Rippituoli


  • 25 v mies

Olen vakituisessa...  14

Olen vakituisessa parisuhteessa elävä kaveri jolla muuten menee hyvin paitsi, että himoan avopuolisoni pikkusiskoa, joka on ihanan isotissinen ja flirttailee muutenkin aina kun samassa seurassa ollaan. Kännissä tämä korostuu ja kerran on mennyt jo kopelointiasteelle, mutta onneksi jompikumpi älysi lopettaa ajoissa. Taitaa noi tissit himottaa eniten, ihmisenä häviää joka osa-alueella omalle muijalleni. Kuitenkin olen joskus runkannut ajatellen tätä siskoa.



  • 24 v nainen

Mulla on huono olo! olen...  41

Mulla on huono olo! olen 164cm ja painan 137kg! Tällä painolla tarvisin jo apua! mä en mitään muuta mieti ja toivo kuin että laihtuisin. Kavereille väitän päinvastasta ja väitän että olen sinut itseni kanssa. Kotona itken...



  • 27 v nainen

Olen ihastunut kaveriini...  10

Olen ihastunut kaveriini. Tutustuttiin kesällä ja olen ollu öitä hänen luonaan, tosin ei samassa sängyssä. Jätkä on tosi kiva ja sovitaan hyvin yhteen, viihdytään aina yhdessä. Molemmat ollaan sinkkuja ja toivon salaa ettei hän löytäis ketään ennen kun uskallan tunnustaa ihastukseni.



  • 23 v nainen

No tunnustetaan nyt...  14

No tunnustetaan nyt sitten. Viimeisen viikon aikana olen nähnyt pelkästään käveleviä kyrpiä ympärilläni. On se kumma kun teinit ja keski-ikäisetkin alkavat näyttää pantavilta. Pakko vetää käteen monta kertaa päivässä. Tulen hulluksi, jos en saa kohta munaa, mutta en viitsisi baaristakaan raahata mitään löysämulkkua kotiini sammumaan. Alan ymmärtää miltä miehistä tuntuu..-pelottavaa.



  • 23 v nainen

olen peliriippuvainen...  33

olen peliriippuvainen. minulla on kaksi lasta (3v ja 3kk) ja mies. en oo tehnyt päivääkään töitä. oon pilannut omat ja mun miehen luottotiedot. oon ottanut mun miehen nimillä tuhansia euroja lainaa, pelannut ne kaikki, ja se ei tiedä mitään. oon jättänyt useat vuokrat rästiin, ja siks ollaan saatu kolmesta kämpästä häädöt. lapsilleni en osta ikinä mitään vaatteita/leluja.. Joskus ne voi olla päivän ilman ruokaakin... vaippoihin en raski tuhlata, joten ostan halvimmat ja huonoimmat, vaiks ne ei vauvan pyllylle sovi. oon jättänyt taas vuokrat maksamatta ja nyt ollaan lentämässä taas ulos. en uskalla kertoo mun miehelle, koska se luulee, että oon maksanut kaikki laskut aina ja ajallaan... en tiedä mitä teen... oon kavereille paljon velkaa, ja oon myös varastanut niiltä rahaa.. Mulle ei vuokrata enää edes asuntoa mistään.. oon nyt niin kusessa, että itkettää.



  • 48 v mies

Olen hetero, mutta...  12

Olen hetero, mutta nykyisin on mielessä ollut ajatus minkäläista olis pelehtiä mihen kanssa. APUA onko minusta tulossa homo.


  • 30 v nainen

Olen korviani myöten...  18

Olen korviani myöten rakastunut samaa sukupuolta olevaan työkaveriini. Tekisin mitä vain hänen takiaan.


  • 28 v nainen

Moikka. Mun tunnustus on...  45

Moikka. Mun tunnustus on se, että kun kiihotun, niin pillu kostuu ihan älyttömästi, oikein vulva valuu ja lorottaa. Nykyään seurustelen ja kundini tykkää siitä kovasti. Sinkkuna oli kyllä tosi kiusallista, kun stressasin, että onko enäää mitään kitkaa tai tuntumaa kundille, kun niin hitsin märkä pimppa. Kai sitä olis vaan voinut naurahtaa ja vaikka pyyhkiä vähän, mut ei kehdannut... Onko kellää samaa ongelmaa vai oonko ainut?!



  • 26 v nainen

Vihaan mieheni siskoa, ja...  20

Vihaan mieheni siskoa, ja teen kaikki mahdolliset temput välttääkseni hänen sekä hänen räkäisesti käyttäytyvien pentujensa tapaamista. Miksi vihaan?

Miehen systeri
- haluaa käyttää meitä hyväkseen (kerjää aina lastenvahdiksi)
- haukkuu minulle miestäni eli omaa veljeään
- ottaa kantaa ja sekaantuu asioihin, jotka eivät hänelle kuulu
- saa sairasta tyydytystä näyttäytyessään alasti meidän nähden
- ei pidä kuria lapsilleen (pilasi mm. häämme, kun puheista ei kuulunut mitään pennun juostessa ympäriinsä)
- vittuili kihlauksestamme ja häistämme
- on likainen sottapytty
- ei osaa käyttäytyä (mm. sanavarastoon ei kuulu anteeksi ja kiitos)
- on itsekeskeinen ja itsekäs


  • 32 v mies

Hitto,ku kotona...  10

Hitto,ku kotona sänkytouhu aivan jäässä nykyään.Siis ei maistu mulle yhtään tällä erää...Mut normaalia se taitaa ollakin näin 9 vuoden yhdessäolon jälkeen:)



  • 25 v mies

Kyllä oli taas...  12

Kyllä oli taas hauskimmat pippalot pitkään aikaan. Pidettiin tyttöystävän kanssa kotona pienet juhlat ja tyttöystävän veli ilmoitti tuovansa uuden naisensa (aasialais-syntyisen) näytille. Kyseltiin siinä sitten etukäteen naisesta ja kertoi että sen vanhemmat pitää pientä kauppaa erään kadun varrella ja tyttö ollut siellä kesätöissä..mietin siinä sitten hiljaa vaan mielessäni että mitäköhän kauppoja siinä kadun varrella on kun en muistanut yhtään. No, siinä kohtaa sitten reimu repesi kun eräs omista kavereistani tuli kesken juhlia kuiskimaan että tuo yks tyttö on töissä yhdessä thai-hieronta paikassa! Oli tyttö kertonut kyllä oikean kadun mutta hieman väärän toimenkuvan..ai että oli hauskaa naureskella omassa pienessä mielessään asialle koko loppuilta.


  • 34 v mies

Olen viimeisen 15 vuoden...  15

Olen viimeisen 15 vuoden ajan lukenut säännöllisesti lähinnä Hesaria ja Suomen Kuvalehteä. Viime viikolla päätin repäistä ja tilasin Seiskan. Luin uusinta numeroa kaksi tuntia, joka ikisen jutun. Uskomatonta kamaa, olen koukussa...