Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Tanssia tahdon  6

Nyt oon ollut sit juhannuksesta asti selvinpäin ja tänään aattelin lähtee ihmisten ilmoille kattelee mikä meininki. Vintturaa kohtuudella ja järki päässä mutta ihan simona bailataan..
Hiih ,aika hassua että kamut tossa on kokoajan vinkuneet mua ulos ja nyt kun mä oon menossa niin kukaan ei oo menossa mihinkään :D
No onneksi mä en tarvi ketään mukaani jos haluun lähtee. Aina on juttuseuraa ja hauskaa ollut tähänkin asti. Se on itsestä kiinni. Mä oon kuitenkin sellainen höpöttäjä että kyllä mä aina jään aika pian suustani kiinni.
Tänään tanssitaan ja pidetään hauskaa se on varma.
Ehkä joku voisi tukkaa pörröttää kun nyt ei sukkia jotka pyörisi jalassa kuitenkaan.
Se on mekkoa kehiin ja korkkarit jalkaan ja sit se hymy huulille niin eiköhän muutaman tanssin saa sen vastakkaisen sukupuolen kanssa myös :O)
Hyvää iltaa kaikille ja olkaahan ihmisiksi tekin..*Jumala mielessä ja housut jalassa!
Mä olen aina , pieni vinkkaus silmällä nyt mut tiette kait..kaikkea sopivasti ....<3


Minä vilauttelija  9

Nyt tuli vihdoinkin saatua niitä rajoja jo pikkuhiljaa kun tuolla rannalla parina päivänä on ollut.
Tulipa käytyy uimassa ja ihanan lämmintä oli vesi.

Kävipäs mulla pikku kämmikin siellä biitsillä.

Mä unohdin alaosat kotiin ja pikkuhousut jalassa ottelin aurinkoa mutta eipä tuo haitannut kun siinä lyhyt kietaisumekko oli pepun päällä sillai sopivasti peittäen kuitenkin.
Mahallani makasin ja aukaisin yläosat jotta ei tulisi rajoja.
Olin jo tovin maannut kun yhtäkkiä kävi tuulenpuuska ja lennätti mun hameen sivulle ja mähän säikähdin himmusti kun mulla oli stringit jalassa.
Nopeesti reagoin mutta ei se nyt mennyt niinkuin piti kun mä nousin niin tietty mun yläosat putosi samassa kun ne ei ollut kiinni :O)

Mä taisin olla aika näky kun en tiennyt enää mitä peittää ja miten.
Yksi puolituttu ukko oli siinä alapuolellani ja sen silmät suureni ja hymy oli sit hippasen levee kun taisipa tuo naurattaa häntäkin.
Olisin voinut vajota taas kerran johonkin syvälle mutta eipä siinä auttanut muu kuin koittaa solmia hametta johonkin pikkuhousuihin kiinni paremmin ja jatkaa auringon ottamista.
Mutta voin kertoa että toiste ei tuollaista käy ,se on varmaa.

Vaikka kyllä se on niin että onhan sitä peppua ja tissiä jokainen joskus nähnyt mutta tietty toi vähän kiusallista kun ihmisiä oli himmusti ympärillä..


Pikku piristystä heti aamusta  5

Olin tässä jo aamukahvia juomassa 6 jälkeen takapihalla ja auringon ensisäteet houkuttivat minua kävelemään paljan varpain kostealla nurmikolla. Miten tuokin tuntui taivaalliselta tässä kohtaa ja mielessäni aattelinkin miten hyvältä tuntuu olla tässä just ihan näin.
Hei ,tästä tulee hieno päivä taas :O)

Lapset eilen soitti ja kertoivat miten he ovat olleet maailmanpyörässä. Voi miten oli ihanaa kuulla heidän äänensä pitkästä aikaa <3
Toinen tytöistä kysyi että äiti mitä sä teet ja äänessä huomasin pientä ikävää. Olisi tehnyt mieli itkeä kun tunsin miten minulla iski kova kaipuu omia enkeleitäni. Kuitenkin sain otettua ihan iisisti ja juteltua puhelun loppuun. Vielä pari päivää ja mä saan halii lapsiani taas vaikka kuinka.

Eilen taisin olla hiukan väsynyt uimareissun jälkeen kun nukahdin sohvalle kuin saunalyhty ja enpä ollut edes kuullut puhelimen pirinää illalla.
Muuten tuli sit eilen bongattua reinot rannalla! Nuori poika se käveli reiskat jalassa ja kääk ,miksi ne saa viluväreitä mulle. Ne on niin pappalook kun olla ja voi mutta kyllä mä enemmän suosin näin kesäisin biitsillä vähän kevyempää jalkinetta :D

Tänään vielä rannalle mennään ja sit on pakko siivota kotona paikat kuosiin ja muutama porausprojekti hoitaa alta pois. Illasta ei tietoa mutta voi olla että hiukan ihmisten ilmoille lähdetään ja voipi olla että tanssijalka saa tänään vauhtia minuun :D


Ei auta kiukuttelu jos ei kolahda  3

Miksi pakkien saaminen pitää satuttaa joskus liiankin lujaa?

Törmäsin tähän taas eilen pitkästä aikaa ja voisin sanoa että hieman pahoitin mieleni.

Eräs ihminen heitti mun proffaan eilen aika tympeää tekstiä ja sanoin hänelle etten ymmärrä miksi ihminen joka ei minua tunne niin voi alkaa julkisesti mollaamaan siitä kuinka vaikea tapaus olen.

Viestejä tuli että kuules lehmä sinuna pitäisin turpani soukemmalla...Suomi on kuitenkin niiiiin pieni maa... =))

Mitääh olin ihan ihmeissäni että mikäs mies minua uhkailee.
Kuitenkin pysyin asia linjalla ja aattelin että ilmeisesti mä taidan olla se paskasäkki huonoon päivään.

Siinä tuli muutamia viestejä vielä ja en lähtenyt takaisin tuohon haukkumalinjalle kun mun mielestä se ei ratkaisu ole mihinkään.
Jos toiselle tulee hyvä mieli siitä että heittää sontaa niin en mä halua pahoittaa omaa mieltäni enempää ja minusta se olisi ollut aivan turhaakin jatkaa kinastelua. Mä olen tottunut asiat puhumaan ja jos jollain on halua aukaista suuta niin olkoon hyvä ja niin tehköön mutta voihan sen ilmaista asiallisesti eikä täynnä kiukkua.

Siinä toivotin kaikkea hyvää ja kerroin että omasta mielestäni en ole ketään loukannut ja en ainakaan tahallisesti jos niin on.
Kerroin olevani pahoillani siitä jos jokin asia on jäänyt kalvamaan. Onhan sekin mahdollista etten ole vastannut epähuomiossa ollenkaan hänelle tai jotain kun mulla tulee postia aika paljon kuitenkin niin mikään ei ole pois suljettu. En mä aina ehdi samalla seisomalla vastaamaan kuitenkaan.

Itse tunsin hänen puolestaan pahaa mieltä kun en tiennyt syytä tuolle purkautumiselle.
Mä tein nyt sen minkä voin ja enempää en voi tässä kohtaa.

Hän laittoi lopulta viestin.
Et ole...olen kai vain katkera saamistani rukkasista...unohda.
anteeksi että loukkasin!

Jokaista joku asia harmittaa joskus ja ehkä tulee purettua pettymystään toiseen vaikka tiedostaa sen olevan väärin. Voipi itse saada vielä kurjemman mielen vaan sitten loppupeleissä.

Kerroin että nuo jutut on jo unohdettu ja saa anteeksi.

Anteeksi pyyntö oli hieno ele jolla hän osoitti kuitenkin sen ajattelevaisuutensa kertoa suoraan mikä harmitti.
Kiitin siitä että hän myöskään ei jättänyt palaa kurkkuuni ja pahaa mieltä minullekkaan sitten loppupeleissä kun en olisi sitä ansainnut kuitenkaan.

En muista ko.tapausta mutta uskon että mitä tuossa mainitsi mun profiilitekstiä niin on ollut asiallinen silloin joskus yhteydenotossaan ,sitä en epäile. Se teksti kait kolahti ja sen perusteella otti yhteyttä.
Mutta minä katsoin että ei ollut minun tyyppiä ja välimatkat ym..

Joskus kirpasee pakkien saaminen on se sitten tapa mikä hyvänsä miten se saa.
Kyllä silti sen verran uskoa pitää olla että tuollaiset asiat ei jää kaivelemaan..

Jos nyt ajattelee vaikka näitä deittipalstoja..

Kun luo ensisilmäyksen toisen ihmisen esim. profiiliin ja näkee teksteissä paljon itseään ja tuntee tiettyä samankaltaisuuttakin niin joku mielessään voi ajatella että voih tuossa olisi ihan mun tyyppiäni kenties ja olisi niin kivaa tutustua.
Olet voinut nähdä kuvankin ja sekin voi kolahtaa jollain tavalla. Laitat viestiä ja ehkä sulla odotus on kova siihen että toinen innostuu ihan yhtä samalla tavalla.
Mutta kun se ei mene niin aina ja se vaan on tätä elämää.

Se ihminen kenen kanssa haluat saada lisää tarkoitusta elämääsi niin se ei vaan ole nips naps sormia näpsäyttämällä tossa sun edessä vaikka haluaisit.
Kaikille ei käy kaikki ja moni asia vaikuttaa miten hommat jatkuu ja lähdetäänkö tutustumaan edes lainkaan.

Ei siitä kannata ottaa itseensä kuitenkaan ja parempi aatella että no ei voi mitake ja katse ettenpäin sit vaan.
Noi pettymys fiilikset ei oo mulle tuttuja kun mä annan aikaa itselleni siihen tutustumiseen eikä mulla oo hirveitä odotuksia ja se on hyvä. Nytkin vain katselen mitä kohdalle osuu ja jos ei mitään niin sou :D

*Jokainen meistä hakee deittipalstoilla mitä milloinkin mutta muistaa pitää että kaikki ei hae välttis samaa ja tiettyjä kriteereitäkin on jokaisella*

Minä tiedän itseni ja jokaiselle olen vastannut asiallisesti vaikka ei olisi ollutkaan mun tyyppiäni ,siitä olen sata varma.

Toki täällä olen heittänyt nuo seksikyselyt huumorilla ohi ja minusta se parempi niin kun ei mullakaan aina tuo suodatus pelaa ja jossain raja kaikessa menee ja täällähän en ole ne sex jutut mielessä edelleenkään.

Pientä vitutusta on hyvä purkaa ja niin kaikki tekee. Ei kuitenkaan saa tuottaa mielipahaa toiselle vain siksi että itse on pettynyt kun asiat ei mennyt haluamalla tavalla. Se on väärin.

Deittailkaa livenä tai miten vain niin avoimin mielin ja nauttikaa siitä tutustumisen tuomasta ilosta kun uusi ihminen osuu kohdalle. Jos se menee alkumetreillä metsään niin ehkä ensikerralla se oma "kukka"kohdalle osuu :O)


Antakaa tekohengitystä  3

Nyt biitsille päivää viettämään ja nauttimaan olosta.
Se on muutama päivä ja lapset täällä jippii.
Mullakin sit vihdoinkin nuo normit kuviot alkaa ja kiva kun saa niitä reallife asioita tehdä lasten kanssa.
Tuskin maltan odottaa :D

Pitää aukaista simmuja ja tiedä vaikka joku silmänilo osuu kohdalle minullekkin!


Rannalla ja hiukan sannalla  40

Tuli oltua melkein kokopäivä rannalla ja eipä sieltä olisi malttanut pois lähteäkkään mutta nälkä yllätti ja päätettiin huomenna sitten mennä vaikka uudestaan uimaan ja ottaa aurinkoa jos keli ok.
Mua jäi kuitenkin hiukan harmittaa että miksi en sit viittinyt hakea niitä muurinpohjalettuja kun olisi myynnissä ollut. Namii kun siihen olisi vielä saanut kermavaahtoa ja mansikkaa niin buenoo.
Mä en vaan jaksanut peppua nostaa ja kun ei ollut "pöytiin tarjoilua niin sit jätin väliin.
Tässä sen näkee että olisi ollut se oma "kiltti"mies joka tietty olisi hakenut sen kun mä oman koiranpentuilmeen olisin kasvoilleni laittanut.
Dippaa dappaa taas heräää pahii päiväunista..
Ajatus kiva kuitenkin ja jos nyt liiaksi aattelee niin sithän mä jo nään mielessäni ne kermavaahto kekkerit sit ihan jossain muussa jutussa kun lätyn välissä ;D

Ihanaa oli nyt ottaa aurinkoa kun pikkunen tuuli kävi ja muutenkin aurinko paistoi täydeltä taivaalta.
Enkä sit ottanut biksukuvia kerron heti kättelyssä kun varmasti joku sitäkin kysyy.

Siellä kun istuskelin ja join kahvia niin silmiini osui kaksi kaverusta ja jotenkin jäin sitten tuijottamaan toista kun tuli tunne että jossain nuo kasvot oon nähnyt.
Taisipa tuo tervehtiäkkin ja minä taas vaan hymyilin niinkuin aina kun hm komea mies sattuu eteen tulemaan.
Hiukan mielessä kävi että toivottavasti ei pian tuu kysyy että mitäs siinä kattelet mutta kun oli sit ihan pakko.
En mä saanut päähän että kuka tuo oli ja aattelinkin että tie sit vaikka olisi jossain ravintolassa joskus mun kanssa vaihtanut juttua. Nooh ,se siitä aattelin ja jatkoin auringon ottamista.

Siinä kun maattiin niin kyseinen kaveri tuli kysymään että sopiiko häiritä ja juuh todellakin ,heh ilo meidän puolella.
No siinä kun jutusteltiin niin selvisihän se sit vihdoinkin kuka oli hän. Kas kummaa täältä citystä yksi mies kenen kuvaa olen kommentoinut joskus.
Olipas hän Turussa lomaa viettämässä ja kamuja katsastamassa mut niinkuin muistinkin niin asuu ihan toisaalla.
Siinä praatattiin aikamme ja voi dääm kun on sit livenä tosi symppis ja niin aito oma itsensä. Oikeen miellyttävä persoona ja varmasti olisi voinut juttua jatkaa vaikka kuinka pitkään.
Nyt on kiva moikata täälläkin kun sillai on tuntumaa muutakin kuin kuva.

Hiih , ja kyllähän tuo minut kuulemma tunnisti heti. Huh ,onneksi kuvat ei sit ainakaan valehtele niin paljon kuitenkaan ja ei pitäisikään tietty. Mut live on aina live ja joidenkin kohdalla ihan toista kun kuvat.
Tämä kaveri ainakin oli luonnossa vielä komeampi kuin kuvassa se pitää tunnustaa :D

Hyvä on jos joskus joku tuolla livenä sattuu törmää niin tulee vaan juttelee jos haluaa. Mä en ainakaan pure ja eipä taida olla sellaista ihmistä kenen kanssa en tulisi juttuun. Ja jos niin on niin sit on vika siinä toisessa varmasti..

Jep jep nyt syömään ja onhan tässä päivää vielä jäljellä.
Herätty jo 6.00 ja eipä ainakaan vielä ole uni tullut simmuun missään vaiheessa. Mulla se riittää virtaa vaikka muille.

Vielä pitäisi lähtee käymään Naantalissa mut saas nähdä viittinkö. No kait siellä voisi mennä yhdet sidukat ottaa ja katsoo niitä hienoja veneitä joita sinne on kuitenkin rantautunut.

Jos näkyy se kalastuspaatti niin sit nostan peukun pystyyn ja pyydän päästä mukaan. Kait niihinkin voi liftata ihan yht lailla kun autoonkin...


Kiukuttelua ja seksiä  6

Ihme kiukkupusseja tänään on liikkeellä :D

Mä sain nyt huutia siitä että kun en vieläkään ole ihmisten ilmoille lähtenyt vaikka loma. Mä sain uhkavaatimuksen että jos tänään mua ei saa liikkeelle keskustaan kattelee iltaelämää niin mun puheluun ei vastata loppuviikkoon. Pientä pakkopullaa nyt tuntuu olevan ilmassa. Mitäs te mua vainootte hitto mä jo sanoin. Ihme kiukutteluu höh.
No kyllä mä lähden ulos mut autolla mennään ja mieluiten sit johonkin missä bilispöytä.

Voi olla että nyt sit on parempi lähtee vaikka yleensä moinen saa mut nousee kantapäille jos liiaksi tuputetaan jotain asiaa.
Ihan jees se on lähtee kattoo mikä meininki ,eipä tuo paha rasti oo.

Käytiin tossa kaupungilla ja muuten poikkesin sinne seksikauppaan kun osui matkanvarrella silmään :O)
Mä voin kertoo että siellä on tosi hienoja alusasuja ja oikeesti jos haluaa kenties jotain sellaista mitä ei välttämättä monella oo niin sinne kantsii mennä.
Mä kattelin jos jotain kivoja toppeja osuisi silmään ja tulihan tuolta ostettua sit sillai ihan wau toppi.
Se voi olla että moni aattelee että tuolta liikkeestä ei löydy mitään muutakuin niitä halkioalusasuja ym..mut siellä on kauniita rintaliivejä , korsetteja ym..
Hiih ja kyllä siellä on niitäkin asuja mitkä saa hymyn huulille.
Juuh ja mitä en tod laittaisi itseni päälle.
Edelleenkään nuo norsualushousut miehille mitä oli eivät saaneet kyllä minussa herämään muutakuin öklötystä ,sorry.

Suosittelen kuitenkin miehiä ilahduttamaan kauniinpaa osapuoltaan menemällä sinne ostoksille ja niinkuin tiette uusilla asuilla ilahdutatte myös itseänne koska saatte niitä katsella!

Ensikerralla pitää oikeen ajan kanssa tutkailla mitä muuta mielenkiintoista käteen osuu :D


Sydämen puolikas  4

Tunsin nipistyksen rinnassani muistutuksena siitä miten kaipaan sitä toista ihmistä rinnalleni kulkemaan.

Se tulee kun aika ja paikka oikea mutta miksi se odottavan aika välillä tuntuu olevan niin pitkä ..
Eletään tässä hetkessä ja nautitaan mutta välillä tuo sydän piruparka muistuttaa puuttuvasta rakkaudesta.

Tässä on mun yksi lempparikappale ja nyt kun vihloo sydämestä niin ehkä vähän aikaan se saa kirpaista kunnolla.

Dääm kun nyt kaipaisi sitä halia ihan himmusti...

Markku Aro-Etsin Kunnes Löydän Sun

http://www.youtube.com/watch?v=KPstmIcRYt8

Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä

- Tommy Tabermann

Pieni laulu ihmisestä

Ihminen tarvitsee ihmistä
ollakseen ihminen ihmiselle,
ollakseen itse ihminen.
Lämpimin peitto on toisen iho,
toisen ilo on parasta ruokaa.
Emme ole tähtiä, taivaan lintuja,
olemme ihmisiä, osa pitkää haavaa.
Ihminen tarvitsee ihmistä.
Ihminen ilman ihmistä,
on vähemmän ihminen ihmisille,
vähemmän kuin ihminen voi olla.
Ihminen tarvitsee ihmistä.

- Tommy Tabermann -


Pientä raivoa aamusta  10

Kyllä meidän isännöitsijä on aika suurelta osin se persereikä en voi muuta sanoa.
Soitin noista puskista nyt mistä aikaisemmin blogissani kerroin.
Mä oon niin vihanen kun lintuja pyörii tossa niin vi...ti.

Hänen tyly kommentti oli että pitää nyt katsoa onko tarvetta typistää niitä ja ei ainakaan poisteta kokonaan se on varmaa. Hyvin veemäinen asenne ja todella tympee , lyhytsanainen ja välinpitämätön.

Kerroin siitä kuolleesta linnusta ja tuosta kakkimäärästä joka aidoilla on.
Kerroin myös siitä kuinka lapset syö noita ja sekään ei kiva asia.

Hänen kommenttinsa oli että tekee ne lapset pahojaan muutenkin pihoilla. Repii kukkaistutuksia ,potkii rännejä ym..
No niin varmaan tekee mutta mä puhun mun takapihan puskista.
Huomautin että mun lapset ei ole tehnyt tuollaista että ehkä kantsii ottaa selvää kenen muksut pahoja tekee. Mä tiedän omat lapseni ja pääni pantiksi annan että eivät tee pahojaan.
Mun lapset ei syö marjojakaan koska olen heille selväksi tehnyt että ei kannata ja asiasta kunnolla keskustellut.
Ei ole mun vika jos tietyt vanhemmat viis veisaavat mitä lapset tekee.
Minusta ei se tarkoita että nyt pitää yleistää ja omalla tavalla painaa asioita villasella sen takia mitä muuten tapahtuu pihapiirissä. Mä puhun hiton marjapuskista ja ymmärrä sinäkin että ne on ongelma herra hyvä.

Eikös isännöitsijän olis tarvis kannustaa ihmisiä pysymään alueella ja ainakin puhutella niin kuin ihminen ihmiselle ja osoittaa sen että kuuntelee ja ymmärtää myös huolia.
Mä sanoin sille että jos meet toisen osaan hetkeksi niin ymmärrät miltä minustakin tuntuu nyt tän asian tiimoilta.

Ei ole kiva kun ollaan niin herroja ja kuvitellaan että me kaikki hyväksyttäisiin.
No mä olen asuntoa katsonut tässä vuodenpäivät ja hitto olen edelleen sitä mieltä että pois täältä ja äkkiä niin ok.
Ihan kivaa kun on täällä paljon tuttuja ja lapsilla kivaa mut kyllä mä haluun että kun maksetaan korkeaa vuokraa niin myös pidetään asukkaat tyytyväisinä!

Vähän jäi paha mieli koko keskustelusta kun tuntui samalle kun seinälle puhuisi :o(


Lääkärissä käymisen ilot  3

Jo odotan hiukan kauhulla ensiyötä kun tuo perhanan polvi on ruvennut särkee tosi kovasti. Viimeyö taas nukuin sen takia huonosti kun kiusasi.

Tänään olin lääkärillä polveni takia ja aikani oli 13.20. Tunnetusti terveyskeskuksessa saa odottaa aina ja nytkin toinen virkailijoista oli lounastauolla niin pääsin luukulle 13.35 . Mun vuoro kun tuli ja penkille istuin niin kerroin että aika oli silloin ja kuka lääkäri. Muidu kattoi mua nyrpeenä ja tokasi että sä oot myöhässä. Mulkasin sitä varmaan aika pahasti ja sanoin kovaan ääneen että mä en ole hei myöhässä todellakaan että teillä ei tämä jono nyt sattumoisin oo kulkenut ja vika ei minun. Eihän sua oteta toisten eteen vaikka olisi mikä ,et hei hei pientä rajaa.
Soitti tuo lääkärille sitten että sopiiko hänen ottaa mut vielä vastaan ,aatelkaa. Voi paskan marjat mä sanon. Onpas hyvin järjestetty tämäkin.
Se vielä puuttuisi että mun aika menisi hänen ruokataukonsa takia ,no ei helkatti.

Sattui olemaan nuori ja mukavan näköinen mieslääkäri tutkimassa ja mä olin mielessäni ajatellut että se varmaan siinä mun istuessa vähän koukistelee jalkaa ja se siitä.
Ei tietystikään se noin yksinkertaista ollut. Siihen mä menin pedille ja se nosteli mun jalkaa ja väänteli ja käänteli.
Mulla kietaisuhame päällä ja olipas joo siinä kiva venutella. Se kyseli että tuntuuko tää ja paineli joka suunnasta. Mä en pystynyt keskittyy siihen tutkimukseen ja äkkiä vastasin jotain kun aattelin vain pääsyä pois tuosta makaamasta. Toivosin että mulla olisi ollut shotsit jalassa ja mikäs siinä sit olisi ollut olla. Mutta enhän mä aatellut mitään siinä kun kiireessä lähdin.

Ajan kanssa tulee ortopedilta kutsu jonka jälkeen tehdään päätös mitäs sitten.
Mä veikkaan että tähystysleikkaus on edessä sit jossain kohtaa mut ainakin nyt olemme yhden askeleen lähempänä tässäkin asiassa.

Tuosta vaatetuksesta sen verran että gynegologille mentäessä aina laittaa jonkun pitkän paidan kun se on jotenkin inhottava koko tapahtuma. Olet puolialaston ja viet torttusi toisen eteen siihen päällisteltäväksi. Ei meinaan oo ihan samaa kuin sen miehen koskettelut ja katsomiset :O)

Toivottavasti nyt uni tulee hyvin ja jotenkin saan nukuttua.
Hyvää yötä ja kiss uniin .

Unta näen ihanaa:
unessa siivet selkään saan.

Taivaan kantta pitkin liidän
kuunsäteen kanssa kiidän.

Korkealle nousen ilmaan,
tähtien kanssa kilpaa kirmaan.

Unessa on avaruus,
siivissä unen salaisuus.