Kansainvälistä meininkiäTuskassa&sen jatkoilla..=)

  • Toni

Paitsi että tutustuin siellä moniin uusiin suomalaisiin tuttavuuksiin, niin oli todella hyvä tuuri ja mahdollisuus puhua vähän muitakin kieliä(lähinnä englantia) kun törmäsi niin kovin useisiin ulkomaalaisiinkin siellä ! Jos pinnistelen oikein muistiani saatan jopa muistaa kaikki kansalaisuudetkin. Hmm.. eli yritetäämpäs nyt oikein kovasti.. :P

Elikkäs jos yritetään mennä aikajärjestyksessä suurinpiirtein niin.. noh tai kunhan yritetään edes viinanhuuruisesti muistaa suurinosa.. norjalaisparinkunta oli hauska ja ystävällinen; vedettiin viinaa ristiin ja rastiin yhdessä siel ! ;D Taisi olla juuri silloin kun Satyricon soitti ja olikin ! Sitten juttelin Dantesin jatkoilla Itävaltalaisten kanssa aika pitkästi juu ennen kuin taas oli musiikin kuuntelun aika.. siellä törmäsinkin melko pakkomielteiseen venäläiseen Ajattara-naisfaniin ! ;D Hänen lempibändinsä ja sen kyllä huomasi.. Sillä oli kyl hienot pelit ja vehkeet siel mukana ja tais samalla tallentaa koko keikankin.. kuva jäi kyllä hänestäkin muistoksi, omaan käyttöön.. =)

Törmäsin myös islantilaiseen sekä yhdysvaltalaiseen joka näytti aivan muusikolta ! Ruotsalaistyttöjen kera tuli kanssa oleskeltua ja jutustelua; se oli samalla herttaista Cannibal Corpsea katsellessa ja kuunnellessa ! =D Myös venäläisiin ja ukrainalaisiin törmäsin ! Jummi jammi kun oli hyvännäköisiä naisia idästä tuol matkahuollossa maanantaina huh huh ja lääh.. :P Ei meinannut kyllä katse irrota kun olivat niin hyvin ruskettuneita nuoria neitoja melko paljastavissa asuissa kauniine vartaloineen..

Juu valokuvia otin myös aika monista noista, mutta osalle kyl sanoin(vaikken varma pahastuisivatko edes siitä) etten laita niitä nettiin.. no lähinnä jonkun sellaisen ainakin voin laittaa nettiin missä itsekin olen mukana, en kyl muita ! Eli laitetaas tännekin nyt jotain, harmi vaan että ite näytän aika karmaisevalta mut ei voi mitn, aina ei voi voittaa kuvissakaan; ei edes joka kerta ! ;D

Ruotsalaisen ystävättären kera.. =)
Ruotsalaisen ystävättären kera.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus