Havaintoja

  • Susan

Päivä on sujunut ihan kivasti. Miksi täytyy käydä töissä, miksi en voi olla hemmoteltu paska joka jakaa asunnon rikkaan miehen kanssa ja syö ittensä päivä päivältä suuremmaksi palloksi ja dokaa lopun aikaa – miehen laskuun. Miksi ihmisten täytyy käydä töissä? Miksi työt ei voi pyörii itte? Miksi on vaan tämmösii perseduuneja? Miksi en voi istua pankissa näpyttelemässä sormia pöytään ja olla tekemittä mitään järkevää ja näyttää silti niin kovin tärkeeltä? Miksi mun täytyy kuunnella kun mummot puhuu niitten naapureista ja tyttäristä? Miksi en voi omistaa hienoa autoa ja periä hitosti rahaa ja olla kusipää loppu elämäni?

Pitää ajatella positiivisesti; teen tämän kaiken tuleville lapsilleni, niin että niitten ei tarvii tehdä duunii vaan niistä tulee itserakkaita kusipäitä, sit ne voi olla perseaivoja omalla oikeudella.

Kattelin matkoja taas Goaan, äkkilähtöjä turistikohteisiin ja sit haaveilin myös samalla Eurooppalaisesta kaupunkilomasta.
Katoin peräti mitä maksaa ”loma-asunto”, jooh tuleekohan siitä mitään koskaan..

Ainiin se Hennesiltä viime viikolla tilattu paketti saapui lähipostiin. Käyn hakee sen duunin jälkeen. Kiva kun en ole varma mitä kaikkee tilasin koska olin niin kuumeessa sillon, huvittavaa. Joudun maksaa ne kaikki hakiessa, elikkä kiva jos joutuu palauttelee niitä. Mulla on sellanen mielikuva, että rahojen takaisin palauttaminen on erittäin hidasta noissa postimyynti-mestoissa.

Mä haluan oman liikkeen, pitäsköhän alkaa Francshaising-yrittäjäks, vai miten se sana kirjoitetaan. Mä en tiedä, en tiiä muuta kuin et mut on tehty muodin tai sisustuksen (sisustus on vahvempi alani) pariin.
Mä en halua enää koskaa kouluun koska se lamauttaa mun vilkkaat aivot ja tunnen että mahtava persoonallisuuteni rajoittuu pölkkypäiden seurassa ja näytän ihan idiootilta kun en koskaan osaa vastata oikein mihinkään. En osaa vastata varmaan sen takia, että oppiminen on mulla niin kovin.. vaikeaa kun en jaksa keskittyy lukemiseen.

Nyt jatkaa töitä.. on aika hiljasta ja töitä jäljellä vain alle 2,5 tuntii

Susan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus