Lutakko-reissu.

  • Toni

Lauantain konsertti-ilta takana ja kuten totuttua sitten kärsitään ! Heräsin tossa just ennen puoltayötä, tuli meinaan nukuttua suurinpiirtein toi koko sunnuntaipäivä =D Reissu meni ihan hyvin, paljon samanhenkistä porukkaa itseä vähän nuorempaa pääsääntöisesti mut ei se menoa haitannut, muutama muukin äänekoskelainen oli lähtenyt liikkeelle joten "tuttujakin" näki. Mä oon saanut kuulla tätä jo useampaan otteeseen ja sain taas lauantaina kuulla uusilta tuttavuuksilta että mussa on kuulemma paljon samaa näköä kuin James Hetfieldissä. Joo mielestäni olen kyllä yhtä ruma ja sen täytyy johtua tuosta arpisesta poskesta tms. toi samankaltaisuus =D

Lämppäreistä ei nyt täs sen enempää, kunnon mekkalan nekin saivat aikaan trashillaan & grind corellaan. Napalm Death oli sitten illan kohokohtana vuorossa ja kovastihan sitä vanhakin vielä innostui kunnon metelistä ! =D Aika sopivasti tuli uutta ja vanhaa matskua sekaisin. No basistin nimmarinkin sitten sain sekä kättelin bändin örisijää =D Et ihan hyvin putkeenhan toi ilta meni brittiläisen grind core-legendan metelöidessä !

Napalm Death La 20.1.07 Lutakko, Jyväskylä.
Napalm Death La 20.1.07 Lutakko, Jyväskylä.

Kirjoitettaessa soi Disturbed : Ten thousand fists

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus