Businessmieshelvetti ja kesäkisa

  • Fredddie

Olen jo suht kauan aikaa tiennyt tasan tarkkaan itselleni sopivan miestyypin: vähän surffarin oloinen, muttei niin turhauttavan tylsistyttävä ja kunnianhimoton. Hyvinkin fiksu ja mielenkiintoinen, meillä riittäisi juttua aina. Myös hyvin rakastava ja hellä. Ei mikään sekopäinen ailahtelija jota joutuisin kaitsemaan. Miehellä olisi omat kaverit joihin tietysti tutustuisin, mutten tuntisi tekeväni jotain väärin jos en välttämättä aina haluaisikaan tavata heitä. Miehellä olisi hyvä työpaikka esimerkiksi jossain luovassa ammatissa, mutta hän ei silti olisi mikään turha taivaanrannan maalari. Itsevarmuutta ja rentoutta löytyisi vaikka muille jakaa. Sängyssä hän olisi tietysti erityisen hyvä, välillä hyvinkin dominoiva. Iältään hieman vanhempi (ei siis mikään oman faijani tai isoisäni ikäinen, kiitos!) Mies olisi kaikenkaikkiaan aboutsirallaa James Franco meets Kjell Westö.

No, tälläistähän miestä en ole ikinä edes kohdannut. Tähän osti kaikki ovat olleet joko todella sekopäisiä avohoitopotilaita ja sekakäyttäjien eri asteita. Kaikkia leimaa sama vittumainen luonne ja tarve olla aina oikeassa. Jokaista suhdetta mietin vieläkin ja en todellakaan tiedä oliko ne hyviä vai ei. Jostain kumman syystä kaikkien isäsuhde oli ihan perseestä.

Pari päivää sitten luotuun deitti-ilmoitukseen vastanneet ovat sitten jotain reilusti yli kolmekymppisiä pukumiehiä jotka tosiaan jaksaa kiinnostua golfista ja kansantaloudesta. Ei saatana. Sitten ne lähettelee jotain pikkutuhmaa mielikuvituksetonta paskaa.

Eli siis, mistä mä löydän sen oikean? Vaatimukset ei mielestäni ole mitenkään vaikeasti toteutettavat!!!

Kaverini kanssa järkättiin kesäksi vähän puuhaa kun se on työtön pummi ja mullakin kesälomaa vaikka muille jakaa.
Tarkoituksena on hankkia 19-35 vuotiasta yksilöistä jokaisesta ikäryhmästä yksi jysäytys. Aikaa elokuun loppuun.
Tähän kun on nyt keskitytty ollaan huomattu miten hankalaa sen iän lypsäminen on. Suurimmaksi osaksi (eli kokonaan) tähän astiset herrat on hankittu baareista ja kaikki olleet toinen toistaan hirveämmissä jurreissa. Osa todella jaksaa keksiä jotain turhapäiväistä " nooo, tossa kaheksakytluvun alussa ;)" -paskaa ja toiset tosiaankaan ei muista ollenkaan ees syntymävuosikymmentään. Tietenkin henkkareiden tarkistus helpottaisi asiaa....sitä pitää harkita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus