Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Viimeinen kuukausi  1

Mun pitäs mennä nukkumaan mut pilasin kaiken nukkumalla 5 tuntia tänään kun viime yönä en saanut unta. Heräämiseen aikaa 7,5 tuntia, onneks. Koht vois yrittää. Mä vaan mietin viimestä kuukautta, kaikki mennyt jotenkin oudosti. Mä en ole elänyt normiarkeani, eli ollut hitosti töissä. Oon ollu kahella risteilyllä, riidelly Teemun kanssa auttamattomasti tyhmistä asioista, ollut saikulla, ollut lomalla, saanut vierailijoita Lontoosta ja käynyt salilla ja solkussa melkein liikaa. Kummallista kyllä mutta en ole vieläkään päässyt takaisin siihen normi työvitutus-fiilikseen vaan kummastelen asioita täällä itekseni päivät pitkät.

Mua harmittaa viimesessä kuukaudessa melkein kaikki. Laivamatkat oli liikaa, mä en oo tottunut juhlii niin paljon. Saikut on ollut kauheet tuskaa. Teemun kanssa riitely on saanut mut vaan vihasemmaks ja turhautuneemmaks koska se nyt on viimenen ihminen kenen kanssa haluisin riidellä ja sit viel riita kavereiden kanssa kärjisty kivasti megaräjähdykseen niitten puolelta ja nyt en oo niitten kans ees tekemisissä. Sit oon kuunnellut liikaa Akonia ja Beyonceita, yrittänyt niitten biiseillä elää mun tunteita, kuinka surkeaa kun mun pitäis musiikillisena ihmisenä osata luoda omaa matskua näihin tilanteisiin.

Sit mutsin kanssa puhuttiin tänään mielialalääkkeistä. Se on niin kovasti vastaan ja sen mielestä on surullista, että ihmisten tarvii turvautua sellaisiin. Se ei tiedä, että mä oon harkinnut niitten hankkimista. Mä en tiedä miksi, mutta musta tuntuu joka toinen päivä että en jaksa enää näitä tunteita ja itkua ja epätoivoa enkä voi hallita tunteitani. Onneksi oon nyt tähän asti selvinnyt, mutta selviänkö jatkossa.

Mä mietin mun ystäviä, mulla on paljon niitä, myös sen yhden porukan lisäksi, mutta kuitenkaan viime aikoina en oo pahemmin nähnyt ketään eikä ihmiset oo meseä enempää vaivautuneet ees kyselemään mun vointia. En mä voi odottaakaan, että kaikki olis koko ajan tietoisia siltä miltä musta tuntuu mutta sen vuoksi oonkin melkein aina hiljaa ja se tekee musta vaan entistä surullisemman.

Mä en aio puhua Teemun ja mun suhteesta kellekkään. Heti kun mun kaverit astu kuvioon ja tapas Teemun niin meillä alko mennä huonosti, en tiedä oliko ne kironnyt meidän suhteen jo alkuunsa mut niin siinä kävi, tuli ongelmia en tiedä mistä eikä olla paskaakaan viisastuttu tällä näkemättömyydellä. Sen mielestä on hyvä, että ei nähdä. Mun mielestä se on varma itsemurha, mutta minkäs teet kun ei voi kuin tyytyy säälittävään kohtaloonsa.

Seuraava viiko näyttää töiden osalta aika vilkkaalta, töitä 6 päivää, tunteinta joku 60 ja sit mukaan 3 salia. Oon nyt hoikistunut saikulla selkeesti ja kesään mennessä pitäis päästä kovempiin tuloksiin.

Mä en aluksi uskaltanut aamulla miettiä mitä unta olin sen lyhyen tunnin aikana ehtinyt nähä mitä nukuin mutta nyt se palautuu mun mieleen uudelleen ja uudelleen. Mä olin raskaana siinä unessa. Mulla oli iso vatsa jota kanniskelin ylpeenä ja näytin hiton söpöltä kukkaisessa mekossani ja kihartuneissa hiuksissani jotka oli laskeutunut kauniisti mun vatsan päälle. Olin syötävä, ainakin omasta mielestäni.

Katotaan mitä unta tänä yönä nään?

Susan


Gentleman laula mun sydämeni rikki  1

UUH! I miss u.

Meitsi käväsi salilla ja hyvä treeni oli. Oli pakko kun se on samassa yhteydes mis duuni, mä oon kyl niin poikki että ihan just kaadun sänkyyn.
Kuuntelen Gentelmania.

Ei hittolainen, täähän laulaa et mä muutan sulle veden viiniksi, koska loveen sua niin paljon. Hyvä äijä, hyvät sanat oikeesti.

Mun tukka on takkunen mutta oon edelleen ruskee sen 5 solkun jälkeen missä kävin viikon sisällä, nyt pidän vähän taukoo.

Mä oon unelmoinut kesästä koko päivän. Ja Teemusta. Kesästä Teemun kanssa. Pitää varmaan sinne Tuskaankin mennä. En iki maailmassa olis suostunut sinne aikasemmin kun kaverit on itkenyt jo kolme kesää et lähtisin mut kyl mä Teemun takia. Onhan se nyt itsestäänselvää, että Teemun kanssa se olis tuhat kertaa hauskempaa.

Sit oon unelmoinut vauvasta. Mä haluisin sellasen ennen kuin täytän 30! Kaksikin, hihihiih. Olen ite kyl viel niin kakara, että jooh.

Kyl mä tulin iloiseks kun mutsin kans eilen tuumailtiin et ulkomaanreissu kesällä, suurella todennäköisyydelle emme ole lähdössä yhdessä, tällä kertaa. miten se ei tunnu niin pahalta?! :D

Mä haluun sellaset kulmat kuin sillä "meidän häät"-ohjelman punkkarilla, oli hienot. Mutsi ei ymmärrä punkkia, ei se ymmärrä mitään likaista ja sotkusta haha :D

Asuntojen hinnat on laskenut, tsiigattiin eilen mitä maksaa neljä huonetta mutsille Vantaalta, oli paljon edullisempii mitä vuos sitten.
Tippuispa korot vielä.

Susan


Kesä 2009  1

Huomenta!

Olen töissä ja arvatkaa paljon nukuin? En yhtään. En kerta kaikkiaan saanut ennen neljää unta hengitysvaikeuksien takia ja sen jälkeen aloin hikoilee et kohta pitää herätä. Ehdin töihin just ja just kun aamulla alkokin maistua uni. Täällä puhutaan jo kesäloma toiveista. Tulee sellanen kuva heti mieleen missä ajan jossain jenkkien preerialla isolla vanhalla autolla ja kesä tuoksuu rock musiikilta korvissani. Mä en tiedä mitä toivoisin. Ainaskin ajattelin, että mä ottaisin osan lomasta elokuussa ja matkustaisin jonnekin. Kohteita on monia. Tällä hetkellä mielessä pyörii Egypti Sharm, Intia Goa, Praha. Praha sen takia, että Teemu kehu sitä niin kovin. Kesä ei saa tulla vielä! Nyyh. Mun täytyy kesällä laittaa mun parveke kondikseen. Kuulostaa varmaan helpolta mut ei se ole koska siitä pitää tulla täydellinen linnake. Jos tulis sota niin mun partsille ei kovin helposti pommit osuisi kun se on sellasessa nurkassa, puiden takana ja suht keskellä.

Tänä kesänä mä aion olla ulkona enemmän kuin aikasemmin ja se on paljon. Toivottavasti saan edes pisamia tälle onnettomalle iholleni. Mut en koskaan saa. Aion pitää mekkoja ja sydämen muotosia aurinkolaseja.


Teemulle  1

Evanescence/ Forgive me

Can you forgive me again?
I don't know what I said
But I didn't mean to hurt you

I heard the words come out
I felt that I would die
It hurts so much to hurt you

Then you look at me
You're not shouting anymore
You're silently broken

I'd give anything now
to kill those words for you

Each time I say something I regret, I cry "I don't wanna lose you!"
But some how I know that you will never leave me, yeah.

'Cause you were made for me
Some how I'll make you see
How happy you make me

I can't live this life
Without you by my side
I need you to survive

So stay with me
You look in my eyes and I'm screaming inside that I'm sorry..

And you forgive me again
You're my one true friend
And I never meant to hurt you


Leffa  1

Mutsin kanssa katellaan täällä arabilaisia kanavia, milloin musiikkia, milloin jotain sarjoja.

Katottiin yks leffakin. Siinä oli yks sellainen nainen joka oli vähän jälken jäänyt, eli ei ollut kehittynyt kunnolla älyltään. Se aina haahuili ympäriinsä ja ihmiset anto sille säälistä vähän ruokaa ja oli sille kilttejä. Se asuikin kadulla, ei sillä ollut ketään. Sit yks röyhkee mafiapomo raiskas sen ja se tuli raskaaks. Se ei tajunnut sitä, se vaan jatko elämää normaalisti kunnes yks ilta se lapsi sitten syntyi. Sieltä tuli poika, synnytys onnistui siis. Sen jälkeen sillä tuli ongelmia hoitaa sitä, kun ei se tiennyt mitä sille piti syöttää jne. mut sit sen äidinvaisto opetti sille paljon. Se jatko kaupungilla haahuilua sen lapsen kanssa ja kaikki kysyi siltä, että keneltä sä oot varastanut ton vauvan, ei se voi olla sun. Kun ei se paljoo osannut puhua niin se vaan sano et "maha minä". Kaikki piti sitä yhä hullumpana.

Sit ne soitti sille poliisin ja se joutu putkaan sen lapsensa kanssa. Siellä ne muut naiset halus haastaa riitaa koska sillä oli pieni vauva ja ne oli kateellisia. Se hakkas ne kaikki vaikka näytti herttaselt kuin mikä niin siinä oli voimaa.

Sen veli soitettiin hakemaan se sieltä pois. Sen veli ei ollut nähnyt sitä pariin vuoteen. Se ihmetteli mikä se vauva oli. Sillekin se sano "maha minä", sit sen veli uskoi sitä. Se halusi tietää, että kuka oli isä ja sit se nainen sano et sellanen mies ja iso musta auto, vei mua ja osti karkkia. Sen veli raivostu ja se kutsui sen miehen tulemaan paikan päälle.

Se mies kielsi kaiken mut heti kun se nainen näki sen niin se alko lyömään sitä ja kaikki muutkin tajus et se oli se raiskari ja ne tappo sen.

Sitten se leffa loppui.


Nuotit soi  3

Mä aloin taas soittamaan viulua, ehkä se on jotain terapiaa mulle. Sit seuraavaksi kirjoitan kaiken mitä ikinä saan nyt itestäni irti mun nuottikirjaan. Olkoon se sitten laulu minusta, mun tunteista. Joskus mä mietin että oonkohan mä unohtanut kuka mä oon tän kiireen keskellä. Aina on kiire, kaikilla kiire, kai se tarkottaa et on niin paljon elämää, että pitäisi koko ajan olla jossain. Mut nyt mä pysähdyn, enkä itke, en tällä kertaa. Kyllä viulusta saa kauniita ääniä ulos, on vähän sormet kohmeessa ja vaatii keskittymistä tauon jälkeen mutta jos kuuntelee tarkkaan niin huomaa, että se soi.

Kun aloitin soittamaan viulua olin 8-vuotias pikku tyttö. Mun ensimmäiset kaksi soitonopettajaa oli ankaria. Toinen oli ranskalainen naispuolinen henkilö, opin siltä todella paljon. Seuraava oli saksalainen, se oli ankara ja hiukan turhautunut. Muistan vieläkin kun se aina tiuski mulle. Mutta opin siltäkin soittamisesta paljon hienoa asioita.

Jos voisin yrittää soittaa ton Beyoncen Listenin, sit kun ei tarvitsis enää kuunnella sitä.

Susan





Sulle  3

Moikka!

Kello on paljon, mua ei nukuta ja se on huono juttu. Mä mietin mun miestä. Mulla on ikävä sitä. Jos siltä kysyttäis nyt niin en ole edes sen nainen. Mut se on mun oma syy. Kato nyt en oo laittanut mitään deittiprofiilii tai mitään esille enkä aiokaan laittaa. Kyl sä tiedät mitä se tarkottaa. Sä oot paras kaikista vaikka sä teet mut kovin surulliseks. Mä toivon, että aamu ei tulis. Sillon herään taas ilman sua ja olen vaan surullisempi.

Susan