Ex ja sen nykyinen, voidaanko olla ystäviä?

  • blondytytzy

Siitä on kutakuinkin melkeen 1v kun erosin exsästä. Nykyyän hän seurustelee uuden naisen kanssa ja asuvat yhdessä. Kerettiin kulkea n. 4v samoja polkuja kunnes tiet erosivat sitten. Suhteemme oli aika myrskyinen loppuajan eikä eroaminenkaan ollut mitenkään yksoikoinen prosessi. 4v kumminkin on sen verran pitkä aika, että siinä oppii tuntemaan toisen aika hyvin.

No nyt olen tavannut exän uuden naisystävän muutamia kuukausia sitten ja heillä näyttää menevän oikein hyvin. Ironista on se, että tulen tämän naisen kanssa toimeen paremminkuin hyvin. Mitä en olisi ikinä uskonu tapahtuvan. Meillä on todella hauskaa yhdessä.
Käyn heidän luonaan kahvilla (melkeen joka päivä :D) eli useamman kerran viikossa ja viikonloppuisin käydään yhdessä viihteellä.

Kaikista oudointa sen lisäksi, että tullaan hyvin toimeen on etten ole milläänlailla katkera ja toivon heille kaikkea hyvää. Ehkä se johtuu siitä, että olen asian käsitellyt mielessäni ja enkä haluaisi palata exäni kanssa yhteen en vaikka siihen tulisikin joskus tilaisuus. Mä oon aina ollu sitä mieltä, että ei vanhaa soppaa kannata enää lähteä uudestaan lämmittämään. Siitä tule kun pahamaku suuhun kaikille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus