Laiskuuden huippua.

  • Toni

Mun piti tänään herätä aikaisin ja pitää kunnon urheilupäivä. No heräsin sitten ensimmäiseen otteeseen aivan liian myöhään suunnitelmiin nähden kun nukutti niin. En tiiä onko ilmassa nyt jotain kun on nukuttanut ja laiskottanut niin pirusti viime päivinä !? No suutuin sitten tietysti itelleni ja sen jälkeen oon sitten pysynyt koko päivän sängyssä pelkästään nukkuen ja välillä telkkaria katsoen.

Torstaina tuli hankittua tämän illan konserttiin ennakkoon jo lippu kun sai sen näin edullisemmin. Mietin jo äsken että jätän sen väliin. Ei aivan suosikkiheavymusaakaan olisi tänään tarjolla, mutta hyvinhän ne soittaa-ei siitä pääse mihinkään. Kun kerran lippukin jo on niin kai se on mentävä..

Fiilis ei ole kovin korkealla juuri nyt, olo on lähinnä sekava kun kello 18:00 eli juuri äsken pääsi vasta sängystä ylös =D Mutta katsotaan, ehkä saan itseni jotenkin vielä liikkelle, ainakin siihen mennessä kun illan pääesiintyjä aloittaa.

Voi rähmä..
Voi rähmä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus