Ranskan liiga 2:sta.

  • Toni

Niin eilen oli taas täysi kierros. Olen erikoistunut lyömään vetoa näistä yleensä tasureita koska niitä tulee paljon tässä sarjassa kuten myös Italian toiseksi ylimmässä sarjassa. Usein olen tehnyt 4 kohteen järjestelmänkin näistä tasureista. Joskus jopa useamman kohteenkin mutta silloin pitää yleensä sotkea jo vähän muitakin sarjoja peliin ! Mutta tällä kertaa olisi tullut täysi potti sillä mulla oli aavistus ja merkintä 6:sta tasapelistä ja USKOMATONTA MUTTA TOTTA ne kaikki osuivat.. Pieni harmitus vain että tällä kertaa pelasin vain kolmea niistä. No jotain hyötyä noistakin mutta jos oisin tehnyt noista kohteista perinteisen 6 kohteen järjestelmän tuplineen, triploineen, nelikkoineen ja viisikkoineen ulkomaille kaikki kertoen kaiken niin lähemmäs 2000 euroahan siitä olisi minimipanoksellakin lähtenyt.. Harvinaista että näin hyvin voikin osua, edellisillä kierroksilla yleensä muutaman olen haistanut ja ehkä vain osittain osumisten summana olin jo ehtinyt luopua tästä systeemistä. Nyt se olisi kannattanut taas tehdä tai ainakin tuplina kaikki 6 kohdetta keskenään & juhlien paikka olisi ollut. Hyvät tilastot Ranskan sarjasta ovat tuottaneet taas tulosta, tästä on hyvä jatkaa vaikka seuraavaa moista kertaa saakin varmaan odotella. Tässä kuitenkin nämä 6 kovaa tasuria :

Niort-Gueugnon 2-2(2-2)
Sedan-Clermont 2-2(1-1)
Guingamp-Dijon 0-0
Chateauroux-Bastia 1-1(0-0)
Amiens-Brest 1-1(1-0)
Reims-Le Havre 3-3(2-1)

Arviointini perustuivat pitkälti keskinäisiin aikaisempiin kohtaamiseen sekä aikaisempien vuosien sarjataulukoihin. Ns. tilastotasureita siis osa noista peleistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus