Seuranhaun ihmeellinen maailma, osa 2

  • mariekeksi

Jatketaan siitä, mihin edellinen kirjoitus jäi. Kuvista.

Alaston- ja puolialastonkuvat.

Ennen kuin julkaiset, mieti onko ihan pakko. Onko kroppasi aidosti ja oikeasti sitä luokkaa, että sillä kelpaa repostella? Ja entä jos onkin, haluatko antaa itsestäsi niin itseriittoisen ensivaikutelman? Toki tässä kohdassa merkitystä on sillä, missä ja missä tilanteessa kuva on otettu: poseeraatko vain puolialastomuuden ilosta kameralle pahimmillaan itse käsi oikosenaan otetussa kännykkäkamerakuvassa, vai onko kuva viimekesältä uimarannalta.

Huomautuksensa tässä kohtaa ansaitsee myös se, miten moni nainen (kenties myös mies?) toimii. Kuvat tuntemattomasta ihmisestä ulkonäköön katsomatta eivät välttämättä säväytä suuntaan tai toiseen. Katse hakeutuu ns. virheisiin. Mutta kun vaihtaa ajatuksia, oppii tuntemaan, tapaa tosielämässä ja fyysisesti tuntee henkilökemian, kauneus puhkeaa katsojan silmään ja tämä toinen henkilö – jonka kuvat eivät sykähdyttäneet tai eivät olisi sykähdyttäneet, jos niitä olisi nähnyt – alkaakin näyttää maailman komeimmalta ja seksikkäimmältä, vaatteilla tai ilman ja virheistään huolimatta.
Lisäksi, vähemmän paljastettu ruokkii mielikuvitusta enemmän ja herättää uteliaisuuden!

Kylppäri- ja muut peilikammotukset

Kännykkäkameralla on niin näppärä ottaa kuvia itse, eikä siinä ole mitään väärää. Jos ei kerran ole toista henkilöä läsnä kuvia ottamassa, ne on otettava itse. Kylmä fakta.
Mutta hyvät ihmiset katsokaa vähän missä ja miten kuvia otatte!

Peilin kautta on kovin kekseliästä ottaa kännykällä kuva, kun itse näkee mitä kuvassa on – jos kännykässä ei ole kahden puolen kameraa. Mutta peskää edes se peili! Ei ole kivaa koittaa katsella, miltä deitti-ilmoituksen heebo näyttää, kun silmiin räikeimpänä osuu salamavalon esiintuomat hammastanatahrat, sormenjäljet ja muut roiskeet. Vilkaiskaa myös, mitä kuvaustilanteessa on selkänne takana. Kylppärin kaakeliseinä on jo ihan riittävän epäeroottinen tausta, eikä kuvaan tasan tarvita rähmäisiä pesuainepulloja, pyykkitelineellistä boksereita kuivumassa tms.
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Yhteydenotot

Netiketti. Hyvät käytöstavat.
Jokainen nainen (tai mies) varmasti ilahtuu pienestä kohteliaasta viestistä, vaikkei viestin lähettäjä olisikaan se, joka elämän mullistaa ja saa maan tärisemään jalkojen alla. Oli viesti kuinka lyhyt tahansa, aloittakaa se AINA tervehdyksellä. Aina. Eikä haittaa kertoa muutamalla sanalla, mikä sai sinut kirjoittamaan juuri kyseiselle henkilölle. Lopettakaa viesti myös johonkin toivotukseen ja vähintäänkin siihen omaan nimeen!
Ei ole kamalampaa kuin inboksissa komeileva ”moi mitä kuuluu” ilman isoja kirjaimia, välimerkkejä tai lähettäjän nimeä. Sormi hakeutuu napille IGNORE.

Faktat haltuun!

Mieti kahdesti mitä aiot kirjoittaa ja kommentoida.
Lue hänen deitti-ilmoituksensa / profiilinsa huolella ja etsi vaikka sieltä muutama mielenkiintoinen yksityiskohta, joihin takerrut. Kommentoi ja kerro vastineita itsestäsi.
Mutta mitä ikinä kirjoitatkin, tarkista että kirjoitat asiat oikein!
Itse esimerkiksi sain yhteydenoton täällä cityssä: ”moi. sullakin on deitti ilmoitus täällä”
Öööö…EIKÄ MUUTEN OLE!

Erotu joukosta

On hyvä olla persoonallinen ja erottua massasta. Viesti voisi sisältää siis muutakin kuin sen moimitäkuuluun. Kts. edellinen kohta: etsi vastaanottajan deitti-ilmoituksesta tai profiilista jotain yksityiskohtia liittyen hänen elämäänsä, kiinnostuksenkohteisiinsa tai harrastuksiinsa ja aloita keskustelu siitä.
Jos haluat laittaa viestiisi jotain todella erikoista ja absurdia, mieti kirjoittamaasi vastaanottajan kantilta ennen viestin lähettämistä. Tajuaako vastaanottaja viestin tarkoitusperät? Minkälaisia mielikuvia luot?
Miespuolista tuttavaani lähestyttiin persoonallisella viestillä ja heittämällä ilmaan kysymys, mitä tapahtuisi jos hän nielaisisi viestin lähettäjän kokonaisena. Vastaus lienee, että hänen ruoansulatuksensa tekisi tästä naikkosesta selvää muuttaen hänet hapokkaaksi massaksi, joka suoliston läpi kuljettuaan tulisi kakkana pihalle.

Romanttista?

Ei niinkään.

7 kommenttia

MAgrippa

14.12.2012 21:24

En olisi itse uskonut millaisia yhteydenottoja afrikkalaisilta voi tulla, ennen kuin laitoin tarkkaan detaljoidun ilmoituksen, jossa etsin kaukomailta e-mail -kaveria. Ilmossa on heti alussa että nyt ei haeta mitään romantiikkaa, koska olen onnellisesti naimisissa.
No silti melkein kosintaa pukkaa heti. Yksi kehui kättelyssä kuinka "suuri sydän" hänellä on, ja että hänellä on SUURI SYDÄN, jne. Vastauksessani kerroin esimerkkinä mestarihiihtäjä Juha Miedon erittäin suurikokoisesta sydämestä, ja toivotin neidille onnea Triathlonin ja ultramaratonin maailmassa.
.
Palstan naisilta olen kuullut että turkkilaiset miehet ne vasta osaavatkin olla päällekäyviä.
Tässä sinulle sitten esimerkki deitti-ilmon omakuvan taustasta. :-D
http://www.graphicsdb.com/data/media/441/flush_the_toilet-12282.jpg

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

16.12.2012 14:20

^ Päivän naurut! Juha Mieto -juttu sai jo tyrskimään, mutta toi kuva vei kyllä kaikki estot ja pakkohan sitä oli ääneen ulvoa. Kiits :)

Mitä tulee kirjoitukseen, niin mä olen kyllä aina jotenki huudellu huumorintajun perää. En jaksa aina kaikkee ottaa nii tosissaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

22.12.2012 18:23

Anteeks kun laitan tänne näin pitkän tekstin, mutta tässä on eräs kauvan sitten saamani vastaus deitti-ilmoon (Suomi24). En ole korjaillut muuta kuin yhteystiedot veks ettei tyyppiä tunnista. Muutenhan tää on ihan ... kiva. Eikös.

"unelmavävy-36 pelasta romantikko hyvään kotiin!
(TÄMÄ ILMOITUS EI OLE TOSIKOILLE JA MUN SEURAS EI VIIHDY HILJASET IHMISET ET TARVII SUKULAISTEN SOITTAA ET MITÄ TEIT MEIRÄN TYTÖL KUN SE EI OO IKINÄÄN KOKENU TUOTA JA NÄHNY NOIN MUKAVAA POJANKLOPPIA,KUKA OSAA OLLA OMA ITSENSÄ!!!!!!!!...)
TÄRKEIN ET LAPSILLA JA MAMMALLA ON HYVÄ OLLA!!!!...EI IKÄ/KOKOESTEITÄ KUN NE ON VAIN NUMEROITA JA TÄRKEIN MITÄ ON KORVIEN VÄLISSÄ!!!...
4 KORVISTA LÖYTYY JA PIENTATSKA,,HUI..VÄREJÄ TULEE PIÄ NUPPIIN VAIHETTUA ET OIS JOTAIN ILOA SILMÄLLE VAIK KATSOTTAVAA,,LUONNONKIHARAT HIUKSET ON JA TOIVOTTAVASTI KUKAAN OLE NUOREMPANA POIKUUTTA MULTA VIENY,,,HEH,KUN HYVIN ILMASTU TÄS PAHEMMIN MUTISEMATTA...
ASUN MAALLA OMAKOTITALOSSA LUONNONHELMASSA!!!!..KAUNIST A!!..ISTUTAAN GRILLIKATOKSESSA JA NAATISKELLAAN KOKATA HERKKUJA!!!!
HARRASTUKSIIN KUULUU,RAKENTELEN,MYÖN,VAIHT ELEN JA OSTELEN-JENKKI,TUNING AUTOJA,KELKKAILU YM PÄRISIJÄT JOUKOSSA MYÖS MENEE!!!!...KÄÄK...NÄYTTÄVÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!
LUOTETTAVIA KAVEREITAKAAN EI OLE KOSKAAN LIIKAA JOL NAURUA JA ITKUA PIISAA!!!ISTUTAAN ILTAA JA PUHUTAAN VAIK ILMOISTA JA KATSELLAAN SIVUSSA LEFFAA...VITUT KATO..HEH..
TUTUSTUTAAN,IHASTUTAAN JA KATSOTAAN VAIKKA RAKASTUTTASKIN..NAM,NAM..KÄÄ K...
JAETAAN ILOT JA SURUT!!!...
OLEN ROMANTTINEN,TOISEN HUOMIOIJA,SOSIAALLINEN,HUUMO RINTAJUINEN,SANAVALMIS MIEHENALKU...(POOIKA)..
KATSOTAAN KOHTAAKO KEMIAT VAI JÄÄDÄÄNKÖ NYYHKYTTÄÄ KUN NUUSKA MUIKKUNEN...HYYY KUN SILMÄPOHJAT KOHTA TULEHTUU...YH,YH.HÄÄÄÄ..
NIELEMÄTTÄ EN PURE KOVIN PAHASTI...MUR!!!NAM!!!
JOKAISELLE MEILLÄ ON SE OIKEA JOSSAIN,MUT MISSÄ JA OLISITKO JUST SINÄ SE...OIKEA...PELASTA HYVÄ MIES ENNENKUN SE RUPEAA MÄTÄNEE...HAH,HAH...JEBOUS..
MEITSIN TAVOITTAA MYÖS FACEBOOKISTA...VIETETÄÄN KESÄ YHESSÄ JO NÄTISTI..
PARTAKIN KASVAA!!!!..
PARHAITEN TAVOITTAA PUHELIMITSE JA ROHKEASTI UJOSTELEMATTA TUTUSTUMAAN...046-*******... HALOO..
Kerro itsestäsi:
NAURAMINEN JA MITÄ ON JO YLEMMÄLLÄ RIVISTÖLLÄ MUSSUTETTU...TOISEN KAINALOSSA HELLIMINEN JA TOIVOTTAVASTI KÄYTTÄÄ RECSONAA...ÖH KUN PURSUU SIERAIMISTA!!!??..
Musiikkimaku:
chisu,lauri tähkä,neljäruusua,waldo people,kaija koo,janne hurme,kikka,irwin,antti huovila,neon2,dr alban,haddaway,topi sorsakoski,juice leskinen,paula koivuniemi,finlanders,tiktak, rasmus,danny,eija kantola,antti tuisku,janne tulkki,yö,sandra,jenni vartiainen,laura närhi,kari tapio,eppu normaali,hurts- stay kappale ennen kaikkea oikein romantikka ja koskettava,ym,ym ja discoissa hyvää darin feat.dr alban...paljon ois lueteltavaa,mut ny jotain tässä..
Elokuvat:
kaikki ruokainen..(MELKEIN)..titani c niin koskettava et itku oikein pääsee kun siihen uppoutuu..HYY...
Matkakohteet:
minnekkä lähdetään!!!MURMELI!!KÄÄK..
Motto:
täällä kerran ollaan niin antaa palaa!!!!!...NAATISKELLAAN SIITÄ MIELELLÄÄN YHESSÄ LÄHEKKÄIN!!!!!...NAM!!!
Lempiasiat:
helliminen,toisen huomioon ottaminen...YM.YM..
Asiat, jotka saavat minut syttymään:
kaikki jännittävät asiat,teot,seksi,yllätykset, romantiikka,helliminen YM,YM,YM.YLLÄTÄ NIIN NÄHDÄÄN!!!!!!!...ET SEMMOSTA!!!!..
Asiat, joista en innostu:
pettämistä en todellakaan suvaitse,selkäänpuukottamist a,turhia lupailuja ym!!turha pistää humalan piikkiin!!
Kielitaito:
englanti jollain tavalla ja tietty suomi!!!HOONO SUOMI!!!!...HEH..
Omat kommentit:
tässä nytten minusta pojanklopista alus jotain tietoo!!OTA SELVÄÄ LOPUSTA !!??..ARVOSTAN SINUA SEMMOSENA KUN OLET JA MITÄ LUOJA ON LUONU KESKUUTEEN!!!...ROHKEASTI YHTEYTTÄ OTTAMAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

22.12.2012 18:23

*kauan sitten... :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MAgrippa

23.12.2012 05:00

Ei osaa ilmaista itseään kirjallisesti, mutta voipi olla jollekulle ihan hyvä mies! Huumorimiehiä, lämmin sosiaalinen, eikä mainitse viinaksia sanallakaan.

Ei tästä ajasta niin kauan voi olla, kun Laura Närhi mainitaan. ;-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

2.1.2013 00:01

Nooh, kaks vuotta. Ikuisuus. Minusta tämä vaikutti melkoiselta lahopäältä! :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus