Moi, JYPin juhlista tässä tulossa !

  • Toni

Samalla blogitauolta poijes, huomenna voiskin sitten kertoa vaikka menneestä Pääsiäisestä, mutta nyt tähän päivään tai iltaan tai yöhön ihan miten vaan ! =D Olihan siel melkonen tungos ja hässäkkä Jyväskylän kaduilla kun oli Jypin viralliset juhlinnat käynnissä.. Ja Jyväskylän oma 'poika' Matti Nykänen esiintyi sekä itsekseen että Jypin pelaajien kera siel. Sinuhe Wallinheimo myös bändeineen veti pienen setin. Väkeä oli sen verran paljon että oli vaikea nähdä kunnolla lavalle mutta onneksi oli screeni. Katsoinkin heti et nyt on kyl tuttu mies juontamassa näitä juhlia ja niimpäs olikin, tuttu yhdestä työpaikasta jossa tehtiin paljon kimpassa vakioveikkausta ylläri pylläri ! =D Viimeseen asti urheilumiehiä kyllä & Jypin toimittajia. Ihan hienon tilaisuuden olivat kyl järjestäneet. Kaikki päättyi sitten ilotulitukseen.

..kunnes väki virtasi jatkoille tai kotiin päin. Halpa keikka oli kyllä mulle tämä reissu mitä nyt vähän pohjia tuli ostettua. Vielä kaupan päälle yhteen ravinteliin ilmatteeks jossa sattui olemaan lisää musiikkia tarjolla ja näin tuli nähtyä myös Heikki Helan koko keikka vielä. Menetteli näin yllättäen ja tähän paikkaan. Sellanen ilta, aikas paljon oli hyviä perseitäkin liikenteessä :P

3 kommenttia

BarbieQueen

18.4.2009 08:46

immonen on ihan NHl-kamaa -tivottavsti olis niinq raipe ja olis seurauskollinen -sitä mä arvostaisin:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

18.4.2009 20:46

Töissä keskusteltiin menneellä viikolla, ettei ole Matistakaan kuulunut aikoihin mitään. No eikös se ollut jo samana iltana urheiluruudussa selvittämässä, että aikoo laulaa Jypin juhlissa ja sanat uuteen biisiin pitäisi vielä opiskella. Matti oli vähän myhäilevän oloinen, liekö jo juhlatunnelmissa:) Mutta kuinkas itse päätapahtuma sitten meni Matin osalta? Pysyikö homma hanskassa?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus