Huonoa huomenta!

  • Susan

Huomenta!

En saanut nukuttua yhtään. Jouduin heräilee kun vihanneks riehu. Vihannes, eli mun jyrsijä. Mitä helvettiä se vetää spurttii keskellä yötä. Sit kun meen sen luo niin se näyttää maailman sulosimmalta ja niin halittavalta ja rutistettavalta -samalla kuin se kakkaa mun uusiin kenkiin. Sit sanoin et nyt riittää, sä meet nukkuu, suljin sen vaatehuoneeseen, missä on sen koti.

Katsoin kelloa, se oli 4.30 ja tulin vaan vihasemmaks että en ollut nukkunut todellakaan silmän räpäystäkään sen viiden tunnin aikana, vaikka sängyssä olin koko ajan pyörinyt.

Tulin töihin täristen ja tää päivä ei tunnukkaan enää niin kivalta. Itseasiassa odotan peloissani huomista, miten jaksan nousta taas näin aikasin.

Mä kattelin eilen asuntoja sekä työpaikkoja. Työpaikoista löyty vain yksi kiinnostava, se oli kyl niin vaativa ettei mul olis mahkuja päästä. Palkka 2442euroa, se sopisi mulle. Mut jooh, en oo ees hakemassa, en jaksa vaihtaa nyt kahta duunii yhteen jos se meneekin pieleen. Oon tyytyväinen tähän, kai.

Duunissa törkeesti jonoa, pakko jatkaa myöhemmin!

Susan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus