Interistä Suomen mestari!

  • Jolen

FC Inter Turku on miesten jalkapallon Suomen mestari vuosimallia 2008. Inter lähti kauteen puskista eikä kukaan ( paitsi tietysti ehkä joukkue itse, tuskin sekään ) odottanut tällaista menestystä. Koko kauden Veikkausliigaa hallinnut joukkue pelasi tällä kaudella Suomen parasta fudista, yhdessä Hongan kanssa, paitsi ehkä viime sunnuntain ( 26/10 ) päätösmatsissa Jaroa vastaan. Hehe, se oli olosuhteiden takia aikamoista tervasuopelaamista! =). Interin slogan on: PELAA OMAA PELIÄ!
Mestaruus oli myös Interin ensimmäinen SM- mitali, tätä ennen paras sijoitus oli neljäs v. 2004. Kausi 2006 oli aika pohjanoteeraus, viime kaudellakin vasta liigan yhdeksäs. Tällä kaudella Inter nousi suomalaisen jalkapallon mahtitekijöiden joukkoon, siitä suuri kiitos kuuluu seuran omistajalle, urauurtajalle Stefan Håkansille. Pelillinen menestys rakentui hyvin pitkälle hollantilaiskoutsi Job Dragtsman ansioihin ja kykyihin. Ansaitusti Veikkausliigan vuoden valmentaja. Hän on tuonut Interille sopivan peli-ideologian / tyylin, hollaintilaistyyppistä taitofudista, löytänyt sopivat pelaajat ja kehittänyt heitä vallan mainiosti sekä onnistunut iskostamaan Interin pelaajien selkäytimeen tuon tavan pelata JALKAPALLOA. Ulkomaalaiset vahvistukset olivat todella, todella merkittävässä roolissa Interin voitossa. Uskallan väittää, että ilman Veikkausliigan parasta puolustajaa ja myös kenties kaikki pelipaikat huomioon ottaen parasta pelaajaa Jos Hooiveldia Inter olisi päästänyt tuplasti enemmän maaleja... Nytten se päästi koko kauden aikana vain 12 häkkiä omiin mikä on koko liigan ennätys. Se tekee alle 0,5 maalia per matsi! Lisäksi Inter teki toiseksi eniten maaleja. Ei jäänyt jossiteltavaa mikä joukkue oli paras. Kotimaisista pelaajista toki moni nousi esiin ja löi itsensä lopullisesti Veikkauliigan eliittiin, mainittakoon nyt erinomaisen kauden pelannut laituri Mika Ojala ja oikea pakki Joni Aho. Ansaitusti Inter myös putsasi Veikkausliigan palkintopöydän.
Inter on tällä hetkellä Suomen fudiksen ykkösseura ja Turku sen pääkaupunki. TPS:lle kausi oli pettymys, pitihän sen hallita tällä kaudella suomalaista fudista. Muistan vielä ennen kauden alkua, kun eräs urheilun viikkolehti kirjoitti, että TPS tulisi voittamaan mestaruuden kiitos päävalmentaja Martti Kuuselan ( joka sai myöhemin fudut ) ja Interkin taistelisi Dragtsman johdolla jopa mitaleista jos sillä olisi paremmat pelaajat. Eh, erehtyväisyys on inhimillistä... xD

INTER TURKU!
INTER TURKU!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus