Higgsin bosonit - unified field?

  • 3001Europa

Yhteiskuntammekin näyttää siis uivan Higgsin bosonien valtameressä. Tällaiseen tulkintaan voi päätyä kun kuuntelee tiedemiehiä, jotka selittävät Higgsin bosonien olemassaolon varmistumista. Bosonit eivät ole vain jossain kaukana avaruudesssa vaan tässä ja nyt kun elämme joka päiväistä elämäämme yhteiskunnassamme.
Unified field -teoreetikot väittävät, että bosonit muodostavat kaikkialla läsnäolevan yhtenäisen kentän, jonka kanssa vuorovaikutuksessa olevat alkeishiukkaset saavat massansa ja ominaisuutensa. Eikä se tähän lopu vaan unified field muodostaisi eräänlaisen tietoisuuden valtameren, josta tavalla tai toisella meidänkin tietoisuus juontaisi juurensa ja elämäkin varmaan sitten. Aika erikoista, että tiedemiehet ovat päätyneet kvanttimekaniikan tutkimuksissaan siihen, minkä jotkut Maapallolla ovat tienneet jo kauan sitten, mutta eivät osanneet selittää sitä kuin vertauskuvin (vertaa esim. filosofi Platonin luolakuvaus). Sitä ei sitten osatakaan selittää miksi sellainen kenttä on olemassa ja miten se on syntynyt.
Voipi olla, että jokin ihmiskuntaa vanhempi sivilisaatio jossain maailmankaikkeuden miljardeista galakseista on ymmärtänyt täydellisesti tämän villakoiran ytimen ja nyt se porskuttaa täysillä eteenpäin kehityksessään mutta homo sapiens kompuroi. Mitäköhän valistusajan filosofit olisivat muuten sanoneet jos olisivat tienneet Higgsin bosoneista ja kvanttimekaniikasta. Varmaan tässä on pähkinää purtavaksi kuuluisille nykypäivän aikalaisfilosofeillekin :) Hauskaa vappua cityläisille!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus