Idolsista..

  • Toni

Idol 2011
Kuka voittaa?
Voitto
Girs, Stina 3,00
Sandholm, Lotta 3,50
Elkharam, Ali 4,50
Kaikkonen, Ilpo 4,75
Saarinen, Martti 4,75
Syvänne, Hennariikka 6,50
Tässä Unibetin kertoimet ! Mitä sinä pelaisit ?

Aloin katsomaan tämän vuoden Idolsia vasta siinä vaiheessa kun tytöt ja pojat olivat jo erikseen yleisön edessä esiintymässä eli muutaman osan olen vasta nähnyt. Siksi on ehkä hiukan hankala sanoa noiden laulajien kokonaisuutta tai kehittymistä. Ajoittain olen vähän jostain innostunut, mutta kokonaisuutena ehkä hieman vaisu kausi. Tosin minäpä vuonna nyt aivan erikoisia helmiä useampaa olisi löytynytkään.. kun kaikki voittajatkaan eivät loppujen lopuksi ole olleet aivan huippuja aina.

Tuon Martti Saarisen äänestä olen välillä innostunut, mutta ei hänenkään kaikki näkemäni kappaleet ole kyllä onnistuneet. Ilpolla on hyvä ote ja esiintyminen, mutta riittääkö ääni ja laulutaito ? Alilla on kyllä komea ääni. Vähän jäykkyyttä pois niin hän voisi olla aika kova sana..

Naisista ennakkosuosikki Stina on lavalla kuin kotonaan, mutta henkilökohtaisesti en ole niin kauheasti innostunut tuosta ennalta-arvattavasta tyylistä ja biiseistä. Lotta on mennyt jotenkin vähän ohi.. kait se kohtalaisen hyvä on kun noin pieni kerroinkin tai ainakin suosittu !? Hennariikka on aikas symppis, mutta ei taida laulutaidot ainakaan riittää enää tässä porukassa ? Saas nähdä miten sympaattisuus, ulkonäkö tms. riittää sitten äänestäjien mielestä !?

No nythän sitä näkee noista tyypeistä vähän lisää, joten alampas sitten katsotaan tuota Idolsia, moi !

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus