Hetki sanaristikoita & Mestarien Liiga alkoi !

  • Toni

Tänään olikin aika extremeä kun kävin rakkaan Äitini luona niin tuli sitten yhteistuumin hetken ratkottua ristisanatehtävää, se olikin varsin hauskaa älynystyröitä vaivaavaa hommaa =D Pitkästä aikaa siis paitsi että kyllä mä niitä joskus vähän itekin oon harrastanut. Joskus nuorempana Suosikki-lehden ristikot olivat hauskoja ! Just siks kun ne olivat usein aika helppoja ! =D Joo ja kryptoista oon aina pitänyt. Parasta laatuaikaa siis aikuiselle nuorelle miehelle äitin kanssa ! =p

Niin ja Mestarien Liigakin pärähti käyntiin, tv-peliä tässä onkin tullut seurattua. Kahteen peliin koskin vedonlyönnillisesti tältä päivältä missä kovat menestyneet laatujoukkueet kohtaavat vieraissa varsin kovat joukkueet myös eli Fc Porto-Liverpool x & Schalke-Valencia x. Toistaiseksi näyttää suht hyvältä. Ja yksi pommikin tässä vaiheessa kun Rosenborg johtaa vieraissa Chelseaa vastaan 1-0 =D Ohhoh ja vielä suomalaismaalintekijä Koppinen 24 mins wau ! En kyllä uskalla yhtään juhlia vielä Tampere Unitedin kaataneen joukkueen puolesta..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus