Facebook !

  • Toni

Vuonna 2007 olin edellisen ja sen yhden ainoan kerran vieraillut siellä samalla kun siihen liityinkin. Eilen tiistaina käväisin siel sitten JO toisen kerran ! =D Ajattelin aiemmin että miks mun pitäisi siitä niin innostua kun oon ollu tääl Cityssä jo vuodesta 2004 asti. Irc-galleria & kuvake ovat myös olleet tuttuja samantyylisiä palveluja esimerkiksi jo muutamat vuodet ! Ajattelin että tuskin se voi poiketa merkittävästi näistä muistakaan jo hyviksi, hauskoiksi ja hyödyllisiksi todetuista kovinkaan merkittävästi. Ajattelen niin ehkä yhäkin.. aikaakin nuo 'pirulaiset' vievät toisinaan tarpeettoman paljon..

Mutta nyt olen kuitenkin Facebookissa ! =) Eksyin sinne tosin vahingon sanelemana sähköpostiini saaman viestin takia. Yksi vedonlyöntifirma tarjosi ilmaisen vedon jos kerron firmasta Facebookin kautta ystävilleni.. joten äkkiä siis sinne ! Näköjään näin pitkän tauon jälkeen oli kaikki tietoni sieltä kadonneet enkä todellakaan muistanut salasanaakaan enää joten sekin täytyi ensin uusia. Jo pari kertaa aiemminkin on tarjottu sähköpostitse etuisuuksia Facebookin välityksellä, joten oli korkea aika liittyä sinne sit nyt kunnolla vihdoin ja viimein mainonnan uhrina..

Kyllä jokunen kaveri ja serkkukin tuolla ulkomaailmassa oli aiemmin kysynyt siitä että ootko, mikset oo tai että aiotko mennä sinne Facebookiin !? =D No nyt oon siel sitten & tuli heti sellanen verkostomarkkinointityylinen fiilis(olin siinä joskus taannoin hetken aikaa mukana) että pitäisi alkaa etsimään oikein urakalla kauan kadoksissa olleita ystäviä, lapsuudenkavereita, koulukavereita & viimeksi ilmaantuneita ystäviä tuolta naamakirjastakin ! Tässä se Facebookin viehätys ja erilaisuus taitaakin just olla.. Hmm.. taitaa tulla mielenkiintoinen seikkailu siis.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus