Helsinki oli kesäinen ja iloinen :)

  • Toni

Satuin ilmeisesti Helsinkiin hyvään aikaan, oli niin lämmintä ja kesäistä ja ihmiset iloisia ja ulospäinsuuntautuneita.. =) Kolmen Tuskaisen päivän(raportit kun jaksan ja ehdin) jälkeen suuntasin hotellilta maanantai-päivänä kohti Helsingin kaupunkia ja kauppoja.. Oli kovin kuuma ja tukala & melko painavat matkatavaratkin mukana koko ajan menossa, mutta ihmiset olivat sen verran ystävällisiä ja iloisia että epäolennaiset negatiiviset asiat unohtuivat näin kauniina kesäpäivänä.. empä ollut ennen törmännytkään näin hienoon Helsinkiin !

En tiedä oliko osuutta asiaan turisteillakin ja matkailijoilla, mutta oikein hyvän kuvan sain tällä kertaa kyllä kaupungista ! =) Paljon kauniita ihmisiä ja kivat Tuska-muistotkin vielä mielessä niin kiva oli liikuskella ympäriinsä kesäisellä kaupungilla. Tutustuin myös sellaiseen osaan Helsingistä missä en ollut ennen liikkunutkaan, joten moinen tutkimusmatkailu piristi jo yksistään ja teki mielen valppaaksi ja kiinnostuneeksi. Kiitos kivasta seikkailusta siis, Helsinki, mutta matka jatkuu yhä ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus