Uutta ja ihmeellistä

  • -Saphira-

Ensimmäinen työpäivä uudessa paikassa takana ja olo on mitä parhain. Ei tosin fyysisesti, koska olen saanut ehkä vuosisadan kovimman flunssan, mutta henkisesti kyllä. Luulen, että tulen viihtymään hyvin näiden ihmisten kanssa, sillä ainakin ensivaikutelma oli hyvin positiivinen ja ilmapiiri tuntui muutenkin jollainlailla avoimelta ja iloiselta.

Uuden työnkuvani myötä tulen tutustumaan paljon uusiin ihmisiin ja uskon, että työ tulee olemaan todella haastavaa, mutta myös hyvin palkitsevaa. Olen jotenkin taas täynnä toivoa ja intoa tehdä työtä, ihan kuin "silloin ennen", vuosia sitten.

Ei kaduta tippaakaan, että jätin vanhan työpaikan. Olisi pitänyt lähteä jo paljon aikaisemmin, mutta en halunnut vaihtaa vakituisesta paikasta määräaikaiseen, joten sinnittelin siellä niin kauan kun oli pakko. Nyt tuntuu, kuin olisin päässyt viime hetkellä pois laivasta, joka saattaa upota ihan milloin tahansa.

Nyt kääriydyn sohvalle viltin sisään ja hörpin kupin teetä. Mukavaa viikon alkua mussukat!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus