Uusien tuotteiden ilta !

  • Toni

Kävin kaupassa ja innostuin kokeilemaan tavoista poiketen harvinaisen paljon uusia tuotteita mitä en ole ennen kokeillut. Kävin kahdessa kaupassa ja toisesta tarttui mukaan tonnikalaa ja purkkaa. Tonnikalapurkeista valitsin niitä mitä en ollut ennen kokeillut eli mukaan tarttuivat tonnikalaa chilissä, persiljassa sekä sitruunassa & pippurissa. Mielenkiinnolla uusia makuelämyksiä odotellen.

Sitten ostin ekan kerran turkinpippuripurkkaa sekä uutta blue icebergs vicks-purukumia jota jo ehdin maistaakin. Tämä olikin jo todella jotain ihan uutta sillä luulin ensin että olin ostanut yskänkarkkia. Se oli aluksi kova ja kuin karkkia ois syönyt. Ehdin jo epäillä ettei tää ookaan purkkaa.. mut sitten piakkoin se pehmeni ja arvasin mitä tuleman pitää että purkkahan se sieltä alta loppujen lopuksi paljastui.. kokeilkaahan !

Oli niin pehmeitä ja tuoreen näköisiä paahtosämpylöitä etten voinut olla ostamatta. Huomenaamuna taatusti pistän paahtimeen nams.. =) Salmiakkimix-pussinkin ostin jossa on klassisia erilaisia salmiakkeja. Myös suklaalajitelman hankin jossa on 8 eri suklaata. Pandan lakumix-pussi tarttui myös mukaan sekä ennen korkkaamatonta Linessa-kevytjugurttia.

Kaiken kaikkiaan ostin tosi terveellisesti vaikka mukana muutamia herkkujakin oli. Dieetti on alkanut, mutta en ajatellutkaan herkutella joka päivä ! =) Pikkuhiljaa tai sitten mässäilypäivänä paljon kerralla ajattelin nautiskella nuo rasvaisimmat ja sokerisimmat tuotteet.

Tänään oli jälleen todella sosiaalinen päivä. Monen eri henkilön kera tuli taas juteltua. Milloin musiikista, milloin tietokoneista ja tulevista lähiseudun tapahtumista. Näin myös jotain erittäin kaunista eli jotain kivanoloista naista tietty =)

Ajattelin ottaa yhdestä kaveristani vähän mallia jonka kanssa harrastan toisinaan aina liikuntaa. Hän on minun ikäluokkaa ja huomaa että on hyvään kuntoon päässyt. Eipä ihmekään kun kertoi miten montaa lajia käy jatkuvasti pelaamassa.. pitääpä palauttaa itsellekin mieleen nuo nuoruudenpäivät ja alkaa tosiaan harrastamaan enemmän taas. Joku kesä tässä tuo kamuni olikin huomattavasti paljon tuhdimmassa kunnossa, nyt huippukunnossa posket ja vatsa tiptop kuten itsekin yleensä viimeistään aina dieetin jälkeen.. =) Eli hyvä motivaattori tuli nyt tuosta kamustani !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus