Urheilullinen blogi !

  • Toni

Tänään katsoin pitkästä aikaa myös koripalloa urheilukanavalta. Jos nuo Äänekosken Huiman miehetkin palaisivat jossain vaiheessa takaisin ylimmälle tasolle ? Vaikka voihan siihen mennä vielä aikaakin kun käy aina kato miehistössä parhaimpien suhteen, ainakin viime vuosina näin on päässyt käymään. Toivottavasti kestomenestyjä Äänekosken Huiman naiset pääsevät taas kerran mahdollisimman pitkälle, ehkä finaaleihin niin olisi mahkuja taas nähdä niiden pelejä urheilukanavalta. Vaikka tottakai sitten kotipelit täytyy mennä katsomaan ihan paikan päältä, vähintäänkin yksi matsi.

Hyvä että pidin kanavaa yhä urheilullisella puolella sillä seuraavana tuli kuvaa Fitness Expo 2007-tapahtumasta josta näytettiin mielenkiintoisia voimaan ja kestävyyteen perustuvia lajeja. Maksimisotilaspenkki, leuanveto & kädenvääntö olivat näytetyt lajit. Leuanvetoa voisi kyllä itsekin kokeilla pitkästä aikaa aivan lähiaikoina ! Ohjelmaa seurasi off-season jossa oli asiaa taas urheilun maailmasta, esim. urheilijan paluusta loukkaantumisen jäljiltä harjoitteluun & kuntotestausta. Hmm mielenkiintoista !

Palasin tänään itsekin liikunnan maailmaan hieman omituisen ajanjakson jälkeen jolloin liikunta oli lähinnä vain ja ainoastaan hyötyliikuntaa. Edellinen merkintä urheilupäiväkirjaan varsinaisen suunnitelmallisen lenkkeilyn myötä löytyy syyskuulta, 16.9 olin edellisen kerran siis lenkkeillyt. Eli reilu 2kk. tauko oli. Noh on mulla usein ennenkin aina ollut kausia jolloin teen jotain paljon ja unohdan puolestaan jotain muuta. Nyt oli lenkkeily paitsiossa mutta harvinaista oli kyllä se etten tehnyt juuri muutakaan liikunnallista, en edes puntteja kolistellut melkein yhtä pitkään aikaan.

Tänään elin hetken aikaan jännittäviä hetkiä. Meinaan huomasin kaupasta tullessani että kännykkä oli luiskahtanut kännykotelosta jonnekin. Pienessä paniikissa samoja reittejä takaisin. Pelkäsin jo pahinta, pudonnut jonnekin keskelle liikennettä ja murskautunut tai joku noukkinut sen pois omaan taskuun ? Onni onnettomuudessa että se lojui kuitenkin kaupan pihassa ilman haavereita eikä edes lumisena. Nyt loppui kyllä nykyisen kännykotelon käyttö. Tää oli vähän liian pieni tälle puhelimelle ja hajosi jo pian sen jälkeen kun kesällä sen ostin huonompaan kuntoon että puhelin pääsi vähän luisumaan sieltä ja jos kyynärpäällä siihen sohasee niin se voi huonossa lykyssä vaikka pudota kuten nyt pääsi näköjään käymään.. Oih ihana känny, i love u, silloin kun sen meinaa menettää kuten monet muutkin asiat elämässä, niin osaa myös arvostaa sitä ! Eli kelleköhän nyt soittais.. ? =P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus