Rippituoli

  • 21 v nainen

Käyn ihan kuumana...  54

Käyn ihan kuumana poromiehiin ja riuskoihin lapin miehiin muutenkin. niitten käsissä on voimaa, kun ovat koko ikänsä tehneet ruumiillista työtä. ah. ja mitä ylemmäs suomessa menee, sitä vapaamielisempää porukkaa löytyy. naivatkin kunnolla!!


  • 30 v nainen

Tämä on typerää ja...  34

Tämä on typerää ja kiusaan vain itseäni: valitsen aina sellaisen salasanan työpaikan tietokoneeseeni, että sen kirjoittaminen/muistaminen saa minut haluamaan seksiä. Kivaa siinä sitten loggautua ulos ja sisään...


  • 32 v mies

Jäin muijakaverille...  29

Jäin muijakaverille kiinni pornon katselusta ja tekopeniksen käytöstä anaalissani. Kotiin tullessa hän jäi ensin katsomaan suu auki hämmästyksestä. Mutta sanoi hetken päästä, että älä pelästy en kerro kenellekään vaikka näin sun hommas äsken. Päinvastoin hän tuli avustamaan tekovehkeen käytössä ja otti samalla suihin. Se oli elämäni eniten jalat alta vievä orgasmi. Sain kahdesti.


  • 32 v mies

Valehtelen työnantajalle...  19

Valehtelen työnantajalle jatkuvasti milloin mitäkin. esim. matkalaskuihin lisään aina niin paljon tunteja että saan kokopäivärahan, valehtelen olevani jossain töissä vaikka olisin kotona, tankkaan oman autoni talon luottokortilla, varastelen myös työpaikalta kaikenlaista tavaraa. jne. akalle valehtelen ettei ole paljoa tunteja näin saan käyttää "tienaamaani" rahaa itteeni enemmän.en ole jäänyt vielä kiinni jos jään niin lopetan työt koska olen muutenkin kyllästynyt. esimieheni on täysi urpo!


  • 27 v mies

Tässä oveen nojailu...  33

Tässä oveen nojailu duunissa tulee tutuiksi vaikka millaisille "keravalaisille".

Erään varakkaamman nuoren asiakkaan kanssa päädyin sitten painimaan kunnolla. Herra suuttui kun oli hävinnyt pelipöydässä. Tästä suivaantuneena hän sitten löi tuopin pelipöydän hoitaja tytön päähän. Kun menin hakemaan isäntää rauhottumaan, niin sain kanssa itse pullosta päähäni.

Poliisit hakivat herrasmiehemme pois raudoitettuna ja nippusiteissä. Käräjillä herra pääsi maksamaan minulla sekä pelipöydän hoitajalle pienet korvaukset sekä jokusen päiväsakon. Sekä ehdonalaista jonkun aikaa.

Asiakkaamme otti hienosti tavan kadulla huudella herjoja sekä uhkauksia perääni, kun ilmeni että asumme samalla alueella.

No seuraavana vappana sitten "herra" pokkana kokeili ravintolaan seurueemme keran. Uusi portsari oli päästänyt hänet sisään. Narikassa herramme sitten pudotti vahingossa kolme-neljä pussia tajuntaa laajentavia aineita tiskille. Josta hän sitten yritti ne poimia huomaamatta. Satuin näkemään tapauksen. Ei muuta kuin mies rautoihin ja pussit talteen. Oli ilo soittaa poliisille, että meillä olisi kiinni isäntä joka kokeili kaupata aineita ravintolassa.


  • 22 v nainen

Menin sänkyyn...  17

Menin sänkyyn pitkäaikaisen ihastukseni kanssa. Jostain syystä olo ei ole euforinen, vaan aivan uskomattoman hyväksikäytetty. Tunnen huonoa omaatuntoa aina, jos olen miehen kanssa vain kerran, jostain syystä naivisti ajattelen että 2 kertaa on jotenkin .. ei niin paha tai jotain. On aivan kamalan ahdistunut olo kun tiedän etten ollut tälle ihastukselle mitään muuta kuin pano. äh.


  • 25 v mies

Olen varastanut rahaa...  63

Olen varastanut rahaa yhdenyön hoidoiltani. Käytin vaan tilaisuutta hyväkseni ja nappasin lompakosta setelin tai parikin, sainpahan taksimatkan maksettua. Olen myös monelle kaverilleni velkaa. Ja ex-muijalta vein rahaa kans ku tiesin missä se pitää käteistä. Mut en mielestäni ole niin kusipää ku jotkut kaverini jotka vie mm. koruja ja arvokasta tavaraa aamulla lähtiessään.


  • 17 v nainen

Tapasin tässä vähän...  38

Tapasin tässä vähän aikaa sitten erään minua paljon vanhemman miehen marketin naistenvaatteiden osastolla. Pikku kiemurtelun jälkeen lupasi ostaa minulle yhden takin jota siinä kattelin. Jos siis teen hänelle pienen vastapalveluksen.. Mentiin sen kämpille ja se tarjosi siideriä ja hetken kuluttua ohjasi käteni jalkoväliinsä. Avasi sepaluksensa ja otti sen esiin ja pyysi että hoidan homman. Kädellä siis. Mutta se oli niin pieni! Exälläni, jolle menetin neitsyyteni, on paljon isompi. Pidättelin naurua ja hymyilin vaan ja päästin sen paineistaan. Ja sitten lähdin käsienpesun jälkeen kotiin. Takki lähti kyllä halvalla, sen verran pikaseen äijä tuli.


  • 20 v nainen

Harrastan monta kertaa...  21

Harrastan monta kertaa viikossa webbikameraseksiä eri miesten kanssa. Pidän kunnon shown jossa käytän mm. hieromasauvaani. Olen ollut myös camgirlina. Välillä poden tunnontuskia asiasta, mutta yleensä minulla on todella hauskaa. Olen tehnyt tätä myös erään julkkiksen kanssa...


  • 24 v nainen

Olen aivan sairaalloisen...  48

Olen aivan sairaalloisen vainoharhainen kodistani.
Olen täysin varma, että huoneisiin on piilotettu kameroita ja kuuntelulaitteita. Saatan tarkistaa verhotangot ja kattovalaisimet joka päivä..Vessassa käynti on yhtä tuskaa ja seksiä harrastessani pystyn vain ajattelemaan että joku katsoo ja kuuntelee jossain. Hullu akka.


  • 42 v nainen

Ukko on koko ajan...  27

Ukko on koko ajan matkoilla ja töissä eikä jaksa antaa seksiä enään kotona joten ratkaisimpa asian viime viikolla.
Talossamme asuu nuoria kolleja 17 ja risat joten eipä ole tarvinnut enään elää puutteessa kun ovikello soi vähän väliä.


  • 17 v nainen

Mul on tapana olla...  37

Mul on tapana olla koulussa ilman pikkareita, on tosi kiva istuu ja seurata kun kundit ja toiset likatkin yrittää kurkkii mun helmojen alle.
Myös muutama mies ope on huomannu mun paljaat paikat.


  • 30 v nainen

Olen empatia-impotentti;...  90

Olen empatia-impotentti; toisten ilot tai surut eivät voisi vähempää kiinnostaa. On hyvin raskasta aina 'näytellä' oikea, yhteiskunnan odottama reaktio. Surunvalitteluihin en kykene ollenkaan: kun ex-poikaystäväni äiti kuoli keskellä yötä, ja mies itki sylissäni, minua vain ällötti miehen turpea naama ja täydellinen avuttomuus. En jaksanut katsella miestä allapäin, joten jätin hänet aika pian sen jälkeen.

Olen myös itsekäs, ja minun pitää pinnistellä jotta hyvien tapojen mukaisesti muistaisin kysyä toiselta "mitä kuuluu", ennen kuin alan selvittämään omia asioitani. Heidän vastauksensa eivät taaskaan kiinnosta pätkääkään.

Minua inhottaa, jos vieraat ihmiset koskevat minua tai tulevat liian lähelle. Etuilu jonoissa saa minut lähes raivon partaalle. Tervehdykseen vastaamatta jättäminen saa minut toivomaan ko. moukalle kaikkea pahaa.

Pidän itseäni älykkäämpänä kuin valtaosa väestöstä; puhun kuutta kieltä sujuvasti, kykenen analysoimaan tilanteet nopeasti ja vaivatta ja pystyn luoviin ratkaisuihin. Annan itsestäni myös älykkään ja rakastettavan ensivaikutelman, jonka varjolla sitten myöhemmin lusmuilen niin paljon kuin sielu sietää. Olen myös loistava luomaan ihmissuhteita, jotka edistävät uraani, enkä yleensä "hengaa" kenenkään kanssa, ellei hänestä ole minulle edes jotain hyötyä.

Toisaalta taas itken katsoessani "Animal Planetia", jos näen kaltoin kohdellun koiran.


  • 20 v nainen

Himoitsen s&m seksiä...  29

Himoitsen s&m seksiä, mutten ikinä kehtaa sanoa sitä poikaystävälleni vaikka kuinka haluaisin. minulla on siis fetissi, mutten oikein suostu myöntämään sitä itsellenikään. (jos en ole ainoa, kertokaa rakkaat ihmiset, etten tuntisi oloani niin friikiksi!)

manipuloin ihmisiä jatkuvasti, ja olen muutenkin itsekäs kuin mikä. järjestän asiat aina niin, että se on parhaaksi minulle. ainoa ihminen, jonka asetan itseni yläpuolelle, on poikaystäväni.

meikkaan aina. kun olen meikannut, olen kaunis. kun en, olen mielestäni "ruma" /vähemmän kaunis.
miehet luulevat, että olen jumalan lahja maailmalle, mutteivät tiedä pömppömahastani ja siitä naamasta, joka minulla on ilman meikkiä.


  • nainen

Käytän vuosia sitten...  28

Käytän vuosia sitten lahjaksi saamiani hopeisia kahvilusikoita aterimina, kun haluan nauttia vaikkapa maukasta maksalaatikkolounasta, ja kaikki "normaalit" ruokailuvälineet ovat likaisina. Käytön jälkeen en pese lusikoita käsin, vaan heitän ne kylmästi astianpesukoneeseen. Surettaa lusikoiden puolesta.


  • 25 v nainen

Mä en enää nauti...  43

Mä en enää nauti seksistä, koska haluan olla jonkun poliisin kans, muut miehet ei kiihottaa minua ja erosin aviomiehestäni sen takia!


  • 19 v nainen

Olen valittanut...  26

Olen valittanut vanhemmilleni niskojen kipeyttä ja jäykkyyttä. Hierojaan opiskelijalla ei ole varaa kuin satunnaisesti, joten he ostivat minulle syntymäpäivälahjaksi hierontalaitteen.

Niskoille sauva ei oikein tehnyt juuri mitään, mutta se on ehdottomasti paras vibra mitä minulla on ikinä ollut.

Täytyy nuistaa kiittää vanhempia lahjasta.


  • 32 v mies

Minulla on tapana...  65

Minulla on tapana baarissa piparia vongatessani valehdella saavutuksillani. Kerron olevani koulutukseltani kansantieteen kandinaatti tai ihan professori. Puhun sivistyneesti ja suutelen kädelle. Vaikken ole kovin komea enkä älykäs niin silti käy aina hyvä viuhka ja lauantaiaamuisin on muna märkänä liukasteista.


  • 29 v nainen

Työkaverini on oikea...  26

Työkaverini on oikea namupala. Joka kerran kun juttelen hänen kanssaa housuni kostuvat todellakin läpimäriksi ja tästä syystä olen hyvin vaivautunut jutellessani hänelle. Mietityttää mitä tämä kaveri minusta ajattelee kun olen aina hänen kanssaan kuin muissa maailmoissa. Melkein joka kerta kun olen jutellut hänen kanssa menen nopeinta reittiä vessaan masturboimaan itselleni aivan ihanaisen orgasmin, ilman tätä en pystyisi jatkamaan työpäivääni.


  • 38 v mies

Tapahtui yli kymmenen...  74

Tapahtui yli kymmenen vuotta sitten. Eräs kolmen kilometrin päässä asuva mies kehuskeli ampuneensa kesän aikana yli 40 kulkukissaa. Kumma juttu, meidän katti hävisi juuri kuukautta aiemmin.

Otin oikeuden omiin käsiin. Tyypillä oli hirvikoira, jota se piti semmoisessa kanaverkkoaitauksessa. Yhtenä kuulaana aamuna hiippailin metsän reunaan, mistä näki hyvin siihen talon nurkalle. Ampua poksautin koiran pois päiviltä.

Silmä silmästä ja koira kissasta! Ei kaduta lainkaan.