sinkkuus on syvältä.

  • POSIO

tää viikko meni nopiaa... on taas perjantai!!!
mitäs sitä tänää keksis?? mietin tos että jos sais kamun jostain niin lähtis käymää vaikka stadissa yhellä kaljalla... saa nyt nähä ??

ihanaa viikonloppua nyt kuitenkin kaikille tasapuolisesti....

ps. en oo mikään BILEMISU ... ja sinkkuus on aika syvältä...
toisaalta ei ees innosta lähtee treffeillekkää ku tietää että jo että saa rukkaset... huohhh!! ei oo helppooo... eikä se hauskanpitokaa oikeee inspaa enää.... oon kotihiiri joka toivoo että se prinssi rohkeee tulee hakee mua kotoa... mut eipä tuu....

se on jännä ku on sinkku niin pitäs kauheesti olla menossa ja tehä kaikkee mitä parisuhteessa ei voi tehä. mut ei mua huvita tehä. eikä mennä. ...... en tiiä... ei huvita

jooo...

ois ihanaa viettää tää viikonloppukin vaikka kullan kaa sohvalla kattomasa lehffaaa ja syödä vaikk poppariiii <3

Kirjoitettaessa soi Herra Ylppö & Ihmiset - Horros

5 kommenttia

licence27

8.4.2011 15:19

Niin sinkkuus on sikäli vähän sama kuin työttömyys että ani harvoin kukaan tulee kotoa hakemaan töihin tai löytää sieltä jonkun toisen kotoa sen elämänsä miehen tai naisen.

Kuitenkin kumpiakin tapauksia tiedän tapahtuneen- eri asia on että kuinka kauan siellä kotona tarvii odottaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

musicman1042

8.4.2011 16:46

Hello, Celina, oot ainaski nätti, nimee myöten! Tiäx, harwoin naises yhdistyypi sekä hywän- että kiwannäkoisyys, waan Sä onnistut siinäki, surusilmines tai paremminki toi kaihoisa kaze.. Löydät mun profiilei täält, (hiukka kesken), Facebookist, Ircist ja MySpacest nimil Ari Kaila tai musicman1042@hotmail.com, p 044-2101288. Kyl Sun kaa waan istuis sohwal töllön edes, tekis hywät safkat, kynttilänwaloo ja kuohuwaa, kainaloo ja waix wuorotellen hiukka niskahierontaa jne.. Toiv sain Sun päiwän näyttää etes hiukka paremmalt.. ;> Otax vaix yht ku oot käyny mun profiileis, ois kiwa jutella/txt, ku mäki oon sohwaperunana nilkkaleikk takii, enkä rav-/laiwamuusikkona itekään oo nii bilehile, ne on työpaikkoi. Mieluummi kiwoi trippei keikkabussil jonneki erämaajärwien rannoil.. Sorry muute, mul eka läppäri enkä oikee tiä näit kuwioi, esim puh-nroiden jätöt ym, waan ois kiwa josko ottaisit yht. Meny kisses behind You left ear.. -musicman1042

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

13.4.2011 00:46

Niin kunkin ihmisen pitää löytää se oma tiensä ! Mä taas nautin sinkkuudesta ja vapaudesta yhä vaikken mikään poikanen enää olekaan. Pitää ikään kuin ovet ja ikkunat koko ajan auki.. muutenkin on menevä kausi itsellä menossa niin parempi vaan ettei nyt olekaan mitään sen vakavampaa.

Mulle taas tulee olemaan opettelua että osaisin olla tosissani jonkun kanssa.. nautin yksinäisyydestä tai etenkin yksityisyydestä. Yksinäinen en ole. Minulla on taito tehdä tuttavuutta vieraiden kanssa ja näin syntyy myös uusia ystävyyksiä.. tämä elämäntyyli toistaiseksi riittää minulle ! Ehkä se perhekin tulee sitten joskus aikanaan.. vaikka itseni näkeminen siinä roolissa "vähän" mietityttääkin. Lapset ovat kivoja.. kunhan eivät ole omia vain miten se nyt menikään !? =D

Mutta joo ymmärrän kyllä jos ei ihmisenä ole sellainen jolla ei ole koko ajan paljoa tekemistä, että voisi tarvita toistakin ihmistä jatkuvasti ! Toki itsekin nuorempana ainakin luulin tarvitsevani muita enemmän.. ja kyllä ihastuminen ja rakastuminen ovat vaan hienoja juttuja :) Ei muuta kuin onnea etsintään ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kepa_92

2.5.2011 02:52

kuule itelläkin vähän sama juttu, toisaalta käyn suht paljon ulkona, mut tuun usein torjutuks. itekkin haluisin vaan enimmäkseen rauhallisia koti-iltoja :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus