Blogi

Starttia ja pohdintaa  1

Miten sit voikin ottaa päähän kun työpaikan puolesta järjestetään jotain starttipäiviä johon sit on ihan pakko mennä vaikka ei haluisi.
Vielä enemmän ottaa kaaliin kun on luvattu vesisadetta huomiseksi ja siellä kun olisi tarkoitus olla paljon ulkona ja vaikka mitä yhteistoimintaa järjestetty.
Kenenköhän suonenveto on sit vielä se laittaa perjantaiksi kun muutenkin olisi tässä ollut luppoaikaa vaikka ihan mikä muu päivä myös.
No voi olla että sit palellutan itseni siellä ja saan vielä jonkun räksiksen joka kiusaa viikonlopun mua ihan piruttaan.
Ei hyvä ei ja jos olisi voinut jäädä pois niin sen olisin tehnyt. Ei ainakaan tarvi mennä uimaan ja saunomaan se on varmaa. Voin kertoa että huomisesta tulee pitkä kun nälkävuosi.
Saa ottaa kupoliin nyt kun siltä tuntuu :O(

Muutoksia töihin tuli sen verran että taas vaihteeksi siirtysin 8 tuntiseen päivään. Hyvä juttu mulle ja kurja tietty lapsille kun joutuvat tarhassa olemaan sit viimeiset ketä haetaan. Onneksi saanut tarhan kanssa sovittua että saan hakea 17 jälkeen vaikka periaatteessa kaikki pitää hakee tasalta. On lapsen edun mukaista kuitenkin että tuttu paikka pysyy ja eihän sit millään olisikaan halunnut vaihtaa päiväkotia minkään 15 min takia.
Onneksi on toisensa seurana aina ettei tarvi yksinään pihalla kökkiä.

Talvella tuo oli kurjaa kyllä katsoo kun tytöt oli pihalla ihan viimeseen asti. Monesti itkivätkin kun menin koska olivat jo tosi väsyneitä ja välillä jopa kylmissäänkin.
Joskus mekään ei noiden isompien kanssa oltu kuin vaikka tunti jos keli näytti sellaiselta että huh kylmää niin nämä mun pienet kun hain olivat olleet 2 tuntii palelemassa. Hiukan mun piti sanoa että jotain rajaa ja voisi kattoa sitä aikaa ja ikää ensisijaisesti ja kelii myös eikä vain olla viimiseen tappiin sen takia että itse pääsee helpommalla kun ei tarvi avittaa pukujutuissa ym..

Pidetään peukkuja että vastaavia juttuja ei tuu ensitalvena sit..


Löysäilyä ja shoppailua  6

Duunipäivä meni siinä kaupungilla hankintoja tehden ja ai että kun oli rankkaa :P
No joo siinä kun piti keskittyy mitä tarvitaan ja kuinka paljon niin mä tsiikailin alemyynnissä olevia lasten vaatteita. Joka puolella oli alejuttuja ja en sit malttanut kattella kaikkea myöskin omiin tarpeisiin ja eikös se nyt oo ihan normaalia ,ainakin naisilla :D

Päätin ostaa tytöille uudet paidat ja löysinkin kaksi samanlaista mutta aattelin että otan erinväriset ,ehkä kivempi niin heillekkin.
Hiukan mua ihmetytti kun menin kassalle niin toinen maksoi 4e ja toinen 5.95e .
Sanoin myyjälle että mites ne on eri hintaisia kun on kaksi samanlaista paitaa jotka saman kokosia mut erinvärisiä ja kummatkin olivat alevaate tangossa ja ihan samassa kohdassa. Nyt mä oon kahvilla joten voitkos selittää. Nuori myyjä sanoi että se johtuu siitä että toinen on vanhempi tuote :D tääh ,mitäs sää nyt..
Niin kun toi toinen on tullut aikasemmin kauppaan kun toinen ,siis eri erässä. No sit mä vasta olinkin pihalla..
Siis uudet paidat on erihintaisia näin alepäivänä siksi kun toinen on "uudempi" kun on myöhemmin tullut kauppaan esille. Ei helvetti. Mä ymmärrän jos on vaikka ruokajutusta kysymys ja päiväys menee pian mut vaate. Kun kyse ei esim kesämallisto ja syksymallisto juttu. Ne kun on ihan identtiset.
Työkaverit puristivat päätään kun kuuntelivat juttuamme.

Eli nyt pitää tästä lähtien kysyä että mikä noista tangon vaatteista on tullut viimeiseksi niin se on "arvokkaampi"kun kenties vieressä oleva.
Pitääkö minunkin vaikka kirpparilla pistää myyntiin sit joskus eri hinnoilla kun toinen oli kalliinpi ostettaessa. Ps:mä muuten en koskaan käy myymässä vaatteita mut tää nyt taas ajatuksena"
No joo vähän nyt liiottelin mut eka kerta kun mulle osuu kohdalle jotain näin outoo. Ja mistä se myyjä muuten tietää mikä on aikasemmin tullutta kun alelaput laittaa? Jos joku on vaikka sekoittanut ne siinä tangossa.
Ostin paidat joka tapauksessa että se siitä.

Käytiin Ricossa syömässä vielä ja en pitänyt lounaastani kyllä tällä kertaa. Kampelaa ja pastakinkku härdelliä. Kun söin alkusalaatin niin mun pastat oli jo kylmiä ja ei se kampelakaan kovin hyvää ollut. Nälkä kun oli kova niin syötävä oli ja siinä kohtaa melkein vääntää mitä vain.

Työpaikalla olin 45 min ja sit hakee lapsia ja kaupan kautta kotiin.
Jospa sit huomenna koittaisi keskittyä noihin paperihommiin ja pitänee muistaa ottaa sitä kahvipullaa ja Turun Sanomat kun hiukan voi venahtaa paussit normaalia pitemmäksi kun edelleenkään ei täysi teho päällä :D


Sittis sättääjä  2

Mä taas oon kait ylikiireinen vaikka ei kiirettä nyt.
Se on mahdollista ainakin mulle.
Jo poltin sormeni tossa kuuman pellin kanssa ,hm..se sai yliotteen minusta tällä erää. Eikä siinä vielä kaikki kun kas kummaa kun jalassa on valkoiset verkkarit niin niihinkin jo kahvit pillaantui kun koitin mesessä äkkiseltään kirjoitella tutun kanssa muutaman sanan siinä yksisormijärjestelmällä.
Vielä tässä mietin että josko jotain ylläriä vielä saan aikaseksi vaikka ton ,öö pesukoneen kanssa kun se pian on ohjelmansa saanut valmiiksi.
Mä oon ylisäätäjä ja kyllä mä myönnän että vaikka mä oonkin ihan näin omin sanojeni mukaan ihgu pakkaus niin on minussa "kestämistä"myös. Kyllä se mun elämän rinssi saa harmaita hiuksia minusta ennenaikojaan tai voipi olla että on sit ihan kalju jo vanhuudenpäivillä.
Pitää toivoa että ainakin se jaksaa kaiken sen "kestämisen"keskellä muistaa että elämä olisi aika tylsää jos se olisi sillai tasapaksua jokapäivä.
Ei mun kanssa ainakaan kun osaan sopivin väliajoin olla yllätyksiä täynnä ja tämä taas hyvällä :P

Voisin kyllä vaihtaa nimeni taas kerran ja tänään se sopisi olla tuo sättäri sandra vaikka...

Nyt unille ja mahtaisinkohan mä saada unissa tehdä unimatille jonkun kepposen.
Jospa heitän nuo kurkut silmien päälle ja se ei saa heitettyä unihiekkaa vaikka


Onpas tämä taas päivä  5

On mun työ sit raskasta tämä viikko voin kertoa..
Suurin ongelma taitaa olla millä saan pidettyä itseni virkeenä kun leukaperät tulee kipeeksi haukottelusta. Ihan hyvähän on tuo hidas alku mutta kyllä on aika puuduttavaa myös se kun 7 tunnin aikana oot ehkä siis ehkä tehnyt aktiivisesti noin 1 tunnin töitä.
No pitää nyt ottaa sekin hyvällä kun ensiviikolla sit onkin täys tohina ja ei oo pelkoo että tulisi niin luppoaikaa.
Huomenna menee päivä hankinnoilla ja palaverissa ja nooh kait mä käyn ihan jopa kaupungilla syömässä kun ei kiirettä työmaalle ole.

Tuli tossa kipastua hakemassa siskolta pari hyllyä tytöille ja kovin mietin että onko niillä nyt käyttöä oikeesti vai ei. Liekö taas sellainen turha hätäpäin otettu tavara ja hetken päästä sit kiroon että perhana kun noitakin piti ottaa. No voi olla että saan soviteltua kaikki niihin ok ja sillai toimiva ratkaisu on nyt kun tytöt saa omat huoneensakin niin hyväksikin kehitellä jotain "piristystä heille" ja ainahan tavaroille säiltyspaikkoja tarvii.

Mä kyllä lupauduin laittaa viikonlopun aikana kaikki ok kun ovat isällään.
Mattoa ja verhoa saa hankkia kun noita prinsessa ja winks juttuja ei ole sit kun vain yhteen ikkunaan ja lattiaan. Eihän se sovi että toisella on aikuisten verhot kuitenkaan esim..
Pikkuleidejä vielä ollaan ja ehkä se piristys sit tuo pontta siihen että on myös halua enemmän siihen omaan juttuun kun niin paljon aina ollaan yhdessä. Minusta olisi kaksosten hyvä huomata että heidän on hyvä olla yksinäänkin toisinaan ettei käy niin että sit nojautuu toiseen liiaksi ja usko omaan osamiseen horjuu. Aika näyttää ja nyt ainakin ovat ihan mielissään. Saahan sen oven painaa kiinni ainakin sit kun haluu omaa rauhaa ja yhdessä vietetään kuitenkin silti suurimman osan aikaa vuorokaudesta..
Kunhan nyt eivät sentään rupee kyselee että hei mites se veli sai tän aina kunnolla lukkoon :P
Onneksi ei tollaista ovet säppiin juttua ole vielä tiedossa moneen vuoteen. Vaikka voin vain kauhulla aatella sitä että kun pojat rupee nurkissa pyörii ,kääk.. se ei ihan sama kun pojan kohdalla nuo tytöt.
Luoja ,mihin mä vielä joudun näitten kanssa. Toivottavasti eivät tuota mulle yhtä harmaita hiuksia kun mä omalle äidilleni :P


Ahne saa palkkansa  9

Kyllä ahneella on paskanen loppu sanonta pitää sit paikkansa.

Huomaa että lapset on kotona mun kanssa kun tuo ruokapuoli on ainakin kunnossa silloin , siis minulla myös.
Tässä olinkin 2 vko vähän niin ja näin tuon oman syömisen kanssa ja vaikka painoa hiukan tippuikin niin eipä tossa kauan mee kun jo ollaan normissa kuosissa niinkuin ennenkin.
Lasten myötä on sitä sapuskaa tehtävä tietty joka päivä ja tottakai sitä silloin syö myös itse hippasen eritavalla kun yksin ollessaan.
Vedettiin tossa kalakeittoa ja mun rupesi tekee mieli jälkkäriksi lättyjä.

No kuitenkin mä sit innostusin paistelee ja voin kertoo että aina kun valmistui yksi niin samantien vedin hillot päälle ja ei kun suuhun.
Siinä taisi tippua 3 tai 4 paistaessa ja olo oli jo hiukan turvonnut. No kun sen pinon vihdoin olin saanut tehtyä (huoma: taisin olla hellan äärellä vähän enemmän kuin tunnin)niin pino oli sillai kun Pisan kalteva torni.

Lapset istuivat pöytään ja sanoivat mulle että äiti tuut meidän kanssa syömään. AAh ,mä katsoin vatsaani ja se näytti ihan kuin olisin ollut 6 kk raskaana. Jotenkin mulla oli sellainen Michelin ukko olo mutta kun nyt likka on odottanut että äidin kanssa syödään lättyjä yhdessä niin eihän mun sit auttanut muukuin lannistua ja istua siihen heidän kanssaan ja nauttia pöydän antimista.
Mä voin kuvitella että mulla taisi jo silmissäkin olla lättyjen kuva pikkuhiljaa mut no juuh ,aina yksi vielä menee..

Voisin nyt kuvailla hieman itseäni lisää tai paremminkin varmasti osaatte sen kuvitella kun vaan aattelette että olette vetänyt puoli sikaa ja muutaman oluen päälle..
No kuitenkin mun farkut jalassa tuntuu ahdistavalta ja jotenkin on olo että ei se riitä että kupu nousee edestä vain vaan nyt tuntuu että sivuilta ahdistaa myös aika pahaste. Tuo johtunee siitä että mun läskit ei mahdu nyt farkkuihin vaan ne pursuu yli äyräiden :D
Hm..pitäisiköhän hakee nuo verkkarit suosiolla jalkaan , jotenkin tuntuu siltä.
No kuningas ajatus minkä vielä sain oli että ehkä yksi Raider suklaapatukka kun hiukan jotain herkkua teki mieli.. voi yrjöööööö

Mä saan ansaitusti nyt kärsiä pahaa olotilaa ja veikkaan että kun mä tonne sohvaan lyhistyn niin mua ei sieltä saa ylös ennenkuin iltapesut on edessä .
Paitsi jos oon kaukaa viisas ja meen lasten kanssa heti suihkuun ym..ja sit otan lepo.
No ei kuitenkaan ,tässä kohtaa tulee mieleen mikä on edessä vielä. Se kuuluisa iltapala. Mut voin kertoa että mun masu ei venyy yhtään enään ja ehkä mä huomenna muistan sit ottaa iisimmin tuon ruokapuolen kanssa..

Hiipi muuten kauhuajatus mieleen..
Nyt olisi ihan kamalaa jos mies sanoisi mulle että mä haluun seksiä just nyt ja ihan simo kiihkeenä rajusti :P
Kääk ,sulkeutuisin wc ja kertoisin että en oo kykenevä mulla on paha paha ripuli..
Huh ,onneksi oon sinkku että ei pelkoa....


Töihin taas on mentävä  6

Lomat ohi ja työaamu :D
Siinä se 8 vkon loma meni aika nopeesti.
Mielenkiintoinen päivä tulossa ja toivottavasti ei paluu lomilta ota voimien päälle. Sitä voi pikku päikkäriuni iskee silmään tossa 14 aikaan vielä hyvässä lykyssä...

Nyt lapsia herättää ja aamupalalle ym..
Pitäisiköhän nyt laulaa se biisi "voiko ihanammin aamu enää alkaa ,onko ihanampaa aamua kuin tää!
Jees jees ,hymy korviin ja rähmät pois silmistä niin taas ollaan normi kuvioissa heti aamusta eikä muuten tuota tuskaa tippaakaan :O)
Työniloa kaikille...


Älä itke pikkunen  11

Kävi tuossa eilen illalla aika mieleenpainuva tapahtuma kun olin r-kioskilla käymässä.
Kioskin edessä oli hirveesti porukkaa ja juopuneet naiset aukoivat ulkomaalaiselle miehelle päätään minkä ehtisivät. Miehellä oli lapsisylissä ja samalla kun yritti väistellä naisten päällekäymisiä lapsi sylissä tuo pikkuinen tyttö huusi hysteerisenä ja tunsin ja näin kuinka pieni olento oli kauhuissaa huutamisesta ja tappelemisesta.
Hoidin asiat kioskilla ja ulos tultaessa näin kuinka mies oli lapsensa kanssa menossa kauemmas ja naiset huusivat jotain että tuo se kakarasi tänne niin mä tapan sen. Sit olisi yksi teitäkin rättipäitä vähemmän täällä.
Naiset lähtivät miehen perään ja mä en voinut sivusta katsella kuinka suomalaiset naiset kohdistaa vihaansa tuohon pieneen olentoon. Menin naisen viereen ja sanoin että hei pientä rajaa että kait sä näät että 2 v tyttö on ihan peloissaan huutamisesta ja kaikesta.
Samassa nainen sanoin että mies oli tuupannut jotain toista miestä joka oli kaatunut ja lyönyt päätänsä. Mua ei kiinnosta mitä on tapahtunut kun poliisit ja ambulanssi on tulossa ja ne selvittää tapahtuneen varmasti. Minusta se ei oikeuta ketään käyttäytymään väkivaltasesti toista kohtaan kun välissä on lapsi joka on isänsä sylissä.
En katsonut että tuo heidän tapansa selvittää asia on ihan oikein kuitenkaan.

Oikeesti on pelottavaa tuo rasistisuus kuinka se kohdistuu näköjään sit kaikkiin jos niin on.
Pieni tyttö on viaton aikuisten kahnauksiin ja luulisi olevan jotain tolkkua jokaisella miten hoidetaan asiat asiallisesti.

Lähdin kotiin kun näin poliisin/ambulanssin tulevan . Mielessäni oli tytön ilme ja tunsin että itsellä oli pala kurkussa ja kurja olo kun aattelin mitä vaikutusta kaikella tuollakin on pienen lapsen mieleen. En usko että tämä on ainut kerta kun tuokin joutuu välienselvittelyihin mukaan.
Mulla tuli itselle itku silmään myös ja tunsin ahdistusta. Mulla vain kävi surku niin tota koko tapahtumaa ja jos olisitte nähneet ne kauhusta jäykkänä olevat kasvot niin varmasti ymmärtäisitte miksi se myös itseeni vaikutti niin voimakkaasti. Oma äidillinen vaisto varmasti herää myös ja ajattelee omia lapsiaan näissä tilanteissa ihan väkistekkin.

Rasistisuutta on aina ja kaikialla sitä ei voi välttää. Kuitenkin olen sitä mieltä että me annamme itse esimerkkiä nuoremmille omasta käytöksestä ja jos oma asenne on negatiivinen niin onko tuo oikeen että lapset oppii vakivaltaisuutta erinlaisuutta kohtaa jo ennenkuin ymmärtävät tätä elämää muutenkaan.
On oikeus olla omat mielipiteet ja asenteet mutta jos ajattelee mitä niillä on vaikutusta tulevaisuudessa niin en minä ainakaan halua lapsilleni opettaa että kukaan on toistaan parempi vaikka tulisi indokiinasta ja varsinkaan en halua näyttää että väkivalta on keino hoitaa kahnauksia.
Totta on että huonot kokemukset jonkin tapahtuman takia voi muuttaa omaa asennetta mutta eipä olisi kuitenkaan sellaista että pitäisi yleistää ainakaan että kun yksi niin kaikki.
Enkä nyt katso että on oikein 5 ihmistä 1 kimpussa ole muutenkaan oikein.
Tulemmeko vihastuneena sokeiksi sillä mikä on oikein ja mikä väärin. Eikö enään välejä voi selvittää puhumalla kun se pinna palaa. Onko se väkivalta ainut keino millä purkaa kunnolla vitutusta. Jos niin on niin ei meillä hyvin mene...

Tämä on mun mielipide ja jokaisella olkoon omansa..
Kurja fiilis vain jäi kun osaa tuntea myös toisen tuskan sisällä kun sen näkee kasvoista että on paha olla ja se jos jokin satuttaa...

Ihmiset tarvitsevat eläessään
kaksi sydäntä:
Pienen, joka on täynnä
syvää hellyyttä,
ja toisen joka on terästä.


Kotona taas  8

Vietettyämme "ruokaisa"viikonloppu sukulaisissa on taas ihanaa olla kotona. Huomenna alkaa työt ja tytötkin lähtee uuteen tarhaan. Poika teki isänsä kanssa muuton rauhassa tässä myös ja ihan jees että oltiin jaloista pois.
Taitaa mulla se haiku olo tulla vasta tovin ajan päästä kun vielä en oo ehtinyt aattelee miten outoa täällä on kun hän on pois. Me ollaan tässä sitä normi hässäkkää viettämässä vielä ja totuus tulee iltaa myöten viimeistään sit. Oli miten oli se nyt on väistämätöntä kuitenkin tuo muutto että pitää aatella kaikkea hyvällä ja positiivisella ajatuksella.
No kyllä mä myönnän että itkinhän mä jo ajatusta tästä päivästä aikasemmin ja jos vähääkään tunnen itseäni niin hiljaisina hetkinä taitaa simmut kastua ihan senkin takia että herää siihen miten vuodet menee nopeesti. Lainassa nuo lapset vaan on jokaisella..

Vieras lähti omaan kotiin ja niinkuin arvasinkin niin hyvin tuli juttuun kaikkien kanssa ja eipä se piinapenkkiin joutunut sit kuitenkaan.
Tosta reissusta sen verran että join muuten boolia vajaa lasillisen ja sit iski stoppi. Voi olla että myöhään kun ehdittiin syömään niin se teki tehtävänsä ja veto meni pois tyystin. Unimatti tuli ajoissa silmään ja sillai ei harmittanut kun toinen likoista heräsi yöllä ainakin 3 kertaa kun vattaan sattu ja vähän muutakin pikkujuttua siinä oli. Taisi se herneitten syöminen ja kaikkien ruokien /herkkujen vääntäminen olla hippasen liikaa pikku masulle.
Ihanaa nyt vaan olla ja tänään en aatellut muutakuin ruokaa tehdä ja hissukseen ollaan kotona keskenään.

Yksi asia mua ihmetytti muuten itsessäni "taas kerran" :D

Mä olen ajanut automaattivaihteisella autolla jopa 3 v joskus ja siitä siirtyminen tavalliseen käsivaihteiseen oli ihan outoa ja vaati sen muutaman hetken että heräsi millä mennään ja miten.
Nyt olisi ollut tilaisuus ajaa automaattista taas mutta mulla iski arkuus jostain syystä.
Mä jännitin ajatustakin niin että eih ei..ei tod. en aja metriäkään.
Vieras auto ja lapset kyydissä ja aikaa mennyt tovi viime ajosta autom:lla.
Ainakin 4v en oo ajanut.
Tuli vaan mieleen että oliko mun jännityksen syy ehkä
1. Mä en olisi ehtinyt ns.koeajaa ennen lähtöä ja aattelin myös lapsia etten riskeeraa mitään jos olen hippasenkaan epävarma.
2.Auto ei mun ja pelkäsin kolhivani sitä
3. Oon pupupöksy ja mun olisi pitänyt siitä vaan olla rohkee ja hypätä puikkoon.
4. En ottanut riskiä että mies vierellä huomauttelee jostain ehkä ajon aikana vaikka oikeesti mä oon hyvä kuski :D
5. Tai sitten mä olen vaan luonteeltani sellainen että jännitän niitä uusia tilanteita ja mulle sopii se tuttu ja turvallinen tässäkin kohtaa.

Voi olla että hippasen on vähän kaikkea noita tai mistäs mä tien...
Rohkea voi olla mutta en tyhmä kuitenkaan. Kyllähän mäkin ajattelen paljon muutakin kun itseäni se on varmaa..


Vastauksia kyssäreihin  31

1.Vaihdetaanko puh.nro.

- Mä veikkaan että sun toinen nimi on Urpo ellei jopa etunimi.
En vaihtele numeroita kuin harvojen ja valittujen kanssa ja niinkuin olen aikasemmin sanonut niin ehkä siihen ei nyt riitä "minusta tää olisi hyvä idea" kuitenkaan. Jos nämä on sun ensimmäiset lauseet kun otat kontaktia johonkin ihmiseen niin veikkaan että aika hiljaiseloa olet saanut viettää aika kauan.

- Ei mulla oo oikeen mielenkiintoa vääntää asiaa ihmisen kanssa josta en tiedä mitään muuta kuin puhelin numeron että pleace, antakaa armoa ja älkää suotta ees moisia heittäkö.

2.kerro ittestäsi?kerro mitä olet tehnyt joka päivä?

- No huh huh. Joko sulla ei omassa elämässä ole ihan tarpeeksi tai sit päässä viraa ja lujaa. Blogissa kerron jotain joskus tapahtumia ja ne riittäköön.
Ottaen vielä huomioon että kyseisen viestin oot laittanut monelle muulle myös niin voi olla että sua lykästää ja kohtalontoverisi löydät ja saatte ihgu lapsia yhdessä.
Hei ja sit saat tietää tarkalleen mitä sun missy on tehnyt kokopäivän ja ehkä sellai "kalenteritarkkuudella"

3.Mä tuun pian ja panen sua perseeseen, sopiiko ;)

- Mun reikäni , on mun reikäni ja sun leikkikaluna ei oo mun pypyreikäni :D
Kiva jos ruskeereikä saa sut kastumaan mutta suosittelen lähettää vastaavia viestejä jollekkin toiselle.

- Mun reikäni eivät ole yleisessä jaossa ja suosittelen tässä kohtaa sinuakin työntää jotain patukkaa perääsi jotta saat hymyn kasvoillesi jatkossakin.

- Saanko tulla /ottaa ihan mitä vain kyssärit voitte unohtaa heti jatkossakin..
ei iske niin ei sit vieläkään...

4.soita tai lähetä viesti niin minä soitan 04......

-Älkää suotta laittako niitä puh numeroita. Mä kyllä varmasti itse pyydän jos sen haluun. Ja tämäkään ei ole ihan eka viestinä se paras mahdollinen. Kertoo taas lähettäjästä mulle tarpeeksi. Liekö sit joku huohottaja Hannu taas liikkeellä.
Ja tiedoksi sekin vielä että kyllä mulla on "varaa"puhua puhelimessa etten tarvi mitään koodi juttuja edelleenkään.

Tässä pientä valistusta taas tulevaan :O)


Voi hernee  2

Mikähän siinä on että jotkut miehet kirjoittavat ihan asiallisesti ja ovat sillai ok jutuissaan kun tekevät tuttavuutta. Kun sitten ilmoitan parin viestin jälkeen että en pidä välimatkoista ja parempi katsoa tuttavuus lähempää niin muuttuvat suht siltä seisomalta tyyliin "kiitti ja moro".
En mä ainakaan sillä pahaa tarkoita vaan se on totuus ja kuitenkin asiallisesti ilmoitan että hyvää kesää kuitenkin ja parasta ym..
mutta nämä on kun kakkaa niellyt olisi.

Eikös se ole hyvä tehdä heti selväksi missä mennään ja mun mielestä on muutenkaan aika turhaa mitään kovin syvällistä juttua aloittaa jos ei tunnu itsestä siltä. Mä en ainakaan halua jättää ketään siihen kuvaan että joo voidaan me kenties joskus nähdä jos tiedän sen alkumetreillä että näin ei tapahdu.
Olenko mä se turhan suora vai onko se niin että jotkut miehet ei vaan osaa käsitellä asiaa asiallisesti vaan se on jokotai hyvällä tai sitten haista pee :D

Mä meen metsästää nyt peräkärryä ja ohimennen moisille perääni näytän....