Blogitauolle stop, ympyrä sulkeutuu !

  • Toni

Tänään oli aika erikoinen päivä, siis illasta lähinnä kun juttelin puhelimessa isäni kanssa. Muistan edellisen kommunikaatiohetkeni isäni kanssa, sekin tapahtui puhelimitse ja vuosi oli jotain 1989 tai 1990 pitää tarkistaa jostain muistan kyllä missä asuin silloin ja siellei kovin kauaa asuttu joten se on helpohko kyllä tarkistaa. Joten hieman on aikaa siis vierähtänyt viime kerrasta.. Äitini soitti ensin ja jutteli ensin hetken ja antoi puhelimen sitten minulle. Hirvitti tilanne ennen soittamista, mutta itse puhuminen oli helppoa, kaksi varsin samankaltaista tyyppiä kun keskusteli, juttua tuntui riittävän.. äitini hyvä ettei alkanut vollottamaan sillä aikaa kun keskustelin isäni kanssa.

Yhteenkuuluvuus biologisen isän kanssa tuli heti vaikkei aikoihin ollut kuin kuullut harvakseltaan jotain kuulumisia jostain kautta. Eräänläinen satu ja kulttihahmo ikäänkuin heräsi henkiin ! Joku painolasti putosi samalla nyt kyllä myös harteiltani, aika helpottunut fiilis nyt ! Onni oli mahdollisuus olla vielä yhteydessä isään sillä isäni on vastikään toipunut syövästä ja pahanlaatuisesta sellaisesta =/ joka iski nopeasti eikä paljoa toivoa annettu, mutta nyt hän porskuttaa jälleen täydessä kunnossa ! Hienoa että on sitkeä sissi ! =D Vanha seiväshyppääjä muutes. Nyt täytyy vaan toivoa ettei enää uudelleen iskisi.

Todellakin keskustelu oli helppoa kun äitinikin on havainnut tässä vuosien varrella miten samankaltainen olen isäni kanssa. Urheilusta ei ainakaan ole vaikeuksia puhua ! =D Ensi viikolla olisi tarkoitus sitten myös tavatakin. Aika palata siis tavallaan menneisyyteen ja vanhaan mummolaani jossa isäni nykyään asustelee. Sieltä on paljon lapsuudenmuistoja, viimeksi olen siellä vieraillut korkeintaan joskus 85-86 vuoden tienoilla jos silloinkaan enää, joten varsin ikimuistoinen vierailu siis edessä. Saas nähdä kuinka reagoin, nouseeko tunteet miten pintaan ympyrän sulkeutuessa !? Olo on raukea ja rauhallinen, elämä on ihmeellistä.

Karvainen otus..
Karvainen otus..

Kirjoitettaessa soi Leverage : Tides

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus