Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sauli.

Emma-jatkot. Lyhyesti.  4

Sunnuntaihesarin kanssa samaan aikaan kotiin saapumisessa on omat ongelmansa. Aamu tulee aina yhtä nopeasti. Luojan kiitos baarit eivät voi olla keskieurooppalaiseen tapaan aamuun asti auki, koska silloin joutuisi ryömimään kotiin lähempänä päiväpostia, ja päivä olisi kokonaan pilalla, kun nyt se valuu hukkaan vain puoliksi.

Eilisen Emma-gaalan jatkoja juhlittiin Tigerissa. Alakerta oli varattu emmailijoita varten kahteen asti ja se olikin tupaten täynnä lähes koko illan. Meininki oli kuitenkin sinne noin kahteen asti melko jäykkää. Vipin, jota uudistettiin tässä taannoin, suurin muutos on se, ettei siellä ole enää tanssilattiaa, mikä rauhoitti menoa varmaan omalta osaltaan. Muutenkin ihmiset tuntuivat keskittyvän enemmän small talkiin kuin bailaamiseen, mikä on, totta kai, arvokkaan gaalan jatkoille sopivaa.

Yläkerrassa sen sijaan irroteltiin, ja tanssilattialle uskaltautui myös valtakunnan ykköspoika Sauli ”Adamin poikakaveri” Koskinen. Kauniiden daamien kanssa. O-ou, tietääköhän Adam tästä. ;)

Tiger
Tiger