Englannin liigacup-vakio oli hallussa !

  • Toni

Takaisin vähän iloisempiin asioihin ! =) Tein eilen illalla Englannin liigacup-vakion joka on yleensä hankala ja vaikeasti ennalta-arvattava. Tällä kertaa olin todella hyvin jäljillä. Pelivalinnat tein hieman kohteiden pelattuvuuksien, alkukauden tulosten sekä aikaisempien keskinäisten kohtaamisten perusteella. Moni heikosti aloittanut valioliigaseura oli taatusti näyttöhaluinen, etenkin ajattelin että Bolton jolla on v-loppuna vaikea matsi taas edessä Liverpoolia vastaan, joten tässä vaiheessa voitto tai hyvä tulos tekisi jo hyvää. Ainoa väärä merkki oli Leeds-Watford varma 1; sekin oli puoliajalla vielä 1-0 oikein, mutta Watford meni tasoittamaan =O Mutta joo tyytyväinen saa olla kun puolestaan pari kohdetta taas kääntyi lopussa suosiollisesti =)

2 kommenttia

Toni

27.8.2009 16:56

No ei.. =/ Kannustaa kuitenkin jatkamaan.. ois pitänyt tehdä järjestelmä 12 euroa kalliimmalla niin ois ees vähän tuntunutkin tuo voitto..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus