Yksi elämäni tärkeä henkilö.

  • Toni

En ole kovin montaa kertaa elämäni aikana kiintynyt kunnolla kehenkään, mutta silloin kun olen se on myös kestänyt varsin pitkään kerralla. Enemmän olen ollut tyypillinen mieshenkilö ja seurannut seksuaalisia mielihalujani lähinnä ilman mitään sitoumuksia.

Yksi sellainen tyttö johon olin todella kiintynyt ilmaantui elämääni vuonna 1999. Koska olen kauan jo tutkinut astrologiaa, en malta olla tähänkään sitä laittamatta =D Enkä usko että hän suuttuu vaikka joskus näkisikin tämän kun paljastan pari hänen merkkiään =D

Niin mä olen aurinkorapu ja rakkauden planeettani on dramaattisessa leijonassa. Tämä tyttö taas on aurinkoleijona & nouseva rapu. Voi että sitä kiintymisen määrää.. =) Joskus se oli häiritsevääkin eikä muusta elämästä meinannut tulla mitään =/ Näitä rakkauden kääntöpuolia..

Nyt on helppo käsitellä tätä asiaa jälkikäteen sillä mulla ja hänellä on jo eri intressit meneillään, että tästä jutusta on jäänyt lähinnä vain hyvä muisto =) Kyllä me vielä joskus soitellaan, tosi harvoin kylläkin enää. Hienoa aikaahan se oli, mutta aikansa kutakin. Enää ei ole katkeria fiiliksiä vaikka meistä ei mitään tullutkaan.

Joskus tosin ajattelen että jos muutama yhteensattuma olisi tapahtunut toisin, niin mitä sitten.. mutta hyvä näin, elämä menee eteenpäin ja mikä tärkeintä myös me olemme ystäviä yhä keskenämme =)

Meressä 2005
Meressä 2005

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus