Blogi

Yleensä kiitän lehdistä ja suljen oveni..  1

Mies ovellani myymässä uskontoa tulkiten sanaa , laskien päiviä maailmanloppuun.
Tietäessään kaiken ja nähdessään että minä en tiennyt mitään hän hämmästyi kuullessaan että olin ajatellut...minäkin...
Ei tajunnut minunlaistani joka yhä etsin vastauksia ja uskon että se on elämän tarkoitus.
Päähäni ei mahtunut mitä Jumala tekisi täydellisellä ihmisellä ja miksi
sellaisen ihmisen kannattaisi elääkään...


Shoppailut mielessä ja vähän muutkin jutut..  2

Aamulla kävi mielessä että olisin ruvennut tekee kotihommia heti aamusta mutta päätin että ne saavat odottaa toistaiseksi.Onhan nyt edessä mun vapaa viikonloppu lapsista jolloin voin ajatella ihan itseäni ja tehdä mitä haluan. Eikä kukaan ole kuitenkaan sanomassa että miksi et ole tehnyt sitä tätä ja tota :O)
Lähdettiin kaupungille ja tarkoitus mulla oli mennä katsomaan uusia farkkuja tai jos vaikka osuisi silmään joku kiva uusi mekko. Mä vaan olen pirun huono ostaa ns.käyttövaatteita kun aina osuu käteen kaikki erikoinen ja mitkä sopii enemmän bailuiltaa varten tai jotain. Piti oikeen keskittyä kattelemaan sillä silmällä ettei taas kävisi hairahdus ja tärkein unohtuisi. No tällainen mä oon niin minkäs tekee. Viimeksi shoppausreissulla mun mukana oli mieshenkilö joka lappaili mulle syliin kaikkea mahdollista ja eipä hänen ees tarvinnut miettiä että mikä mulle sopisi kun jotenkin vain näytti kaikki olevan ok päälläni.Tyyliltään/väriltään osa vaatteista oli kuitenkin sellaisia etten itse olisi välttämättä heti napannut sovituskoppiin. Siis miehillä on ainakin silmää tiettyihin juttuihin paremmin. Mutta nyt herääkin kysymys , onko miesten helpompaa ostaa vaatteita itselleen vai kärsiikö ne samoista shoppausongelmista kuin naiset??

No ostosreissusta jäi loppupeleissä käteen kaksi paitaa.Toinen rentoon oloon ja toinen sellainen naisellisen tyköistuva paita joka menee niin hameen kuin myös housujen kanssa. Farkut jäi sit ostamatta ajanpuutteen vuoksi. Niin mullahan aikaa olisi ollut joo mutta seuralaisellani soi kännykkä ja hänen piti lähtee ja oltiin tietty sit sopivasti tultu mun autolla. No päivä huomennakin.
Kävin vielä syömässä ulkona ja nauttisin siitä ettei tarvi hellan äärellä olla. Ps: toiveissa on hyvä elää että jonain päivänä rinnalla olisi se kumppani joka haluisi kokata mulle/meille viikonloppusin tai yhdessä mun kanssa kimpassa tehdä ruokaa ,sekin olisi luksusta. Vaikka minusta on hyvä käydä välillä syömässä ettei kenenkään tarvi tehdä mitään! No nyt näin ja kesä edessä ,grilli kuumana ja paljon ulkoilua niin mikä sen parempaa..


Vappuilua  2

Eilen olimme lasten kanssa tivolissa ja arvata saattaa että väkeä oli ihan hurjasti.Tytöt oli intoa täynnä ja heitä ei haitannut kulkea siellä massassa vaikka itse olin jo valmiiksi tuskastunut ajatuksesta että saa jonottaa joka laitteeseen kauan. Kuitenkin ajattelin että nooh tämä kestetään vaikka hampaat irvessä kun kysymys ei ollut minusta vaan lapsista ja siitä että tämä on heidän päivänsä.

Aloitettiin rauhallisesti menemällä iisimpiin laitteisiin kun halusin katsoa että miten rohkeutta riittää kummallakin edes mennä. Tytöt ampaisivat reippaina helikopteriin ja naama messingillä vilkuttivat ja huusivat välillä että äitii. Seurasin sivusta ja otin kuvia jotta sitten saa iskälle lähettää sp kautta kuvia tästä päivästä.
Seuraavaksi tytöt näkivät keinut jotka ilmassa pyörivät aika kovaa ja halusivat mennä sinne. Ensin epäröin kun ajattelin että taitaa vatsanpohjassa vääntää jos sinne menee ,ja toiseksi katsoessani muita jotka siellä istuivat miten he tuppasivat hypähtämään alas jo ennenkuin kone oli pysähtynyt kunnolla niin en ollut varma enää mitä tehdä. Annoin ohjeet kuinka pitää odottaa että laite kokonaan pysähtynyt ja he kuuntelivat tarkasti. Pikku hymy tuli itselle huulille kun näin lasten ilmeestä että joo joo , kyllä me osataan .Ota sä nyt iisisti äiti ja saadaanko me jo mennä.
Laite lähti pyörimään ja aluksi hymy oli korvissa mutta kun päästiin täyteen vauhtiin huomasin että taisi se ollakin hiukan liian vauhdikasta menoa heille kun hymyt hyytyi ja puristusote kaiteessa oli tiukka.Tuntui että sitä höykytystä olisi kestänyt ikuisuuden juuri silloin kun olisin toivonut että loppuisi jo. Laitteen sammuessa riensin hakemaan heidät ja hekin näyttivät helpottuneelta päästessään maankamaralle taas. Tytöt sanoi että oli kivaa mutta taisi olla vain esitystä mulle siksi kun itse olivat hinkuneet sinne.
Muutamassa laitteessa käytiin vielä ja fiilikset oli kaikilla hyvät. Päätimme vielä mennä koittaa onnea arvassa. Toinen sai pehmokalan ja toinen veti pääpalkinnon.. ihan hemo suuri pehmonallukka jolla oli sarvet päässä.Myyjä koitti tyrkyttää meille kahta pikkunallea kun huomasi että tytöt on kaksosia. Sanoin että asia ok ja aina ei voi saada samaa joka asiassa. Eikä siinä porua tullut , hehän nyt vaihtelevat tavaroita muutenkin ja vaikka joskus joku juttu olisi oma niin suurin osa silti pidetään yhteisenä.
Päätettiin mennä jätskille vielä ja sitten olisi päivä pulkassa.
Iso pehmolelu kainalossa tuskahiki päällä kilometrin pituisessa jonossa oli piste onnistuneelle tivolireissulle.




Ihana aamu  1

Herättiin taas lasten kanssa pirteänä tähän päivään.Lapsilla oli hymyt kasvoilla ja sain makeat suukot heti aamusta.
Odotettu päivä edessä kun on Vappujuhlat tarhassa.Prinsessapuvut oltiin jo katsottu illalla valmiiksi ja niitä lähdettiin pakkaamaan ettei vaan unohdu.
Olin kertonut heille että minulla on myös töissä tänään Vappujuhlat ja he tietty miettivät että "äiti ,mitä sinä laitat päällesi"? Kerroin että meillä on paljon teatterikamaa ja siellä varmasti on joku puku mitä voin lainata jos niin on ,mutta otan sit kasvomaalauksen jos en muuta keksi.
Toinen tyttö katsoi minua silmiin ja sanoi"äiti, vaikka sulla ei olisi mitään niin sä oot prinsessa silti". Woih ,olin pakahtua onnesta.Lämpimän halauksen annoin ja tunsin kuinka kurkkua puristi.Kerroin kuinka rakastan heitä ja miten onnellinen olen pikku enkeleistäni.Mieleeni tuli taas toteamus siitä miten pienillä eleillä ,sanoilla on ihmeitä tekevä voima ,ja kun on onnellinen pienistä asioista , on usein onnellinen.

Hyvää Vappua kaikille ja simaa kohtuudella :O)


Ei vanne kiristä päätä , onneksi  1

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

Ekstrovertti --------*------------ Introvertti
Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
Ajattelija ------------*-------- Tuntija
Impulsiivinen --------*------------ Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.


Että näin töissä tänään:O)  1

Työpaikan jääkaapin oveen oli ilmestynyt kaiketi apteekin lehdestä leikattu juttu jossa luki "Kutiaako peräpääsi". Hetken kaikki tuijotti toisiaan naama punottaen ja syvä hiljaisuus iski keskuuteen.Toki itsellä kävi heti mielessä että hei,kukahan sen on laittanut?Meillä kun on henkilökuntaa niin miehiä kuin naisia tietysti niin dääm se jää salaisuudeksi.Kukaan ei halunnut nostaa kättä ja ilmaista että oma peräpää olisi ruvennut syhymään ja siitä suivaantuneena olisi laittanut pikku vinkkiä että tutkikaa hanurinne tai ainakin jos tuntuu että työnteosta ei tule mitään kun tekee mieli raapia perseläpi ruvelle..Kuitenkin itse kun olen tarkka omasta hygieniasta voin hyvillä mielillä olla ainakin toistaiseksi :O) mutta pieni ajatus tuli että olisiko kumminkin parempi ottaa joku tabu siltä varalta ettei vapunjuhlat mene piloille kun ei pysty miehiä ajattelemaan kun ajatus on omassa takamuksessa!! Hiih ,tasan ei käy onnen lahjat...