Tänään..

  • Toni

..ei ole enää huono hiiri haitannut kun huomasin taas tauon jälkeen miten helppo on myös käyttää koneen omaa hiirtä. Napsuttelun hoidan vain lankahiirellä, ohjaus käy kätevästi tosiaan tästä koneeltakin. Koska arkeeni kuuluu paljon tilastotyötä vedonlyönnin parissa, kyniäkin kuluu vinhaan tahtiin.. muutenkin olen kova kyniä käyttämään. Itse asiassa jollen ole hassuttelemassa, harrastamassa liikuntaa, katsomassa tv:tä tai tässä koneella(monesti samallakin) on kynä melkein aina kädessäni. Kova olen siis tuottamaan sillä jälkeä. Joten tänään pitikin käydä vaihteeksi kynäostoksilla ja nyt pärjää hyvin taas jonkin aikaa. Kynänvalintakin on tärkeä, ettei tule paperin läpi tai ihan huonoja himmeästi tarttuvia musteitakaan en mielellään ostaisi, joten aina pieni testi paikallaan ennen ostoa kuten tänäänkin.

Nyt olen ehkä valmiimpi kuin koskaan arvioimaan jalkapallon MM-karsintapelien lopputuloksia. Tänään tulikin tehtyä 2 vakioveikkausta, järjestelmä sekä harava. Myös pitkävedossa tuli muutamaa kohdetta pelattua kuten Armenia-Turkki tasuria joka tällä hetkellä näyttääkin varsin hyvältä. Päivän pankkina käytin JJK:ta joka tulikin ilahduttavasti maaliin sekä vedonlyönnin kannalta että näin Keski-Suomalaisena se myös lämmittää mieltä ! Jos vihdoin nähtäisiin kohta keski-suomalaistakin futista Veikkausliigassa ? Joo nyt jatkan ottamista ja seuraan pelien etenemistä ja baariin asti en taida tänään jaksaa sillä väsyttää melkoisesti joten sammun sitten jossain vaiheessa sänkyyni.. =p Eipä mulla muuta nyt, jatkakaa cityilyä, minä en jatka nyt ! =D

Tälläsen haravan muuten tein..

1.1x
2.1x
3.1x

4. x2
5. x2
6. 2

7. 2
8.1
9. x2

10 2
111x
12 x2
131x

Tuleekohan paljoo mittää vaik vähän osuiskin.. ??

Kirjoitettaessa soi Paula Koivuniemi se tuol Tv:ssä lauleleepi..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus