Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Edellinen

Joulupyhät meni enimmäkseen Tv:tä töllöttäessä..  1

..ja sen myötä tuli katsottua monta kotimaista leffaakin. Kummelin Jackpot oli mielestäni varsin hassunhauska tarina eilen =D Ja Kalteva Torni oli myös hyvin tehty ja mielenkiintoinen leffa ja hyvin näytelty ! Hauskakin oli vaikka aihe ei sinänsä niin hauska oikeasti ollutkaan. Baddingkin oli ihan katsottava, ainakin hieman yleissivistystä nostattava mikä siinä nyt sitten olikin todenpohjaista. Joo kyllä kotimaiset leffat ovat oikeasti varsin viihdyttäviä ! Tehkää vaan lisää !

Paljon muutakin tuli katsottua, muttei jaksa sitä kaikkea enää käydä läpi. Pääteemana oli kuitenkin tässä blogissa nyt kotimaiset uudehkot leffat. Samalla tietenkin tullut myös suklaata mussutettua ja muutakin jouluista. VAIN pari kiloa tullut painoa lisää, harvinaisen vähän siis vissiin, on tainnut tulla syötyä ihan kohtuudella.. ja toivottavasti on helppo luopua taas vähän raskaampien ruokien syömisestä ja alkaa syödä taas vähän hillitymmin ja kevyemmin, vähemmän herkutellen taas kohti ensi vuotta..


Lystikäs Jouluaatto ! =)  1

Aika paljon perinnettä & vähän erilaistakin. Itse olin taas harvinaisen myöhään liikenteessä jouluostosten suhteen. Suurinpiirtein 23.päivänä ja Aattona tuli hankittua vasta joululahjat. Ostin niitä aikas paljon, mutta melko pieniä ja aika edullisesti. Toinen Joulu putkeen että Jouluaattona vasta osan lahjoista hankkinut. No aina aikas myöhään oonkin jättänyt, mutta en kuitenkaan ihan näin. Jouluaattopäivän alku meni siis paketoinnin merkeissä ja sitten vasta lähdin liikkeelle. Sellainen ero perinteiseen Jouluun. Jäivät myös lumiukko & joulurauhan julistaminen väliin, mutta näin siinä paketoimisen ohella sitten vähän uudempaa jouluohjelmaa tuossa heti puolen päivän jälkeen kuten "Ostarin Joulun".

Sitten perinteiden pariin eli kävin viemässä totutusti yhdelle sukulaisperheelle joululahjat ja vietin siellä sitten vähän aikaakin. Sainkin kokeilla uutta X Boxia ja mielenkiintoista peliä joka oli varsin monimutkainen joystick-aikakautiselle kun siinä ohjaimessa oli niin paljon eri näppäimiä joilla pystyi tekemään kaikenlaista. Siihen nähden suoriuduin ensikertalaisena mielestäni ihan kohtuullisesti vaikken ihan sata lasissa edes yrittänyt siihen keskittyäkään. Peli oli joku GTM Grand mikä lie toimintapeli hienolla grafiikalla.

Sitten jatkoin toisen lahjakassin kanssa vanhemmille jossa myös siskopuoli perheineen jo oli. Perheen vekara söi myös hienosti jouluruokia ja lahjapakettien tutkiminen olikin sitten varsin kiinnostavaa puuhaa ! =D Otinkin valokuvan kun kummipoika avasi ensimmäisen joululahjapaketin koskaan ! Oli eka vähän vaikeuksia mutta pienellä avustuksella repiminen alkoi jo vähän sujumaankin ! =D Itsekin olin ollut suht kiltti ja sain peräti muutaman lahjan =P Ehkä tarpeellisin oli hyvä parranajokone ja nyt onkin musta pöheikkö heti kadoksissa leuan alta.. Myös vähän makeisia sain sekä mukavan ison lämmikepullon.. musiikkia tietysti kuten yleensäkin, peseytymiseen ja hygieniaan liittyvää tuotteistoa, mielettämän kasan kyniä(joita meneekin mielettömästi vuosittain vaikka kirjoitan myös näitä blogejakin sähköisesti) =D sekä takin. Niin ja rahaakin tuli vähän. Siinä suurinpiirtein lahjaosasto.

Iltamyöhään sitten kummipojan nukahtaessa oli aika pelata Party Alias-peliä joka oli yhden toisen joululahjana. Se se olikin varsin lystikäs ja mukava seurapeli. Suosittelen lämpimästi ! =D


Upeeta mahtavaa !  1

Tulihan se kunnon joulukeli, jihuu ! =) Sadellut edelleenkin ja ilmeisesti varsin lahjakkaasti koko viime yön ja tiputellut koko päivänkin sillä lopputuloksella että puut ovat aivan valkeat ja luntakin kunnolla aina aurattavaksi asti ! =) Eli eipä voi joulutunnelman puuttumisesta ainakaan valittaa..

Sitten tv:stä taas hieman. Ajattelin eilen laajentaa hieman tajuntaani ja poiketa hieman normaalista että mitä se tv iltatunteina näyttää. Käänsin BBC News kanavalle iltaselle ja se olikin varsin virkistävää vaihtelua totutusta. Vois jatkossakin yrittää katsella vähän mitä muuallakin maailmalla tapahtuu ja miten ne uutisoidaan.

Sitten vielä vedonlyönnistä. Perinteisesti tämä viimeinen v-loppu ennen Joulua ja joulutaukoa futiksessa on ollut mulle menestyksekäs. Usein etenkin Italian tasureista on jäänyt erittäin kivat muistot voittojenkin mielessä. Näin ei päässyt oikein käymään tällä kertaa. Lauantain jälkeen näytti vedonlyönti vielä oikein lupaavalta, mutta su Cagliari-Reggina tasuri ei paljoa pelastanut ja miinusvoittoinen v-loppuhan siitä sitten tuli. Suututti sitten katsoa Espanjan liigan ottelua illalla kun Betis oli niin onneton. Alussa toivoinkin etteivät tee maalia mutta kun Athletic kerran tuikkasi pallon maaliin niin Betisin tasoitusta odottelin ja toivoin mutta kun ei niin ei. Oli kertakaikkiaan surkea esitys koko Betisiltä ja heidän ylimmältä kärjeltään. Tasuri tuosta pelistä olisi sentään tuonut voitollisen tuloksen koko viikonlopusta vaikkei olisi juhlimaan niin päässytkään. Italian pahin pettymys oli niinikään 0-1 päättynyt peli Sampdoria-Fiorentina josta tasuria myös odottelin.

Noh onneksi pääsee nyt vähän vedonlyönnistä eroon ainakin Jouluksi. Tosin Tapaninpäivänä pelataan taas oikein urakalla sekä Englannissa että Skotlannissa.. ja lätkääkin ois luvassa mutta kuitenkin tää loppuvuosi menee paljon normaalia vähemmän vedonlyönnin parissa eli levon aikaa.. tosin puntilla pitää kyl käydä..


Ala-arvoista..  2

..niin en vihaa tv-chättejä. Ne ovat nykypäivää ja joskus niitä itsenkin saatan yön tunteina sivusilmällä seurata. Mutta yhden häiritsevän piirteen olen huomannut niissä nyt viime aikoina. Nykyään siellä on jotain mainoksia juontojen välissä ja ei niissäkään itsessään mitään kauhean ärsyttävää ole.. MUTTA kuka taulapää on ohjannut tulemaan saman mainoksen aina 100 kertaa peräkkäin ?!? Ei voi ymmärtää, se on todella rasittaa toistoa.. jotain rajaa manipulaatiollekin.. Ihmiset turtuvat moiseen eivätkä enää edes osaa kuunnella moista joten se ylimääräinen toisto on sinänsä myös täysin turhaa. Turhaan vaan ihmiset alkavat vihaamaan ehkä ihan hyviäkin mainoksia. Erittäin hyvä keino passivoittaa ihmisiä entisestään kun ei edes enää kiinnosta kuunnellakaan.. no mutta ei mulla muuta nyt. Tulipahan vaan mieleen kun viime yönä sen jälleen satuin huomaamaan.


Änkesin itseni tyttöjen iltaan..  1

..niin eilen kävi kiva ylläri kun olin kaupassa käymässä niin näin yhden tutun tytön ja hänen jonkun tuntemattoman tyttökaverinsa. Jaahas varmaan jo menivätkin kun oli niin pitkä jonokin.. mitäs vielä sielhän ne pihalla odottivat tupakalle. Jäin juttelemaan ensin ja aika menikin nopsaan, aattelin sit tulla piipahtamaan pikasesti moikkaan koiraakin kauppakassien kera. Noh sittenhän mulle tarjottiin vielä punaviiniä ja kaljaakin joten eipä ollut valittamista illan yllättävässä vierailussa =)

Aina on myös kiva kun tapaa uusia tuttavuuksia niin usein oppii samalla kuuntelemaan jotain uutta musiikkiakin mitä ei niin itse ole kuunnellut ja niinhän tälläkin kertaa. En muista mikä se bändi oli, olikohan joku "Sisters" tms. kaksi tai kolmiosainen nimi se oli, mut jotain miimikkomeininkiä pienellä goottivaikutteella. Melkoista vaihtoehtomusiikkia siis. Ilta menikin nopeasti. Enhän mä sit ihan heti sieltä lähtenytkään. Välillä oli jännitystäkin puhelimen välityksellä kun kuultiin et S-marketissa oli ollut piiritystilanne jotain 20:00 aikoihin. Vissiin ne vankikarkurit Ylitorniosta olivat pidätetty sieltä parkkipaikalta. Aika hurjaa ja kaverit taisivat olla vielä asestettuina. S-Marketin ovetkin taisivat sen ajan olla lukittuina et ihmiset eivät liikkuisi. Ihme ettei teksti tv:ssä ole ollut vielä mitään, mut paikallislehdessä taatusti pian on. Mietin jo hetken et huhujako ne vain mut kyl täällä tänään on supistu tämän kaltaisesta asiasta enemmänkin kaupungilla, joten uskottava se kai vaan on eikä kyse ollut pikku hiprakassa kuulluista höpöjutuista..

Juup no tyttöjen kans piti sit lähteä yhtä matkaa vielä pubia kohti. Itsellä oli kauppakassit tosiaan mukana ja kello jo niin paljon et turha enää itte mukaan mennä. Pienen lumisodan jälkeen sit erkanettiin omille teille, mut ihan kiva ylläri-ilta siitä tuli ja mikä parasta koko yö satoi luntakin ja nyt ois taas vähän parempi tilanne tääl lumenkin suhteen.. =)


Onko lunta vai ei ?  1

Laulettuna Sleepy Sleepersillä.. Täällä on koko Joulukuun ollut hyvin lunta, mutta nyt näyttää hiukan uhkaavalta. Pari päivää on sadepisarat eivätkä suinkaan lumihiutaleet pommittaneet ikkunoita ja lämpimän kelin takia on aika jäistä juuri nyt ja lumi saanut pahasti kyytiä. Harmi, harmi =/ Saas nähdä millaista on sitten Jouluaattona ? Pientä pakkasta siis toivoisi nyt. Miltäs sinun suunnalla ja luonasi tilanne näyttää ? Onko lunta paljon, sopivasti, ihan vähän vai ei olleskaan ?



Treenit alkaneet maistua taas ! =)  1

Vaikka pari viimeistä vuotta onkin ollut hiljaisinta aikaa punttitreenien osalta sen jälkeen kun tämän harrastuksen oivalsin, niin nyt näyttäisi taas siltä että intoa alkaa taas treenaamiseen riittämään enemmän. Eli se kaipaamani uusi innon herääminen taitaa tapahtua juuri nyt ! Koska olen sen tyylinen ihminen että mulla pitää aina olla joku harrastus meneillään joka vie mukaansa oikein tosissaan, niin nyt kun tuon pahimman pohjatyön urheiluvedonlyönnin suhteen on saanut tehtyä viime vuosien aikana, niin voisi alkaa vaikka keskittymään enemmän tuohon painoharjoitteluun. Kyllä on voimat tulleetkin komeasti alaspäin vähäisen harjoittelun takia, mutta onneksi ne aika nopeasti pienen harjoittelun avulla nousevat takaisin taas jollekin aikaisemmalle tasolle. Lihasmassassa ei niin merkittävää katoamista ole ollut havaittavissa tämän vähäisen treenin aikana. Nyt ollaan taas hyvässä vauhdissa, eilen suorastaan keho vaati lisää treeniä ja mieli taistelua.. toissapäivänä tein selkää, eilen ojentajia ja nyt on levon aika. Tuntuupas pitkästä aikaa harvinaisen kivalta taas tää treenaaminen ! =)

Annetaan Joulun rauhassa ensin mennä sekä Uudenvuoden niin sitten voi koittaa taas vaikkapa kreatiinia ja käydä utsimassa muutenkin että mitä muita merkittäviä lisäravinteita on nykyisin tarjolla. Tulikin tuossa keskusteltua äsken yllättävässä paikassa treenaamisesta ! Saattoi kuvitellakin että aihe saattaisi erästä kiinnostaakin, mutta yllätyin kuitenkin lopulta miten sattui löytymäänkin niin sopiva aihe puhuttavaksi.

Ja loppuun myöhästynyttä asiaa : Jee sain eilen ekan joulukortin ! =D Ja tänään toisen.. niin ja vielä myöhästyneet onnitteluni Suomen salibandymaajoukkueelle joka kaatoi vihdoinkin komeasti suuren ja mahtavan Ruotsin tärkeässä paikassa, jihuu ! =D



El Clasico part two..  1

147 19 November 2005 12 Real Madrid FC Barcelona 0-3 (0-1) Eto'o (14), Ronaldinho (59, 77)
148 1 April 2006 31 FC Barcelona Real Madrid 1-1 (1-1) Ronaldinho (p 20) Ronaldo (36)
149 22 October 2006 7 Real Madrid FC Barcelona 2-0 (1-0) Raúl (3), van Nistelrooy (50)
150 10 March 2007 26 FC Barcelona Real Madrid 3-3 (2-2) Messi (10, 27, 88) van Nistelrooy (4, p 12), Sergio Ramos (72)
151 23 December 2007 17 FC Barcelona Real Madrid 0-1 (0-1) Baptista (36)
152 7 May 2008 36 Real Madrid FC Barcelona 4-1 (2-0) Raúl (12), Robben (20), Higuaín (62), van Nistelrooy (p 77) Henry (86)
Season Home Away Home Away
1944-1945 Real Madrid 1 FC Barcelona 0 FC Barcelona 5 Real Madrid 0
1945-1946 Real Madrid 3 FC Barcelona 2 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1946-1947 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 3 Real Madrid 2
1947-1948 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 4 Real Madrid 2
1948-1949 Real Madrid 1 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 1
1949-1950 Real Madrid 6 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 3
1950-1951 Real Madrid 4 FC Barcelona 1 FC Barcelona 7 Real Madrid 2
1951-1952 Real Madrid 5 FC Barcelona 1 FC Barcelona 4 Real Madrid 2
1952-1953 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1953-1954 Real Madrid 5 FC Barcelona 0 FC Barcelona 5 Real Madrid 1
1954-1955 Real Madrid 3 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 2
1955-1956 Real Madrid 3 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
1956-1957 Real Madrid 1 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1957-1958 Real Madrid 3 FC Barcelona 0 FC Barcelona 0 Real Madrid 2
1960-1961 Real Madrid 3 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 5
1961-1962 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 3 Real Madrid 1
1962-1963 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 5
1963-1964 Real Madrid 4 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 2
1964-1965 Real Madrid 4 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 2
1965-1966 Real Madrid 1 FC Barcelona 3 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1966-1967 Real Madrid 1 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1967-1968 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
1968-1969 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
1969-1970 Real Madrid 3 FC Barcelona 3 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1970-1971 Real Madrid 0 FC Barcelona 1 FC Barcelona 0 Real Madrid 1
1971-1972 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1972-1973 Real Madrid 0 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1974-1975 Real Madrid 1 FC Barcelona 0 FC Barcelona 0 Real Madrid 0
1975-1976 Real Madrid 0 FC Barcelona 2 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1976-1977 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 3 Real Madrid 1
1977-1978 Real Madrid 4 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 3
1978-1979 Real Madrid 3 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
1979-1980 Real Madrid 3 FC Barcelona 2 FC Barcelona 0 Real Madrid 2
1980-1981 Real Madrid 3 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1981-1982 Real Madrid 3 FC Barcelona 1 FC Barcelona 3 Real Madrid 1
1982-1983 Real Madrid 0 FC Barcelona 2 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1983-1984 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 2
1984-1985 Real Madrid 0 FC Barcelona 3 FC Barcelona 3 Real Madrid 2
1985-1986 Real Madrid 3 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
1987-1988 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
1988-1989 Real Madrid 3 FC Barcelona 2 FC Barcelona 0 Real Madrid 0
1989-1990 Real Madrid 3 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 1
1990-1991 Real Madrid 1 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1991-1992 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
1992-1993 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1993-1994 Real Madrid 0 FC Barcelona 1 FC Barcelona 5 Real Madrid 0
1994-1995 Real Madrid 5 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1995-1996 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
1996-1997 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1997-1998 Real Madrid 2 FC Barcelona 3 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
1998-1999 Real Madrid 2 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
1999-2000 Real Madrid 3 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 2
2000-2001 Real Madrid 2 FC Barcelona 2 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
2001-2002 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
2002-2003 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 0 Real Madrid 0
2003-2004 Real Madrid 1 FC Barcelona 2 FC Barcelona 1 Real Madrid 2
2004-2005 Real Madrid 4 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
2005-2006 Real Madrid 0 FC Barcelona 3 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
2006-2007 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 3 Real Madrid 3
2007-2008 Real Madrid 4 FC Barcelona 1 FC Barcelona 0 Real Madrid 1

[edit] Head to Head
Team Win Draw Loss Goals for
Real Madrid 68 30 58 260
FC Barcelona 58 30 68 234

[edit] Players who played for both clubs

While the transfers of Luis Enrique from Real Madrid to Barcelona and Luís Figo from Barcelona to Real Madrid caused uproars among the fans of their respective clubs, the rivalry between the two teams have not prevented players from switching teams. Players such as Ricardo Zamora, Josep Samitier, Bernd Schuster, Michael Laudrup and Ronaldo have also played for both teams.[4]

* Flag of Spain Alfonso Albéniz (Barça to Madrid) (1902)
* Flag of Spain Luciano Liz Raga (Madrid to Barça) (1905)
* Flag of England Charles Wallace (Barça to Madrid) (1906)
* Flag of Spain José Quirante (Barça to Madrid) (1906)
* Flag of Spain Alfonso Albéniz (Barça to Madrid) (1911)
* Flag of Spain Arsenio Comamala (Barça to Real Madrid) (1911)
* Flag of Poland W. Rozitsky (Barça to Madrid) (1913)
* Flag of Spain Ricardo Zamora (Barça to Espanyol to Madrid) (1930)
* Flag of Spain Josep Samitier (Barça to Madrid) (1932)
* Flag of Spain Hilario Juan Marrero Pérez (Madrid to Valencia to Barça) (1939)
* Flag of Spain Alfonso Navarro (Barça to Madrid) (1950)
* Flag of Spain Justo Tejada (Barça to Madrid) (1961)
* Flag of Spain Jesús Pereda (Real Madrid to Real Valladolid to Sevilla to Barça) (1961)
* Flag of Brazil Evaristo de Macedo (Barça to Madrid) (1962)
* Flag of Belgium Fernand Goyvaerts (Barça to Madrid) (1965)
* Flag of France Lucien Muller (Madrid to Barça) (1965)
* Flag of Spain Lorenzo Amador (Madrid to Hércules CF to Barça) (1980)
* Flag of Germany Bernd Schuster (Barça to Madrid) (1988)
* Flag of Spain Luis Milla (Barça to Madrid) (1990)
* Flag of Romania Gheorghe Hagi (Madrid to Brescia to Barça) (1991)
* Flag of Spain Fernando ”Nando” Muñoz (Barça to Madrid) (1992)
* Flag of Spain Julen Lopetegui (Madrid to CD Logroñés to Barça) (1994)
* Flag of Denmark Michael Laudrup (Barça to Madrid) (1994)
* Flag of Croatia Robert Prosinecki (Madrid to Real Oviedo to Barça) (1995)
* Flag of Spain Miquel Soler (Barça to Sevilla to Madrid) (1995)
* Flag of Spain Luis Enrique(Madrid to Barça) (1996)
* Flag of Spain Daniel García Lara (Madrid to Real Mallorca to Barça) (1999)
* Flag of Portugal Luís Figo (Barça to Madrid) (2000)
* Flag of Andorra Albert Celades (Barça to Celta Vigo to Real Madrid) (2000)
* Flag of Spain Alfonso Pérez (Madrid to Real Betis to Barça) (2000)
* Flag of Spain Jordi López (Barça B to Madrid) (2002)
* Flag of Brazil Ronaldo (Barça to Inter Milan to Madrid)(2002)
* Flag of Spain Roberto Trashorras (Barça B to Madrid) (2003)
* Flag of Cameroon Samuel Eto'o (Madrid to Real Mallorca to Barça) (2004)
* Flag of Spain Iago Falqué (Madrid B - Barça) (2005)
* Flag of the Netherlands Jeffrey Hoogervorst (Madrid B to Barça B) (2006)
* Flag of Jordan Thaer Bawab (Madrid B to Barça B) (2007)
* Flag of Argentina Javier Saviola (Barça to Madrid) (2007)

Edellinen