Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on missi.

Lupa töherrellä  3

Miltä kuulostaisi, jos bissen tissuttelun yhteydessä pääsisit purkamaan tuntojasi töhertelemällä seinään, eikä kukaan tulisi valittamaan? Hyvältä? Niin minustakin.

Eerikinkadun Roskassa pidetään 31.3. bileet, joissa jokainen saa päästää sisäisen pikku-taiteilijansa valloilleen. Yksi seinä maalataan valkoiseksi, ja tussit vain odottavat innokkaita piirustelijoita. Roskan väki on myös suunnitellut kutsuvansa paikalle taitelijan luomaan baariin uutta visuaalista virikettä.

Idean taustoittamiseksi on varmaan parempi kertoa niille, jotka eivät Roskaa tiedä, että baarin sisustus on kierrätystavaraa, ja asiakkaat ovat päässeet jo aikaisemminkin koristelemaan seiniä. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että osa asiakkaista on kritisoinut Roskan vessojen sisustusta. Kuka voi valittaa pornolehtien sivuilla vuoratuista vessoista?!

Ps. Huomenna lähden jännittävälle matkalle kauas Tukholmaan. Tulossa raportti Miss Suomi 2011 Tanssiaisristeilystä!


Pinkki pimpsa alle 30 dollarilla!  16

Kävin viime lauantaina Hope hyväntekeväisyysgaalassa ravintola Kallessa. Minä ja ystäväni menimme samaa matkaa naistenhuoneeseen. Tullessani ulos vessakopista lavuaarien luona seisoi kaksi nuorta tyttöä. Katsahdin nopeasti heitä ja jäin sitten tyytyväisenä tuijottamaan peilikuvaani ja pulleita huuliani, johon sipaisin hieman lisää punaa ja kiiltoa. Salin puolella katseeni vangitsi nainen, joka oli pukeutunut kimaltelevaan tunikaan. Hän oli naisellisen kurvikas ja säteili koko olemuksellaan, varsinkin hymyillessään. Kyseessä oli Miss Suomi vuosimallia 2001, eli Heidi Sohlberg (o.s. Willman). Gaalan jälkeen ystäväni kysyi minulta huomasinko ketkä olivat ravintolan vessassa, kun kävimme siellä.

-En tiedä. Jotain nuoria laihoja tyttöjä, joilla oli valjut meikit, totesin ykskantaan, jolloin ystäväni nauroi huvittuneena ja kertoi, että vessassa olivat tämä vuoden Miss Suomen perintöprinsessat.

Kauneus, seksikkyys ja säteily ovat jänniä juttuja. Laiha ei välttämättä olekaan kaunein enää. Kurvikkaat, rintavat ja pulleahuuliset naiset ovat tämän päivän esikuvia. Naiset haluavatkin nykyään yhä useammin juuri pulleammat huulet ja isommat rinnat. Rakennekynnet ja irtoripsetkään eivät enää ole mikään hienohelmojen juttu. Eikä sekään ole omituista, että intiimialueita trimmataan. Esimerkiksi Sandra Bullock yritti ystävänpäivänä muotoilla häpykarvansa sydämeksi ja värjätä ne vaaleanpunaisiksi. Hän kertoi avoimesti, että toimenpide oli hyvin tuskallinen, eikä lopputulos vastannut odotuksia.

Seuraava askel kauneuden tavoittelussa onkin sitten My New Pink Button. Eli siis mikä?

No, tietenkin pinkki alapää. My New Pink Button on värjäysaine, jolla palautetaan pimpsan nuorekas vaaleanpunainen väri. Ei karvojen, vaan häpyhuulten väri. Eräs nainen Idahosta on keksinyt valmistaa ainetta huomattuaan, että hänen oman tavaransa väri oli haalistunut. Vaaleanpunaista pimppi-värjäysainetta saa neljässä eri vivahteessa. Marilyn, Bettie, Audrey ja Ginger ovat vaihtoehtoina (www.mynewpinkbutton.com). Pinkki pimpsa maksaa muuten 29,95 dollaria.

Olen kerran ollut seuraamassa kun eräälle julkkikselle tehtiin polvien kiristysleikkaus. Muistan miettineeni, että mitä ihmeen väliä sillä on ovatko polvet ”ryppyiset”, mutta en enää. Ymmärrän paremmin sen, että joku haluaa sileät polvet, kuin sen, että joku värjää alapäänsä. Polvet ovat esillä, mutta intiimialueet eivät, ellei satu olemaan ”vaatteet pois rahasta” -alalla.

Alla olevassa musiikkivideossa Pink laulaa kauneudentavoittelusta. Toivon hartaasti, etten koskaan elämässäni joudu näkemään otsikkoa: Pinkillä pinkki p… tai Pink tells about her new pink button.