Serbia-Suomi, Ruotsi-Suomi & Bulgaria-Suomi

  • Toni

Urheilujännitettävää siis riittää yllin kyllin tälle v-lopulle. Kun muistaa edellisen kerran kun Suomi vieraili sen aikaisen Serbia-Montenegron luona, se eka puoliaika oli jotain täysin käsittämätöntä suomalaishallintaa, mutta huonoa tuuria oli kun pallo ei lukuisista huipputilanteista huolimatta mennyt millään sisään & toinen puoliaika toi sitten kaikesta huolimatta tappion. Joten revanssin makua on ilmassa, varsinkin kun jo näiden karsintojen ekassa keskinäisessä ottelussa Suomi pelasi huonosti häviten kotonaan 0-2, joten nyt jos koskaan upea hurmoksellinen revanssiottelu pliis..

Suomi haastaa taas kerran Ruotsin yleisurheilumaaottelussa, Evilä hyppäsi jo aivan uskomattoman kovan tuloksen, toki myötätuulen avustuksella mutta kuitenkin ja kolmoisvoitto pituushypystä sen johdolla Suomelle jees ! Toinen päivä ratkaisee kuinka tytöille & pojille sekä miehille että naisille käy. Niin ja nyt on myös lentopallon EM-kisat meneillään jos joku ei sitä tiennyt ja sielläkin Suomi on mukana & Bulgaria jo tänään kaatuikin ja sen myötä Suomi varmisti jatkopeleihin pääsyn. That's great ! Tähän loppuun ei sitten voikaan sanoa kuin HYVÄ SUOMI KOLME KERTAA ANTAKAA MENNÄ VAAN !

Evilä tekemässä sit-uppeja.. =D Tai sitten ei vaan jotain ihan muuta =D
Evilä tekemässä sit-uppeja.. =D Tai sitten ei vaan jotain ihan muuta =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus