Sääasema & enkkua puhuen..

  • Toni

Tossa äsken pääsi harvinaista kyllä vähän koklaamaan miten ruosteessa tuo englannin kielen puhuminen oikein on nykykunnolla !? Tässä viimeisen viikon sisässä olen nähnyt yhden saman tyypin jo useamman kerran & tiesinkin jo ettei ole suomalainen kun olen sattunut kuulemaan hänen puhuvan englantia. No äsken sitten rohkenin mennä utelemaan että mistä maasta hän oikein on & mitä ihmettä tekee täällä Äänekoskella ? No kaveri vastasi olevansa romaniasta & aikoo kuulemma viipyäkin täällä jonkun aikaa. Empä ois välttämättä ihan heti arvannut kansallisuutta.. sainkohan juuri uuden kaverin ? =p

No tässä pari päivää sitten postiluukusta tipahti sääasema. Se oli tilaajalahja yhden lehden tilaamisesta. Laitoin aseman tietysti samantien heti käyttöön ! Ei ole vielä ihan kaikkiin hienouksiin ehtinyt tutustua, mutta näkyy siitä ainakin sisä ja ulkoilmalämpötilat sekä kellonaika & sääennustekin siinä on..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus