Tuska päivä 1

  • Toni

Hotellin varauksessakaan en ollut turhan kireä ja nopealiikkeinen vaan varasin hotellin rennosti vasta sinä aamuna kun olin lähtemässä matkustamaan kohti Helsinkiä eli siis jo sinä perjantaina ! =D Arvelutti hieman festarisäät kun matkatessa tuli vettä kaatamalla =/ Kuulemma Hesassakin oli vettä tullut aamusta aika paljon, mut onneksi ei sitten enää eli hienot festarisäät oli 3 päivää, parani vaan lämmöltään päivä päivältä.. =)

Meni ensin aikansa että löysin hotellin, mutta sinne lähinnä kävin vaan heittämässä tavarat ja sitten menoksi kohti Tuska-tapahtumaa ! Eka päivä menikin enemmän tutustuessa koko Kaisaniemenpuistoon. Ensimmäinen moka oli että menin jonottamaan jonoon joka liikkui vaivalloisen hitaasti eteenpäin.. No se oli tietenkin Vippiläisten jono johon en olisi kuulunutkaan =D Noh mut se oli eka jono jonka siel näin joten enhän tietenkään tajunnut katsoa mitä siinä luki ja että kauempana olisi ollut se ns.normijono..

No mutta sinänsä hyvä sattuma että siinä jonossa tuli yksi tyyppi vierelle juttelemaan musiikista. Yllätyin miten hyvin hän tiesi siitä ja ennenkaikkea miten paljon oli itse ehtinyt näkemään bändejä ! Kellot eivät siinä vaiheessa päässä vielä soineet.. mutta kun Timo Kotipelto tuli kättelemään ja juttelemaan vieruskamuani siinä, tulin pian sen jälkeen kysyneeksi että soitatkos sä jossain bändissä ? No sehän vastas vaatimattomasti että Himissä =D No joo, kylhän mä ton äijän tiesinkin, vaan en tohon hätään näköjään tunnistanut. Mutta joo, hyvinhän Tuska lähti siis käyntiin kun vielä siinä vippijonossa seisoskellessani näin itse Jone Nikulakin, joten hyvin oltiin jo Tuska-tunnelmissa siis ! =D

Niin eka päälavan bändi män ohi eli Hatesphere sekä Moonsorrow(voi harmitus !) sekä Scent of Flesh. Dragonforcea kuulin siinä jonotellessa turhaan mutten nähnyt. Imperia oli eka bändi jonka kerkesin nähdä. Paikka oli siinä vaiheessa vielä sen verran tuntematon etten kiirehtinyt näkemään Maj Karmaa. Valitettavasti jo toinen kerta kuin missasin bändin festareilla =/ Joten vieläkään en ole sitä bändiä livenä nähnyt..

Sitten alkoi tapahtua kun päälavalle astui Immortal Norjasta. Tykkäsin kovasti kovasta menosta, pikkuhiljaa alkoi päästä raakaan tunnelmaan.. =) Kaljateltta kävi tutuksi pikkuhiljaa myös & Turisaksen musiikki kuului sinne Immortalin jälkeen. Aikansa Turisasta kuunneltuani lähdin katsomaan samaan aikaan esiintynyttä Katatoniaa Ruotsista, oli aivan ok, melankolista tunnelmametalliahan se. Children of Bodom päätti sitten perjantai-illan kekkerit päälavalla tutulla "vauhtiajollaan".

Children of Bodom
Children of Bodom

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus