osin.
Sit saakin rauhoituttua kunnolla ja petiin ajoissa kun viimeyönä menin nukkuu vasta 3 yöllä.Uni oli häviksissä ja se ei ollut hyvä juttu lainkaan.
Kaikille hyvää juhannusta ja jumala mielessä ja housut jalassa.
Pitäkee hauskaa ja see you taas...


Tänään tässä ja nyt ajatuksia  1

Lapset lähtee isälleen ja olisi tarkoitus mennä ostamaan hiukan "tarvikkeita" juhannusta varten. Huomenna on lähtö edessä ja hyvä päästä välillä kotinurkista pois.
Poika kävi eilen pikaisesti hakemassa skootterin korjattavaksi isän kanssa kun joku oli varastanut siitä jonkun osan ja nyt ei pelitä kunnolla.Pitää putsata ym..ja sit pääsee taas kurvaamaan. Ihanaa kattoo niit kimpassa kun nyt huomaa sen kuinka pojille se isän läsnäolo on tärkeää ja kun niillä just noita poikien juttuja mistä mun on parempi pysyy ulkona.. No mut ne jatko matkaa ja tänään sit kotiin takasin ja huomenna hän lähtee sit kaverin luo kun en tänne viit jättää yksin kuitenkaan ja onhan tuon ikäisellä jo ne omat menonsakin. Tuli muuten toivomus siitä että nyt haluu sit mennä ekaa kertaa ruisrockiin. Mä olen peräti kerran ollut ja senkin olin töissä silloin siellä. En mä sano että varmaan ihan kivaa tuollaiset tapahtumat mut mua ei oo niin houkuttanut mitkään festarit ym..mut miksi ei jos hyvää musaa ja mmeininki loistavaa...

Aamu mennyt muuten normi kuvioissa ja lapset virtaa täynnä. Miten mulla on olo että tästä päivästä tulee hyvä monella tapaa , toivottavasti en oo väärässä.


En kait nyt ymmärrä jotain  2

hmmm!!you are very hot and sexi girl, i kind of like you.

No juuh , sana vapaa mut jotain en ymmärrä...

Tuollainen viesti tuli mieheltä joka hakee miestä mut laittanut profiiliin et on hetero ja hakee heteroa miestä ..hm onko nyt jotain mitä mä en ymmärrä ..kertokaa oonko mä pihalla vai kuka on ??

Vaikka sanotaan että kerta ei homoo tee :D


Pienestä voi olla onnellinen  1

Me herättiin jo ennen 8 ja tytöt oli aamusta virtaa täynnä. Toinen tyttö ilmoitti että nyt paistaa aurinko , joko saa lähtee ulos pyöräilee.
Eilinen oli tuskaa kun ei päässyt ulos ja aika oli pitkä meillä jokaisella.
Tiesin että nyt tänään tullaan sit ulkoilee koko päivä jos ei vettä tuu.
Aamupalat syöty ja eikun vaatteet päälle ja kypärät päähän ja sit jihuu antaa palaa.
Muut ihmiset nukkuu autuaana ja meikämannet on jo ennen 9 pihalla.
Pitää vain ilmaista tytsyille ettei saa mennä pimputtaa ovikelloja kun oikeesti kaikki nukkuu vielä vaikka me ollaankin ulkona.
No eiköhän nuo malta tovin keskenäänkin.
Mä join jo aamukahvit ja ei edes se että takapihan tuolit oli märkänä kun siihen istuin tuonut ketutusta. Mäkin olin niin iloissani ilmasta että vaikka se pylly ehti kastua niin en noussut ylös vaan aattelin että aurinko kuivattaa ja olkoot märkä ,mä nautin nyt tästä hetkestä.
Onkos parempaa kun tää että hymyn näkee lasten huulilla ja omakin olotila on loistava.


Oi sade miksi tulit juuri nyt.  1

Aamupalat syöty ja lapset kiehnaa kun ei mitään tekemistä kun uloskaan ei pääse. Aika kurjaa viettää päivää sisätiloissa mutta minkäs tekee. Kuitenkin päätin että tämä ei nyt meitä masenna. Lähdetään käymään kylässä kamun luona joka on babyn kanssa kotona ja varmasti kaipaa kanssa juttuseuraa sekin.
Kun kotiudutaan niin sitten ei auta muukuin ottaa muistipeli esiin ja ehkä hiukan piirustusvehkeitä. Mäkin voin jättää omat kotityöt tekemättä ja koitan piristää pikkupirpania järjestämällä muutenkin kivaa tekemistä. Kenties tänään saada maistella pullia ja haetaan myös joku kiva leffa.
Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu..

Juhannus taitaa mennä sateen merkeissä myös ,ainakin mitä ennustuksia kattoo. Eipä anneta masennuksen iskee , bilettää voi kelillä kuin kelillä ja pääasia on seura ja hyvä fiilis. Lämmintä vain päälle niin mikäs siinä ollessa..


Ei enää tuskaa mutta ei myöskään elämää  1

Sinua liikaa satutettiin monta kertaa.
Kivun opit sietämään.
Unohdit miten itketään.
Kätkit tuskan syvälle sisään.

Miksi päädyit ranteesi viiltämään.
Eikö löytynyt ketään sieluasi keventämään,
ja kaipuun lähteestä kanssasi juomaan.

Ehkä et silloin tuonelan joutsenen selkään kivunnut ois
kun joku olisi tullut ja vienyt sinut täältä kauas pois.
Eikä silloin sinun kauas hauraisiin
haaveisiisi paeta tarvinnut ois,
kun vain joku sinulle rakkautta tuonut ois

*Kiitos ystäväni*