Rippituoli

Edellinen
  • 24 v nainen

Mulla on aina jotenkin...  27

Mulla on aina jotenkin ahdistava olo, jos Antti Tuisku lähtee jonnekkin vaaralliseen paikkaan matkoille. Tälläkin hetkellä se on New Yorkissa ja mä toivon, että se tulee ehjänä takaisin. Toisaalta olen kyllä ihan iloinen Antin puolesta, mutta silti huolestuttaa. :/


  • 34 v mies

Kun olin pokamies niin...  28

Kun olin pokamies niin sain naista pari-kolme kertaa viikossa. Nyt olen onnellisesti naimisissa yhden lapsen isä ja vaimoa saa koskea pari-kolme kertaa vuodessa. Arvaa ottaaks pattiin


  • 26 v mies

N. 16-17 vanhana kaverini...  12

N. 16-17 vanhana kaverini järjesti kotibileet ja jäin heille yöksi muiden lähdettyä. Kaverini nukahdettua hiivin hänen pari vuotta nuoremman pikkusiskon huoneeseen jossa oli vaatekaapissa oma lokero käytetyille vaatteille, mylläsin joukosta esiin ihanalle ja "viattomalle" tuoksuvat pikkuhousut ja olin aivan täristä kiimasta, kulli nousi aivan tanaan ja minun oli pakko mennä heidän yläkerran vessaaan runkkaamaan nuo ihanaiset pikkuhousut naamallani niitä nuollen ja nuuhkien.

Vieläkin muistelen lämmöllä.


  • 17 v mies

Kaksi vuotta sitten...  43

Kaksi vuotta sitten harrastimme siskoni kanssa seksiä kun olimme hieman huppelissa. Olin silloin 15 ja siskoni 14. Tykkäsimme molemmat siitä, mutta krapula-aamuna olimme hieman noloina ja sovimme, ettemme puhu asiasta enää koskaan. Ihan hyvin olisi mennytkin, mutta uudenvuoden bileissä saunoimme poikaporukalla, siskoni nykyinen poikaystävä oli mukana. Hän oli juonut aika reilusti ja alkoi kehua miten loistava pano siskoni onkaan. Itsekin olin hyvin humalassa ja möläytin siihen: "Niin muuten on!"
En ole vielä kehdannut tavata ketään siitä porukasta. Pelottaa kun kohta koulu alkaa ja on pakko nähdä ne.


  • 29 v mies

Tein jouluna muutaman...  28

Tein jouluna muutaman joulupukki keikan, yhdessä kohteessa oli yksin huoltaja.

Hän teki hyvin selväksi, että halusi minua. Kerroin heti, että olen avoliitossa, se häntä tuntunut kuin innostavan lisää.

No ajattelin, että täytyyhän minunkin joskus kokeilla pettämistä ennen kuin minua petetään.
Tehtiin suurinpiirtein kaikki mitä voi tehdä.

Nolotti kyllä mennä kotiin joulusaunaan, vehkeet täynnä hiertymiä.
Onneksi kerkisin suihkuun sillä välin kun vaimoke oli tupakalla.
Joululahjaksi sain poskihoidon saunassa ja normaali suihkusessio saunan päälle.

Sain siltä yh:lta muutakin, nyt hieman kirvelee.. tai vähän niin kuin kusisi väkälankaa.



  • 45 v mies

Iskin kerran hotellin...  9

Iskin kerran hotellin käytävällä kauniin mulatin. Se tapahtui Riossa. Aloin panna sitä takaapäin ja sitten sujautin heppini sen peppuun. Se ei suinkaan kiljunut tai mitään muuta, mutta se nukahti! Mulla lienee keskikokoa pienempi.


  • 24 v nainen

Minulle laulettiin...  17

Minulle laulettiin lapsena hyvin useasti "tuu tuu tupakkarulla..."

Minusta tuli ketjupolttaja.


  • 23 v mies

Olen saanut pahan olon...  24

Olen saanut pahan olon pornofilmeistä, miestenlehdistä ja kuvista netissä. Tulen mustasukkaiseksi kun katselen ed. mainittuja viihdemuotoja koska tiedän että ennen minua on moni muu katsellut samoja kuvia. Pahin olotila tulee ajatuksesta että kuvaaja, valomies etc ovat olleet paikan päällä kun kyseisiä otoksia on otettu. He ovat "livenä" nähneet mitä tapahtuu. Olen jo monta vuotta harrastanut aikuisviihdettä mutta vasta äskettäin on ruvennut koko touhu tekemään pahaa. Kerran olen webcamin kautta saanut nähdä ihan oikean vain minulle suunnatun "shown" jollaisia toivoisin näkeväni uudestaan ja vain minulle tehtyä.
Olen antanut eteenpäin kokelmani vhs:iä ja dvd:tä, niiden olemassaolo jo ällötti minua. "Normaalia" seksiä en ole vielä saanut, ja sitä päivää kun löydän itselleni vaimon odotan kuin kuuta nousevaa.


  • 26 v nainen

Olen maksanut...  26

Olen maksanut päästäkseni sisälle miesten vessaan. Kerran ostoskeskuksessa ollessani minulla oli KAMALA pissihätä. Epähuomiossa laitoin kolikon miesten vessan oveen ( syytän asiasta edelleen sekavasti merkittyjä ovia). Sisällä ihmettelin, että perhana, täällä on pisuaareja. Onneksi paikalla ei vielä silloin ollut miehiä! Pihi kun olin, menin loossiin ja tein tarpeeni aivan hiljaa hissukseen ja toivoen, että paikalle tulleet miehet eivät näkisi korkokenkiäni. Sitten vain nopeasti ulos miesten poistuttua paikalta. JA selittelemään ulkona odottavalle kaveriporukalle -noloa...


  • 16 v mies

Ostin viikko sitten...  22

Ostin viikko sitten suzuki pv mopedin ja ostin uudet rattaat, nyt se kulkee lähes 55 km/h pelkään, että poliisimies tulee ja pamputtaa minua.




  • 34 v nainen

Mulla on niin tylsä...  20

Mulla on niin tylsä elämä että vietin uudenvuoden kotona telkkaria katsellen. Taas kerran.


  • 27 v mies

Vihaan työtäni. Nämä...  14

Vihaan työtäni. Nämä pidemmät vapaat ovat antaneet aikaa miettiä todellisia motiivejani nykyiseen työhöni, ja ilmeisesti ainoa syy töissä käymiseeni on jonkinlainen halu täyttää tietty sosiaalinen rooli, tai siis ylpeyteni ei anna periksi ottaa lopareita työttömyyden kavereissa aiheuttavan mielipiteen pelossa. Teen työtäni, jota vihaan yli kaiken, jotta en joutuisi noloon asemaan urakeskeisten ystävieni silmissä. Vihaan työtäni asiakaspalvelussa, ja erityisesti vihaan asiakkaita joihin työssäni törmään. Haluaisin vaihtaa kokonaan alaa, mutta en jaksaisi enää opiskella kolmatta ammattitutkintoa. Ehkä ainoaksi vaihtoehdokseni jää muuttaa lappiin erakoksi ja alkaa paikalliseksi kylähulluksi. Tosin tästäkin toinen puoli on jo tehty, enää tarvii vain muuttaa sinne lappiin.


  • 23 v nainen

Ukko sais pillua vaikka...  29

Ukko sais pillua vaikka joka päivä jos tahtois mut ko ei edes räpellä! Himottaa salaa exät ja ukon kaverit.


  • 28 v mies

Itken aina kun NYPD Bluen...  12

Itken aina kun NYPD Bluen Sipowiczille tapahtuu hyvää, eli melkein joka jaksossa. Juuri äsken siitä tuli Sergeant Sipowicz ja 15. piirin väki teki kunniaa kun Andy lähti seremoniaan univormu päällä.


  • 29 v mies

vietetään uuttavuotta...  14

vietetään uuttavuotta puolisoni kaverin ja hänen miesystävänsä kanssa..oma puoliso ja puolison miesystävä sammahti jo jokin aika sitten..naitiin ystävättären kanssa äsken..teki sen verran hyvää et taidetaan naida kohtapuolin uusiksi!


  • 31 v mies

Spermani on...  18

Spermani on huonolaatuista, enkä voi laittaa lasta alulle. Häpeän suuresti tätä, enkä ole kertonut avovaimollenikaan. En edes kertonut silloin, kun me kovasti, avovaimoni aloitteesta, yritimme tehdä lasta.

Noh, voisi kai sanoa, että sain mitä ansaitsin. Avovaimoni on nimittäin nyt raskaana. Lääkärikin sen on varmistanut. Että tälleen..


  • 32 v mies

teininä varastin...  9

teininä varastin sokoksen tavaratalosta jotakin antaakseni joululahjan ja menin sitten stokkalle ilmaiseen paketoimispalveluun saadakseni saaliini paketoiduksi.
en varastanut rahanpuutteen vuoksi, vaan ahneuttani. en ole tähän päivään mennessä tuntenut katumusta hetkeäkään, vaikka kyllä ymmärrän tehneeni väärin.
olen tehnyt paljon kaikenlaista muutakin, jonka ymmärrän olevan väärin, mutten juuri mitään kadu, vaikka tosin jälkikäteen ajatellen monen asian tekisin nyt toisin.

olen pohtinut moraaliani, ja saattaa olla niin etten välitä juuri mistään, vaan ikäänkuin sopeudun vallitsevaan tilaan mahdollisimman hyvin. en kuitenkaan luonnehtisi itseäni psykopaatiksi tai narsistiksi.

Edellinen