Käväisin Big Brother tilaisuudessa henkisenäTukena

  • Toni

Menin eilen tosi aikaisin jo nukkumaan joten heräsinkin sitten ennen aikojani. Sikeästä unesta joku vaan herätti jo tossa 4-5 väliltä aamulla. Ei saanut enää nukuttua vaikka vielä olisi väsyttänytkin joten hyötykäytin ylimääräisen aikani eikä tarvinut hoppuilla aamulähdössä. Aamu lähtikin hyvin käyntiin kun pikkuhiljaa herättyäni ja syötyäni aamupalan venyttelin harvinaisen aamuvenyttelyn Slipknotin liven & Testamentin uusimman levyn tahtiin.

Olin sitten ajoissa valmiina lähtemään henkiseksi tueksi kohti Jyväskylää Big Brother valintahaastattelu-tilaisuuteen. Mitään ihmeitä en kuitenkaan siellä nähnyt. Olin varautunut viettämään koko pitkän päivän siellä, mutta saimme yllättyä miten kivuttomasti kaikki kävikin. Ei ollut mitään hirmutunkua todellakaan havaittavissa pikemminkin päinvastoin ainakin mitä etukäteen luuli. Toki siellä vähän joutui odottamaan että porukka eteni kun kaikki valokuvattiinkin, mutta aikas helpolla ilman hermojen menetystä tuosta kyllä pääsi.

No näin sentään Mikko Räisäsen, mutta mitään entisiä BB-kilpailijoita en paikalla nähnyt tai ainakaan tunnistanut tai muitakaan julkkiksia. Myös ohjelmaan hakijat ainakin noin aamusta olivat yllättävänkin tavallisen näköisiä. Oltaisiin jääty kyl Jyväskylään viettämään aikaa jos tilaisuus olisi kestänyt kauemmin, mutta koska mulla oli kurssipäiväkin tänään josta olin ottanut vapautuksen, ehdinkin menemään loppupäiväksi vielä sinne ! Joten aikas monipuolinen päivä sinänsä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus