Astetta tarkempi tutustuminen Erotiikan maailmaan!

  • Toni

Koska täällä Keski-Suomessa ei ainakaan tällä hetkellä järjestetä mitään kunnon erotiikkamessuja niin piti lähteä käymään v-loppuna aina Oulussa asti ! Pitäähän se kerran vuodessa vähintään tollaseen tapahtumaankin päästä ! =D Onhan näitä tapahtumia jo jonkin verran tullut nähtyä, joten siinä mielessä olen kuitenkin jo melko vanha konkari näissä bileissä. Tällä kertaa en joutunut/päässyt lavalle. Osaksi se johtui tällä kertaa vissiin itsekriittisestä luonteestani kun en ole nyt ollut vähään aikaan niin tiukassa kunnossa etten välttämättä halunnut että paitaanikaan heitettäisi pois..

Mutta mutta itse tapahtuma oli joka tapauksessa täysin tyydyttävä ! Vähän alussa tuntui ehkä laimealta, mutta kyl ne siitä piristyivät. Henkilökohtaisesti esiintyjistä pidin eniten Oulun omasta tytöstä Ginasta joka on sitä osastoa naisista johon aina tykästyn.. eli pieni, lyhyt, tumma & kaunis. Hän veti lesboshowta yhdessä Espoolaisen Suzien kera. Se tyyli oli vaan niin puoleensavetävä eli ei jättänyt nämäkään erotiikkabileet kylmäksi.

Miesesiintyjät olivat myös tasokkaita vaikken niitä niin tietty tarkasti seurannutkaan. Toki kun he yleisöstä naisia sinne veti mukaan niin juttu kävi mielenkiintoisaksi.. äijät olivat suomesta, ruotsista & virosta. Pääesiintyjä taas oli espanjasta. Pieni ja pyöreä todella isolla pyllyllä ja reisillä varustettu nainen joka oli samalla kuitenkin aivan uskomattoman taipuisa ! Itse en niin läskistä aina innostu.. mutta tykkäsin kyllä showsta ! Pari esiintyjää olivat vain perjantain siellä & launtain yleisö sai olla sitten ilman Birgitiä ja Lotharia.

Mielenkiintoinen eroottinen uusi tuttavuus oli burleski-tanssijat. Esitys oli ihan hyvä-he eivät kuitenkaan olleet edes ammattilaisia vaan burleskin harrastajia. Amatööristrippaus oli kumpanakin päivänä kuten aina varsin viihdyttäjä; aina jokunen todella estoton sattuu sinne mukaan & yleensä silloin tapahtuu illan hauskimmat jutut myös lavalla ! :D

Illat juonsi tv:stä tuttu Tony jonka kanssa tuli vaihdettua muutama sananenkin kuulutusten välissä tupakkipaikalla et nyt sitten voin liki sanoa tuntevani melkein kaimanikin ! Joo ja naljailihan se jo lavalta käsin meille perversseille jotka jo toista iltaa putkeen viettivät siellä.. :P ja ilmeisesti mulla on ajoittain myös varsin hyvä kasvomuisti kun näin perjantaina yhden cityläisenkin siellä.. katsoin ensin pari kertaa, odotin yhden esityksen loppuun ja menin tarkastamaan asian ! Ja näinhän se oli että tuli tavattua sitten varsin ystävällisen oloinen heppu nimeltä Kiipeli ! =)

Niin Tuskassa oli vielä helpompi tunnistettava kyl toi Hellman.. :D No jatketaan itse tapahtumaan taas ! Niin mikä teki nyt tutustumisen erotiikan maailmaan paremmaksi oli toi jatkoille lähtö perjantaina. Siellä meinaan olivat lähes kaikki illan esiintyjät sitten. Seuraamalla vähän mitä siellä tapahtuu & yhtä soittoa 2 päivää esiintyjien esiintymistä ja muuta käyttäytymistä seuraten oppi kyl taas jotakin uutta näistä estottomista veijareista ! Se jatkopaikka oli muuten homo/lesbobaarissa et uusi elämys se tuokin minulle ! :D Vilkaisin siellä jotain alan julkaisua (joka ei tosin mikään porno) niin täytyy kyllä myöntää että se tuntui kovin vieraalta.. näin se taitaa vaan olla että nyt on viimeistään todistettu että homo en taida ainakaan olla.. ;D

Pari yötä tuli nukuttua autossa, ensimmäinen Oulun Nallikarissa & toinen Vaskikellon läheisyydessä. Tietokonekin oli matkalla mukana, itse asiassa ensimmäsitä kertaa koskaan mulla jossain mukana ! ABC-asemilla sitä tuli sitten käytettyä kun ei piuhat käyneet kamun autoon. Lauantai-aamupäivä meni nauttien tosiaan Nallikarin ja Oulun maisemista :)

Rahaahan tietty paloi kun tuli melko reippaasti juotuakin. Vaikka oli omia juomiakin mukavasti mukana, tuli niitä kalliita paukkuja paikan päällä tapahtumassa aika paljon kyl juotua.. valitettavasti nyt ainakin kesällä on kehittynyt näköjään hyvä viinapää.. toisaalta päivät messuilla olivat aika pitkiä, lauantainakin jotain about 16-01 tuli oltua et ehtiihän siinä jo haihtua juomaa ja uutta on taas tilattava !

Hyvä reissu oli, kannatti tehdä ! =)

Oulun Nallikarissa oli kaunista :)
Oulun Nallikarissa oli kaunista :)

2 kommenttia

Anonyymi

27.7.2010 15:21

Olihan siellä tosiaan nähtävää... ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus