Pitää maksaa itsensä takaisin

  • VilliMiesJKL

Aina kaiken pitää maksaa itsensä takaisin. Se tuntuu olevan nykyajan motto. Mutta kuinka moni välittää tästä motosta ja mitä siitä on hyötyä kulutusyhteiskunnassa? Meille hoetaan, että osta ja osta ja heitä vanha pois ja osta uutta. Kuinka mon tavara siinä rytäkässä tulee paljon kalliimaksi, koska käyttö on kuin kertakäyttölautasilla. Kerran katsotaan ja roskiksiin.
No lämmitysjärjestelmät, ne varmasti tuovat rahaa takaisin aina.
Suurin osa talojen järjestelmistä vaatii lopulta oikeasti ihan kamalasti huoltoa. Lisäksi hinnat nousevat. Ja ihan yllättäviä kuluja riittää.
Eivät ne oikeasti koskaan itseään takaisin maksa. Uskokaa pois.

Mikä maksaisi itsensä takaisin? Nainen? Vaimo joka saa palkkaa ja voi näin sitten korvata miehelle seurusteluaikana naiseen kulutetut suunattomat summat rahaa.
Onko sellaisia naisia olemassakaan?
Anteeksi ette esineellistin juuri kauniimman sukupuolen.

Pieni aurinkokenno, joka lataa akkuja. Ja maksaa jonkun euron. Sähkön hinta on seitsämän senttiä (nyt) kilowattitunti. Akkuihin ei todellakaan mene edes kilowattitunnin osia. Maksaaako koskaan takaisin itsensä, ennen kuin menee rikki?

Onko mitään väliä maksaako tuote itseään koskaan takaisin. Tyytyväisyyden tunnehan siinä tärkeintä on. Ja jokatapauksessa ne rahat olisivat menneet hukkaan. Elämme vain kerran ja eikös tuhlaaminen ole hauskaa. Unohtakaa koko takaisin maksun periaate.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus