Maanantai oli meseilta !

  • Toni

Eilen oli hyvä mesefiilis, tuli vaihdettua varsin mielenkiintoisia ajatuksia etenkin yhden hyvän ystävän kanssa. Sitä yllättyy joskus miten samantyylisiä tapahtumia on lapsuudessa/nuoruudussa joskus ollut. Muistoja ja välähdyksiä jotka eivät kaikki ole niitä aivan miellyttävimpiä muistaa. Mutta kukapa nyt olisikaan täynnä pelkkiä hyviä muistoja ? =D Kaikilla on omat ikävät muistonsa, lapsi aistii ja ymmärtää yllättävänkin paljon jo pienenä. Itsekin varmaan tulee tekemään tulevaisuudessa omat virheensä vaikkapa lasten kasvatusten suhteen jos niitä siunaantuu. Ei en ole itse täynnä kauheita traumoja =D Mutta tuskin juuri kukaan niin kovin helpolla elämästä selviä ja monet jutut juontavat juurensa jo lapsuudesta.

Samalla tuossa mesekeskustelun aikana tuli myös tosi siistejä muistoja lapsuudesta ! =) Sitä mieletöntä innokkuutta, leikkimistä ja yhden pitkäaikaisen lapsuuden kaverinkin pitkästä aikaa muistin jonka kanssa en muistaakseni juuri koskaan riidellyt =D Siinäpä vasta harmoniaa kerrakseen ! Mut nyt suunnan ajatukseni tähän päivään ! =)

*Mietteliäs*
*Mietteliäs*

Kirjoitettaessa soi Candlemass : Ancient Dreams

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus