Rippituoli

  • 30 v mies

Rööperi-kirjan...  2

Rööperi-kirjan lukemisen jälkeen ihailen Tom Sjöbergiä. Mies on paskoista lähtökuopista ponnistanut ja pärjännyt hyvin. Vaikka lestinheittäjä jne onkin ollut, niin ihaltava suoritus on myöskin asua hyvin ja ajaa jenkkiraudalla, vaikka on ulosotossa. Keskisormen näyttöä valtiolle. Mies oli harvinaisen oikeassa sanoessaan, että Suomessa joutuu helposti silmätikuksi jos menestyy liian hyvin ja on vääränlainen tausta.


  • 44 v mies

Vaimoni on kouluttamaton...  17

Vaimoni on kouluttamaton köyhästä perheestä oleva. Pidän häntä täysin tossun alla. Olen tehnyt tarkan avioehdon, hän ei saa erossa yhtään mitään. Voin kohdella häntä miten haluan, koska hän pelkää menettävänsä minun antavan elintasonsa.

Tämä yhtälö luo minulle mahdollisuuden tehdä melkein mitä tahansa, kohtuuden rajoissa (tieto lisää tuskaa).


  • mies

Vähän ennen kuin...  42

Vähän ennen kuin tutustuin nykyiseen vaimooni, minulla oli vipinää häntä huomattavasti nuoremman ja kauniimman hoitsun kanssa. En kuitenkaan ottanut hoitsua, koska olen pitkälle koulutettu ja halveksin epäakateemisia ihmisiä.

Vaimoni on hyvä ja reilu ihminen mutta minulla on tietty seksifantasia jonka hoitsu olisi ollut valmis toteuttamaan kanssani, mutta joka ei kiinnosta vaimoani. Hoitsun kanssa pystyin myös puhumaan asioista avoimemmin kuin vaimoni kanssa.

Jo pari vuotta vaimoni kanssa seurusteltuani oivalsin, että hoitsu olisi ollut elämäni suuri rakkaus. Minussa ei kuitenkaan ollut miestä jättää (silloin vielä tulevaa) vaimoani.

Älkää pojat koskaan halveksuko hyvää ja reilua ihmistä tällaisten asioiden takia. Ottakaa se tyttö joka teitä oikeasti ymmärtää ja rakastaa.


  • 19 v nainen

En ole koskaan...  12

En ole koskaan seurustellut saatikka harrastanut seksiä, mutta olen kaikille leuhkinut seksikokemuksillani jo vuosia, enkä siis voi enää tunnustaa olevani neitsyt.

Kaivan myös nenää, ja syön räkäni, tiedän sen olevan ällöttävää.

Saatan käyttää viikonkin verran samoja alushousuja ja sukkia. Olen ällöttävä ja varmasti ikuisesti neitsyt.


  • 29 v nainen

olen itsekäs ja...  9

olen itsekäs ja inhoittava, hoidatan lapsiani entisellä miehelläni jatkuvalla syötöllä ja itse kylästelen ja rentoudun. Rakastan itseäni enkä piittaa muiden tunteista, minua on loukattu joskus syvästi, nykyisin loukkaan tahtomattanikin itse muita.


  • 30 v mies

Minulla on useita 50-60...  13

Minulla on useita 50-60 vuotiaita rakastajattaria. Käyn heidän luonaan panemassa työmatkoillani. Asun avoliitossa kuitenkin 26-vuotiaan naisen kanssa.

Vaihtaisin heti vanhempaan jos siitä ei tarvitsisi kuunnella vittuilua ja jos sen ikäiset pystyisivät lisääntymään. Kyllä vanha nainen vaan on kaikessa parempi oli sitten kyse ruuanlaitosta tai pyllyseksistä.


  • 37 v mies

Työskentelen suuressa...  18

Työskentelen suuressa kansainvälisessä firmassa. Olen ollut täällä jo 7 vuotta. Työpäiväni kuluvat lähinna internetissä surffatessa ja nuorien naisten kanssa juttelusta chatissa.
Käytännölisesti katsottuna en saa työssäni mitään aikaan. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot, joten voin helposti ohjailla palaverissa keskustelua ja peittää näennäisesti jälkiäni tekemättömistä töistä ja jne...

En enää välitä vaikka saisin potkut, olisin asiaan erittäin tyytyväinen.

Olen ollut useasti krapulassa ja humalassa töissä. Olen juonut työaikana runsaasti alkoholia. Ajan humalassa autolla lähes viikottain, jäämättä siitä koskaan kiinni. Olen masturboinut työpaikkani vessassa usein. Luen työkavereitteni sähköposteja ja nauran niille. Soittelen pilapuheluita paikkoihin jossa tiedän työskentelevän nuoria naisia, läähätän puhelimessa.

Ollessani Pietarissa työreissulla, mopo karkas täysin käsistä. Join 4 päivää putkeen, painoin maksullisia naisia ties missä ilotaloissa, tuhlasin kaikki rahani, nukuin porraskäytävissä, enkä osallistunut yhteenkään työtapaamiseen. Selvittyäni kerroin työnantajalle että minut oli ryöstetty ja hakattu - Sain 2 viikkoa sairaslomaa ja sympatiaa naisesimieheltäni. :D


  • 32 v mies

Tyttöystäväni on...  18

Tyttöystäväni on jättämässä minua sen vuoksi että syön samalla kun istun vessassa. Tämä tapa on lähtöisin ihan lapsesta saakka enkä halua luopua siitä. Otan lautasen aina iltapäivällä pöydästä mukaan vessaan ja syön sen siellä toimituksen aikana. Samalla luen toki aku ankkaa.



  • 41 v mies

Erosin vaimostani viisi...  13

Erosin vaimostani viisi vuotta sitten koska halusin nuoremman naisen ja jotenkin tuntui vaan siltä että jossakin voisi olla jotakin parempaa. Nyt on kaunis nuorempi nainen mutta rakastan edelleen exää. Hän on lapseni äiti ja elämäni rakkaus. Nyt sillä on jo uusi mies. Perheen jättäminen oli elämäni suurin virhe.



  • 45 v mies

Vaikka olen eronnut ja...  8

Vaikka olen eronnut ja erotettu haaveilen yhä siitä että saisin takaisin menetetyn parisuhteen. Jos saisin vielä kerran tuntea vastuun toisesta ihmisestä ja omistaa elämäni perheen perustamiseen.

Ei. Parempi on pitää omat rahansa itsellään ja vaikka juoda viinaa jos jotain jää yli. Pysyypähän selluliitti kaukana.


  • 31 v mies

Olen homo ja...  5

Olen homo ja runkkausmateriaali ovat Yngwie Malmsteenin musavideot.


  • 35 v mies

Kävin Meksikossa...  11

Kävin Meksikossa Karibian vieressä työ&lomamatkalla. Aurinko paistoi ja hotellilla oli paljon amerikkalaisia turisteja. Altaassa ollessani löysin jonkun miehen leveän kultasormuksen. Pistin sormeeni ja mietin pitäiskö viedä respaan, noh jäi viemättä, ja kotona postiin, kultarahaksi, ja 80E kilahti tilille :)


  • 27 v nainen

En ole yhtään...  16

En ole yhtään kiinnostunut politiikasta. En ole koskaan äänestänyt. Valehtelen läheisilleni ja valitsen netistä ehdokkaan, jolle olen muka ääneni antanut.

Halveksin silti kovaan ääneen Perussuomalaisia ja kaikkia oikeistolaisia. Salaa silti uskon että se on ihan sama, ketä eduskunnassa on.


  • mies

Minun alkoi tekemään...  14

Minun alkoi tekemään heti mieli Miley Cyrusista muistuttavaa seksinukkea, kun kuulin, että sellainen on olemassa ja että Mileyn lähipiirin mukaan hän itse pitää sitä "ällöttävänä". Jostain syystä erityisesti tämä ällöttävänä pitäminen ja asiasta vihainen Miley saa minua haluamaan tätä nukkea niin, että ties vaikka tässä tulisi jossain vaiheessa ryhtyneeksi peräti nettiostoksille, vaikka muutoin omaan hieman estyneen suhtautumisen moisiin hankintoihin.


  • 18 v nainen

Olen seurustellun kaksi...  6

Olen seurustellun kaksi kertaa ja kaipaan ex-poikaystäviäni. Ensimmäinen jätti minut kylmästi puhelimessa ja toinen petti minua. Silti kaipaan heitä.



  • 20 v mies

Olin työhaastattelussa...  16

Olin työhaastattelussa ja olisivat palkkaamassa minua, olen fiksu (normaali äly, yläaste läpi hyvin, vaikken kyllä yhtään panostanut koulun käyntiin, laiskuuttani menin amikseen, kun ajattelin, että lukiossa pitäisi panostaa koulun käyntiin enemmän.. lisäksi käyttäydyn (jos tahdon) asiallisesti),ja rehellisen oloiseksikin kehuivat (no olen kyllä, en osaa olla epärehellinen), palkka olisi hyvä ja mukava sisätyö.

Ongelmana olisi, että joutuisi joskus, tai aika useinkin olemaan lauantaisin töissä: tämähän ei minulle käy, koska olen aikamoinen punaviinin latkia ja Siggekin palaa aika hyvin :) Usein jos en saa seuraa, koska kaverit asuu eri paikkakunnalla tai ovat naisissa eri kaupungissa (monella etäsuhde), niin ryyppään yksin.

En tahdo, että minun kännäilyä estää työ! Mielummin olen nykyisessä työssäni, vaikka palkka onkin ihan minimi.


  • 25 v nainen

Vaikkakin anonyyminä...  19

Vaikkakin anonyyminä, tätä on vaikea tunnustaa (myös itselleen).
Tänä vuonna olen elänyt puolet elämästäni oksentaen. 12 vuoteen mahtuu maksimissaan kolme päivää putkeen, etten olisi oksentanut kertaakaan.

Jos näkisitte minut kadulla, ette ikinä näkisi sitä minusta ulospäin. Olen (ainakin ulkoisesti) itsevarma, normaalipainoinen ja kaunis. Olen myös työelämässäni menestynyt, ulkoisesti kaikin puolin "edustava".

Olen hyvä analysoimaan muiden ongelmia, mutta en omaani. Olen vain jumissa tässä. En voi sietää läskejä ja varmistan vain pysyväni hoikkana oksentamalla miltei kaiken mitä suuhuni tungen.
Pakkomielle katsoa kaikki ruokaohjelmat, missikisat ja mallikilpailut.
Sairasta? Niin minustakin. Harmi ettei lääkäritkään koskaan osanneet auttaa.
Loppujen lopuksi syy kuitenkin on varmasti itsessäni, kun en pysty hallitsemaan tätä.

Tällaisia bisnesnaisia tämä yhteiskunta ulkonäköpaineineen saa aikaan:)